0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Sabah nişan geldi kizlar akşam hafif sancılar sonra aniden arttı baktm 1.30 uyuya.iyorum pedim sırılsıklam ağrılar iyice arttı suyum geldi sızıntı halinde doktora geldim aynı 1.t cm di açılma ama suyum geliyordu hala dogumjaneye yattım cok zor bi gece oldu ilk gebeligimdi normal doğum oldu sabah 8.15 te o doğunca bütün sancılar o anda bitti ama epizyotomide maalesef arter kesim oldu 1.5 saat dikiş atıldı. Sonunda kurtuldum Rabbım kimseyi o zorda bırakmasın kendim hemsireyim o yuzden yapmam gerekenleri biliyordum ebelerim bugünün en kolay doğumu oldu dediler cok iyiydi ıkinmam  tam sancıyı bekleyip tüm gücümle dogru teknikle ikindm

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bana ve bekleyen herkese sağlıkla inşallah ☺
(656 puan) tarafından
Hamilemisin
tarafından
Evet ☺☺
(656 puan) tarafından
Masallah saglikla al kucağına.   Beni tanidinmi
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Allah keyifle büyütmeyi nasip etsin, güzel günler göstersin.
0 oy
(656 puan) tarafından
Gözün aydın canım saglikla büyüt yavrunu.
0 oy
(629 puan) tarafından
Hayırlı olsun darısı benim gibi hamilelerin basina
0 oy
(711 puan) tarafından

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. 

Keşke ben de ilkinde bu kadar bilinçli olsaydım. Nasip ikinciye inşallah <3

0 oy
(1,696 puan) tarafından

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı olsun...:)

0 oy
(2,579 puan) tarafından
Gözün aydın canım valla dicektim sana akşam gece gelebilir diye ama strese gitmeni istemedim:) hayırlı olsun 
0 oy
(2,768 puan) tarafından

Amin gözünüz aydın hayırlı olsun<3

0 oy
(10,395 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 
0 oy
(55 puan) tarafından
Allah hepimizden razı olsun hanımlar .Rabbım en kolayını sizlere nasip etsin kimseyi o zorda komasın.
0 oy
(4,613 puan) tarafından
Gözün aydın kardeşim benimde ilk gebeliğim ve 39 haftalık olduk benim için en iyi tavsiyen nedir diye sorsam acaba şimdiden teşekkür ederim ♥️
(4,613 puan) tarafından
Ayn öyle haklısınız vallahi Allah'ın yardımdan başka hiç birşey üstün değildir banada dua edersiniz dimi ismim Yasemin Allah'ın izniyle hayırlısı ile doğurayim diye ♥️
(55 puan) tarafından
Ederim tabi ki bebek dünyaya geldiğinden beri ediyorum dua ben kurtuldum herkes kurtulsun kimse zorlanmasın içinde de siz Rabbım e teslim olun geçiyor ve kucağına aldığın an sanki hiç bi acı cekmemissiniz gibi oluyor .Hepsi unutuluyor.
(4,613 puan) tarafından
Ayy inşallah kardeşim yaa inşallah rabbim seni evladına sevdiklerine bağışlasın evladınida sevdiklerinide sana bağışlasın inşallah içimi rahatlattın artık bende hayırlısı ile doğurup kucağıma alsaydım derin bır elhamdülillah deseydim ama az kaldı Allah'ın izniyle çok az kaldı inşallah
(55 puan) tarafından
Evet bitmis 39 +5 te bitti sizinde yakındır. Rabbım yardımcınız olsun insAllah
(4,613 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 760 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beren (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy