0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,283 puan) tarafından
Eşim 1 yıl önce birine kan verdi. Baş dönmesi halsizlik kas ağrısı tansiyon herseyi çıktı.  

Gitmediği doktor kalmadi kullanmadığı ilaç  kalmadı  . En sonunda 15 binlira verip check up (cekap) yaptırdı özelde bisi çıkmadı. Hocaya muska bile yazdirdik adam çalışamıyordu  . Geçen yine gitti özele kanında yag çıktı diyet yapiyor suan . İnşallah kurtulur herseyi etkiledi rahatsızlığı 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nasıl yani kan verdi diye mi bunlar oldu
(6,283 puan) tarafından
Evet .sağlık sorunu yoktu baş dönmesi başladı sonra ötekiler peşinden geldi
(5,749 puan) tarafından
kan vermek saglikli birsey duzenli kan vermek kisinin kendi sagligini da duzeltir iyilestirir . yani dusundugunu. tam terei. kaldiki filmlerdeki gbi bi koldan kan verip bi pakete dolup ordan kan ihtiyaci olan kisiye baska serumla direk kan ondan ona gecmiyir. esinin verdigi kan kizilay kan bankasinda islemlerden geciyor. oradaki kanlar eksilmesin diye hastane acil kan ihtyaci var diyor. ya i esinin kan verdigini zannettigin hastaya zaten kan kan bankasindan islemlerden gecen uygun kanlardan veriliyor iradan temin ediyor hastane. senin esin kan vermis bu kan kan bankasi kizilaya gdecek orada islemlerden gececek. ihtyac halinde baska bir insana verilecek. kan bankasindaki sureklilik azalmasin diye istiyor hastane. yoksa oyle ondan ona kan nakli olmaz . nerden bilinecek aidslimi hastaliklimi nedir ne degildir kan islemden gecmeden hastaya nakil verilmez.

yani senin esinin vucudundan artik nekadar kan cektilerse sadece kani eksilmis. farzetki cok derin bir kesigi oldu ve baya baya bir kanadikani vucudundan akti gitti. ayni sey atiyorum 100 cc kani eksildi esinin sadece
(6,283 puan) tarafından
Evet ilk defa verdi ve fazla almışlar dedi .
-Reklam-
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Google da böyle yazıyor canım  eşin kilolu mu ya da çok hamur yağlı şeyler yiyor 

Devamlı karbonhidrat ve yağ bakımından zengin besinler tüketmek ve vücuda alınan enerjinin harcanandan daha fazla olması gibi faktörler neticesinde kandaki trigliserid seviyesi yükselebilir. Kandaki aşırı trigliseride, hipertrigliseridemi denir.
(6,283 puan) tarafından
Evet biraz kilolu 83kg . Hamur işini seviyor .

Doktorlar bisi bulamadi özele devlete Oraya buraya gitmediği yer kalmadi
(1,459 puan) tarafından
Yağlı ve hamir işi yemeklere ara versin azaltsin bence daha iyi olur inşallah
(6,283 puan) tarafından
Aynen diyet uygulamaya başladı birakmazsa inşallah
0 oy
(3,230 puan) tarafından
Onun kanla alakası ne peki

Yani kan verdi diye mi oldu
(6,283 puan) tarafından
Evet . Psikolojik olabilir sandık ilaç kullandı yine duzelemedi
(3,230 puan) tarafından
Alakası yok
Sadece tesadüf
(6,283 puan) tarafından
Olabilir ama düzelemedi  işte.
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Birsey sorucam covid asısı oldu mu esiniz benim esim aşı olduktan sonra hep yorgun hissetti kendi 2 yıl da anca toparladı daha anca anca normale dönüyor
(6,283 puan) tarafından
Evet hepimiz olduk maalesef .olmayan kalmadi.

Kan verdikten sonra oldu ama rahatsızlığı yani
(5,121 puan) tarafından
Onla olmaz canım beni kizılaya surekli kan veririm gerci evkendikten sonra vermedim hic kan vermek vucudu yeniliyor bir beyaz kan verdigim zaman adet duzenim biraz bozulur gibi olmustu
(6,283 puan) tarafından
Keşke olmasaydı ama kan verdikten sonra çıktı bütün bunlar . Doktorlar hastalıgi bulamadi ama adam rahatsız.  Kötü hissediyo kendini
(5,121 puan) tarafından
Benimde annemin kan rahatsizligi vardı ölücek diye o kadar korkmustuk ki megersem kanında kacak varmis gitmedigi.doktor hastane kalmamisti aydina bir doktor varmis.oraya gitti o iyi geldi asiri zayiflamisti o zamanlar  anjiyo bile olmustu burdakiler bulamamisti nesi oldugunu serumlar igneler haplar derken toparlamisti bir de arastirma hastanesine gitsin
(6,283 puan) tarafından
Samsun araştırma hastanesine gitti. Özele de gitti kac kere ama doktorlar isim koyamadı.  Birsuru ilaç kullanıyor şimdi.  Kilo aldı ilaçlardan . İnşallah düzelir
0 oy
tarafından
Kanla alakalı olduğunu düşünmüyorum. O zaman her kan verende olurdu. Başka bisey tetiklemistir
(6,283 puan) tarafından
O yuzd3n soruyorum işte başına gelen varmi diye . Doktorlar isim koyamadı ilaç ver yolla eve
tarafından
Anladım canım. Psikolojik olabilir mi
(6,283 puan) tarafından
Gitti kac kere ilaç kullandı yine düzelmedi.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 213 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,882 puan) tarafından soruldu
+1 oy
43 cevap 1,016 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 195 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YAVUZ AMINE (764 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,874 soru

12,128,606 cevap

36,492 kullanıcı

...