0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
4 aylık bebeğim kucağımda piş piş yaparak ve gezerek uyumaya alıştı maalesef. Çok gazlı bir bebek olduğu için her emzirme sonrası omzuma alıp orads bekletiyordum on beş dakika falan sonra orada uyumaya alıştı. Şimdi ise ölüyorum resmen. Belim kopmuş ve karnım deli gibi ağrıyor. Diğer yöntemleri deniyorum oyun sanıp uykusu iyice açılıyor. Bir de uykusu gelince çıldırıyor. Uyutmak için geç kaldığımi düşünüp bir dahaki uykusunu gözlemleyip gelir gelmez hemeb uyutmaya çalışıyorum yine çok ağlıyor. 4. Ay atağı falan diyorum buna da. Ama omzumda gezerek uyutma alışkanlığını nasıl bırakacağız bir fikri olan var mı Allah aşkına 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
4 ay 10 günlük suan sallayarak besikte uyutuyorum . Beşik olmayınca ayakta sallıyorum napim. 
(120 puan) tarafından
Besigimiz çok fazla sallanmıyor bizim :(
tarafından
Ona göre almaliydin besigi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bıraktırmanin yolunu bul biran önce canım komşumun kızı 2 yaşında kucakta gezerek uyuyordu daha geçen ay zorla bıraktı. Büyük olduğu için çok zorlandı seninki daha çok küçük hemen alışır.
(120 puan) tarafından
Nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Eşimle birlikte deneriz bıraktırmayı tek başıma asla yapamam sanırım
tarafından
Ben o aylarda elektrikli beşik kullanıyordum. Sonrasında onu da biraktirdim şuan sallamadan karnını doyurup yatırıyorum. Ama sizin için daha erken uyku eğitimi 6. Aydan sonra verilmeli diye biliyorum.
0 oy
(87 puan) tarafından
Ben 4.aydan itibaren hamak beşikte uyutuyorum suan 10 aylık. Daha sonra beşiğine yatırıyorum büyük yardımcım resmen iyiki almışım dediğim tek şey :) 
(120 puan) tarafından
Hamak beşik denedim hiç durmuyor onda :(
0 oy
(129 puan) tarafından
Beşikte sallamak en güzeli sonradan da kendisi ayrı yatıyor bu şekilde 
0 oy
(882 puan) tarafından
Benim bebekte öyle uyuyordu qma kendi bıraktı şuan öyle uyumaya ihtiyacı var diye düşünüyorum emzirerek uyutmata alıştırma nasıl uyursa uyusun benden sana tavisye 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Benim oğlumda babasinda o şekilde uyuyor ya kucakta gezerek..eşim işe başlayınca çok zorlancam..keske emerek uyusa diyorum valla 35 yaşındayım belim çok ağrıyor..
0 oy
(310 puan) tarafından
17 ay ayakta gezerek uyuttum bir ay oldu bırakalı gündüzleri sallıyorum gece yanına yatıyorum ayakta uyutmak çok zor
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Aşırı gazlı ve kolikti. İlk 8 ay kucağımda uyudu. Ama hiç yataga bırakmadan gece gündüz. Plates topunda zıplayarak uyuttum. Sonra uyku eğitimi verdim. 1 yasına kadar iyi gitti. Sonra çok hasta oldu. Memeye düştük. 2 yqşına kadar ağzından meme düştüğünde uyanıyordu. 2 yasında meme kestim. Desteksiz uykuya geçtik. 
0 oy
(13,943 puan) tarafından
Canim atak sonrası eğitime başlayabilirsin bizde ayniydik zamanla düzeldi tam oturttu kendi uyuyordu ama bi sebepten ötürü ayakta salladım bi kac kez şimdi biraktirmaya gücüm yok ama sen 5 aylikta başla 
0 oy
(3,198 puan) tarafından
16 aylık emerek uyuyor 
0 oy
(305 puan) tarafından
6 aya kadar kucağımızda odanın içinde turlayarak uyutuyorduk sonra ben emzirdikten sonra yatağa yatırdım uyuyana kadar yanında bekledim ilk başlarda bir saati aşkın bekliyordum dalmasını. Şuan 2 yaşına gelmek üzere hala aynı şekilde emiyor doyduğu zaman kalkıp yatağa yatıyor dalana kadar yanında bekliyorum birbirimizle azcık oynaşıp konuşuyoruz uykuya dalıyor. 4 ay atak ayı olduğu için bırakabilir misiniz bilmiyorum ama bebekler her koşula uyum sağlıyor biz istikrarlı ve kararlı olursak. Siz de belki bir ay sonra denemeye başlayabilirsiniz
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Hiç kucağa ve sallamaya alıştırmadım. 5 aylık iken uyku düzenimiz oturmuştu. Beşigine koyup kendi kendine uyumaya alıştırdım. 8. Ayda gece kalkmasıda bitince tamamen akşam yatıp sabah kalkıyorduk. Şuan 3 yaşında kendisi gider üstünü örtüp uyur bazen haberim olmuyor bakmışım yatağına yatmış uyumus:)

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 75 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 263 göst.