+1 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Evleneli 2 sene oldu. İstanbul Kartala gelin geldim ilk başta komşular vardı onlar iyiydi sonra evi mütahite verdiler geçici  olarak Tuzlaya geldik. Hamilelik doğum derken hiç arkadaş edinemediğimi  farkettim. Benim gibi olan var mı gerçekten insan bazen ihtiyaç duyuyor biriyle sohbet etmeye eşim çalışıyor  ailem uzakta mecbur ben bakıyorum çocuğa tek olduğum için bu bazen sinirlerimi yıpratabiliyor... :(

18 Cevaplar

0 oy
(1,655 puan) tarafından
Bende 2 yıldır evliyim komşularım genç değil maalesef ama kapıda oturduklarinda hemen yanlarina iniyorum kizimada iyi geliyor hava alıyor 
(14 puan) tarafından
Benim eski komşularimda öyleydi ama burda komşuluk yok parka gidip bazen  annelerle muhabbet ediyorum çok nadir
-Reklam-
0 oy
(4,180 puan) tarafından
Komşuların da genç kimse yok mu bi gün çağır kahve için tanışın belki anlaşırsınız
(14 puan) tarafından
Var ama o kadar suratsızlar ki insan selam verirken bile çekiniyor 1 senedir bu apartmandaki çok soğuklar bu apartmanda çok komşuculuk yok anladığım  kadarıyla
(4,180 puan) tarafından
Belki içten öyle değillerdir canım bilemeyiz ki bazı insanlar dışarıya soğuk olur tanıdıkça samimileşir
0 oy
(373 puan) tarafından
Ben bu cidden ben ama tek artım annem en alt katımda tek arkadaşım o boşver böyle daha iyi
(14 puan) tarafından
Çok şanslısın vaalla keşke tek annem olsaydı burda kimse olmasa da olurdu :)
0 oy
(780 puan) tarafından
Benim evlilikte 7 Senem 8 seneme giriyorum hiçbir arkadaşım yok ev sahibim hariç o da orta yaşlarda benden büyük nedense kendi yaşıtlarımla hiç anlaşamam ama benden büyüklerimle çok samimiyim
(14 puan) tarafından
Bende öyle eşimin arkadaşlarının eşiyle çok anlaşamadık mesela büyüklerin hayatı görmüş gercirmişliği olgunluğu çok daha sağlıklı sohbet ettiriyor insana
(780 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Hiç arkadaşım yok komşularım hepsi yaşlı yada 30/40 arası konuşulacak kişiler değil bende burda takılırım yada kızımı alıp parka giderim öyle konuşup vaktim gecer
(14 puan) tarafından
Bende parka gidiyorum orda arada anlık sohbetler iyi geliyor ama arkadaşlık başka oluyor ya
0 oy
(164 puan) tarafından
Valla İstanbul'da arkadaş bulmak çok zor hele iyi komşu daha da zor 13 sene oldu İstanbul'a evlendim geldim sudan çıkmış balık gibi oldum memleketimm de komşuluk arkadaşlık bı başka bı de Esenyurt taysa insan tamm  
(14 puan) tarafından
Gerçekten öyleee  eşimin arkadaşlarının  eşlerine  güvenmedim mesela aralarına girmedim  çok samimiyet kuramadım  bende mi sıkıntı var diyorum ama herkes herkesle arkadaş olamıyor malesef
(164 puan) tarafından
Eşim arkadaşlarına kendi güvenmiyor ki beni sokmaz içlerine kolay kolay bı tanesi ile tanıştık ben ramazanda davet ettim ailecek öyle ara da msjla konuşuruz onunlada o kada kafama göre bı samimi arkadaş bulamadım balık burcuyum ama aslında insanlar cocugunluk la benim bundan faydalanmaya çalıştıkları için samimi bulamıyorum kimseyi sanırım
0 oy
(883 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benimde 3 sene oldu bende istanbula evlendim zor oluyor qma iş hayatına atılırsam ileriki dönemde çevre edinirim diye düşünüyorum 
(14 puan) tarafından
Çocuğa bakan olsa direk işe girerim en azından kafası dağılır tek maaşla da zor oluyor  İstanbulda zaten çalışma hayatında günün nasıl geçtiğini anlamaz insan
(883 puan) tarafından
Aynen benimde kimseler yok yani eşimin ailesi var ama kimse bakmaz benim cocupuma belki ilerde kendi annem gelir belli bir süre yanımızda durur yada kreşe veririm bilmiyorum
0 oy
(2,271 puan) tarafından
4 senelik evliğim gurbetteyim bırak arkadaşı kapı komşu bile yok
(14 puan) tarafından
Öyle valla geçen bi teyze aşure getirdi o an gözlerim yaşardı :D
(2,271 puan) tarafından
Birkere bizede getirdi merhaba kimsiniz kaçınca katta oturuyorsunuz dedim tabağı getir dedi hemen sözde iyilik yapıp aşure getirmiş kafamıza fırlatacak utanmasa
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Benim de 2.senem. Tam çevrem olmuştu taşınmak durumunda kaldık. Yine yalnızım :) orada en azından eşimin ailesi vardı. Şimdi burada ne eşimin yakını ne de benim yakınım var. 
(14 puan) tarafından
Benimde Kartaldaki komşularım iyilerdi tam adapte olmuştum kii taşındık Tuzlayaaa burda hiç kimseyi tanımıyorum eşimde buradakileri tanımıyor:)
(1,125 puan) tarafından
Darısı yeni yerlerimizde yeni arkadaşlıklara :))
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Bende 6 yıllık evliyim liseden kalma arkadaşlarım var arada omlarla görüşürüz evlendiğimden beri hiç arkadaş edinmedim komşular hepsi benden büyük yaşlı başlı teyzeler hiç yaşıtım kimse yok arkadaş olabileceğim mahallemde
(14 puan) tarafından
Benim lise arkadaşlarımın hepsi uzakta bayramda memlekete gittiğimde görüştük  anca
0 oy
(7,531 puan) tarafından
Komşu falan yokmu . Bazen bende tek kalsam diyorum biz kalabalığız hem akraba hem arkadaş.   Sürekli masa hazırlayıp çaya çağırırım yada cagirilirim
(14 puan) tarafından
Gurbete evlenince arkadaş akraba olmuyor çay yapıyorum 2 bardak zor içiyorum çay masası  hazirlamayali  baya oldu
(7,531 puan) tarafından
Öyle bir içiyorum ki telefon televizyon yeri geldi en yakın dostum;D
0 oy
(580 puan) tarafından
Urfa da 7. Yılım arkadaşım yok komşularım genç ama millet birbiri arkasından konuşuyo kötülüyor hep sen veren ol sen bir şeyler getir istiyorlar o yüzden mesafeli duruyorım çalışmadığım için de başka arakadaş edinemedim o kadar zorlanıyorum ki artık :(
0 oy
tarafından
Ay canım biz de aynı senin gibiyiz sadece eşim ben ve kızım Gebze oturuyoruz hiç arkadaşımız yok öylece sadece ucumuzuz buda kötü bir şey bana göre keşke arkadaşım olsa 
0 oy
(205 puan) tarafından
Arkadaşım var da ne oldu güya adı arkadaş ama aramaz sormaz dua yada derdi varsa arar bende geçen sildim numrasını şimdi başkada arkadaşım yok komşularım herkes kendi derdinde
0 oy
(380 puan) tarafından
Ben 10 yıldır evliyim hiç arkadaşım yok güven proplemim var insanlara kafamdan silip attım telden görüştüğüm bir kaç arkadaşım var bekarliktan kalma onlarla görüşürüm gün içinde telefonda kızım benm en yakın arkadaşım onunla ilgilenmek bana daha hoş geliyor çünkü bilmiyorum bu benm fikrim tabi komsum var ama çok gelip gitmem ayda 1 filan anca çok takılma boşver üzme stres yapma bu tarz şeyleri
0 oy
(749 puan) tarafından
Aynı ben canım bende 2 yıl olucak İstanbul'a gelin geldim arkadaş edinemedim hiç yanlızım eşimin olmadığı zamanlar o kadar sıkılıyorum ki tek başıma gezmekte sıkıcı artık 
0 oy
(1,750 puan) tarafından
Bende 2 senelik evliyim hiç arkadaşım yok,kimseye güvenmiyorum.Hepsinin yaşı da büyük ondan dolayı yalnızım bende senin gibiyim.
0 oy
(114 puan) tarafından
Senin yine liseden arkadaşların var benim ne ilkokulda ne lise de ne universitede hiç arkadaşım olmadi 6 yıllık evliyim binada gençler var ama hepsi çalışıyor geçen sene eşimin yengesi binamıza tasinmisti onunla zaman geciriyorduk şimdi taşındılar kapımı çalan yok kimseyi tanımıyorum binadan parka gitsek herkes komşularıyla takılır ben bi köşede otururum ben napayım öleyim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 392 göst.
26 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hhhh (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 451 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,931 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 618 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 487 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,341 cevap

37,840 kullanıcı

Kategoriler

...