0 oy
577 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Aldatıldılma ile ilgili şüphe için dedektif fln tutuyorlar gerçek mi, doğru yol mu.olsa yakar mısınız

9 Cevaplar

+1 oy
(1,142 puan) tarafından
Yok valla  tutmam kendim dedektif olurum anasından doğduğuna pişman ederim nett
tarafından
Nasi a101 fişnden anladı  canım bı yazzan..
(18,295 puan) tarafından
Karısı gelirken bana ped al dese almaz belki denyo
(787 puan) tarafından
Hayır canım boşanmadi malesef
(787 puan) tarafından
Dostu a101 den pet istemiş bizim ***** ta fişi cebine atmış ablam da fişi görmüş ne alaka demiş bem ped istemedim demiş ordan öğrenmiş
(787 puan) tarafından
Almaz erkekliği tutar
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Olsa yapar mısınız yani tutar mısınız t
0 oy
(52 puan) tarafından
Dedektifle ne para vericem ben kendım dedektıf gıbıyım :) şaka bi yana burcum akrep ve ciddi anlamda şüpheci güvensiz ve hıssettıgı herşey çıkan insanlardanım ve en ufak bır seyı gızleyemez esım anında anlıyorum
(18 puan) tarafından
Ben de şüpheliyim ama belli etmek istemiyorum bilmiyoruö
(52 puan) tarafından
Şüpheden kastım didik didik didiklerim herhangı bıseyı çözene kadar zaten pek te saklı kalmaz ama ihanet gbı bu durum ıcındeysen acık acık konusursan kocan yanı ıllakı anlarsın hal hareket tavır konuşma yüz ıfadesı falan
(18 puan) tarafından
Kızın tavırlardan şüpheliyim tanıyorum da evli
(373 puan) tarafından
Kızın ne gibi tavırları var ki canım samimi mi yani
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Kendim peşine düşerim, öyle bir şey varsa da çabaladığım son şey olur. Allah hiçbir kadını sınamasın. 
(18 puan) tarafından
Ne yapmalıyım kızı da tanıyorum evli , hal hareketler anlatsın ya
(1,125 puan) tarafından
Eşinizin uyuduğundan emin olup telefonunu kontrol edin. Ya da eşinizi gizli gizli takip edin nerelere gidiyor, görüşüyorlar mı diye? Kadını da takip edebilirsiniz. Kadın ile görüşüyorsanız bir görüşmenizde onun da telefonuna gizlice bakabilirsiniz. Normalde hiçbiri etik olan bir durum değil ama şüpheleriniz varsa ve oturup konuştuğunuzda kendileri de itiraf etmeyecekse mecburen peşine düşeceksiniz.
(18 puan) tarafından
İş arkadaşı bunlar , iş grubu ysni sürekli beraber takılırlar , doğumgünü fşn kutlarlar ama kızın giyim çok değişti , beni sevmiyo gibi haller fln
0 oy
(679 puan) tarafından

Dedektif mi amerikan filminde miyiz ne dedektifi dolandiricidir o hem boşatır hem paranizi alir aman diyim :D

(18 puan) tarafından
Ben de güvenemediğim için
0 oy
(208 puan) tarafından
Gerçekten varmı bilmiyorum ama benim imkanım olsa tutarım bazen eşimin iş yerindeki bı kadından şüpheleniyorum yalakanin önde gideni 3.kocayi boşamis buna lafım yok ama hala erkeklere yılısiyor olmasi büyük problem ben bazen şüpheye düşüyorum sonra yok ya yoktur diyorum çok arada kalıyorum ama bı yakalarsam eşimin iş yerine gidip önce o kariyi paralar kapının önüne koyarım (eşimin kendi iş yeri kadın eleman) daha sonra dükkanın bütün camlarını aşağı indirip eşimi paralar rezil ederim boşanma davası açarsam da donuna kadar alırım abartmıyorum inşallah böyle bı nane yemez Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk fitne fesat veren insanları yakınlaştirmasin
(208 puan) tarafından
Dükkan benim akrabalara yakın ansızın giden çok oluyor daha gören olmadı öyle biseyi telefona kayıt cihazı indirmeyi denedim ama ekranın kenarında mikrofon işareti çıkıyor bı turlu olmadı sadece bekliyorum bide dua ediyorum böyle bişey yapmasin diye çünkü ben bayağı sinirli biriyim yakalarsam ele güne rezil olacaz ben olmamda onu fena rezil ederim
tarafından
İnsallah korktugun cıkmaz mesela süphe duydugun sey ne ??bi anlat ona göre belkide süphelerin yersizdir
(208 puan) tarafından
Ya geçen sene ben 25 günlük lohusaydim eşim arkadaşlarıyla Karadeniz tarafına gitti beni annemlere birakti evden en son eşim çıktığı için anahtar da esimdeydi o da belki ben eve gitmek isterim diye evin anahtarını dükkana bırakmış eşimin dükkanı annemgile 10 dakika mesafede neyse ben 5 gün kaldım annemgilde yok iki çocukla duramadim dikislerim sızladı ben gidecem dedim babamla annem beni bindirdiler arabaya eşimin dukkanina giderken eşimi aradım anahtar nerde alayım eve gidecem demek için eşime ulasamadim normalden aramıştım iş yerine vardık o kadın eşimi aradi hemen ulaşmış vatsaptan aramış ama nerden biliyor mesela ordan ulaşacağını ben ulaşamadım sonuçta neyse eşim anahtari ver arabanın içinde demiş bizim arabada dükkanın önünde duruyor eşim arkadaşının arabasıyla gitti o kadın çıktı dükkandan elinde arabanın anahtarı elimi uzattım anahtarı almak için beni hiç görmezden gelip arabanın içine bindi anahtar aramaya başladı direksiyon tarafına oturmuş bende torpido da olduğunu bildiğim için yan kapıyı açtım anahtarı aldım kapıyı çarptım suratına indi arabadan sanki araba onun gibi kilitledi arabayı anahtarı aldı içeri girdi ama deli oldum hareketleri bir gör kendini bir bokk sandı sanırım sinir oldum eve geldik eşime mesaj attım o kadın hayırdır ne bokk yemeye bana anahtarı vermiyor bizim arabaya biniyor benden anahtar saklıyor dedim yolda ben aradım ulaşamadım o nasıl ulaştı dedim eşim saçmalama ne alakası var cart curt biseyler dedi o günden sonra bı arama mesaj hicbisey görmedim ama o zaman fena kuskulandim
tarafından
Evet bi tuhaf eltimin arkadasıda esi dükkandaki işcisiyle aldattı eltimin eşiyle eşi ortak o calısan kadın eltime mesela dükkana geldiginde esra hanım diye hitap edermis ama öbür kıza direk ayşe diye hitap edermis sanki o patron eşi degilde sıradan biri gibi ..zaten sonra ortaya cıkmıstı aldatıldıgı malesef
(208 puan) tarafından
Bende o sıra bı suphelenmedim değil yani günlerce aylarca yedim kendimi eşimin burnundan geldim ama bişey bulamadım dükkana gidebilme imkanım olsa gidip bı kendimi gosterecem yani ama yok dükkan bizim eve arabayla 20 dakika falan 2 de çocuk var ve bizim evden oraya da otobüs dolmuş geçmiyor falan ama dükkanın yakınına taşınma ihtimalimiz var olurda tasinirsak nanayi yedirecem o karıya
0 oy
(20,615 puan) tarafından
Yani ben tutamam sadece Allaha havale ederim 
0 oy
(261 puan) tarafından
Dedektif tutmaya değer bir erkek oldugunu sanmıyorum.  Tanıklık ettiğim kadarıyla erkekler çoğunlukla yalan söyleyemez zaten bir yerden olmasa başka yerden mutlaka bir şeyini yakalarsin.  Ama şüphe varsa genelde doğrudur. Bir de ayrilmayacaksan hiç yakalama bence işler sonra daha kötüye gidiyor 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Benden iyi dedektif olur eşimin müşteri hizmetlerinden arama kayıtlarını çıkardım Instagram hesabını gizli gizli aldım habersiz kullandım onla beraber watsapını teleronuma kopyaladım e posta adresini ele geçirdim telefonunda yedeklenen herşeyi buldum silinen öğelere bile ulaştım ben sağ oldukça dedektife ihtiyacım yok
(18 puan) tarafından
Nsl yaptın bunları instagram korumalı yapmış
(7,155 puan) tarafından
Korumalı nasıl oluyor
(18 puan) tarafından
Eskiden Facebook şifresini bilirdim ordan girip instagrama geçiyorum ona bildirim geliyordu hesabına giriş oldu dşye fln sonradan o da koruma varmış telefonuna şifre gidiyo sen girsen ve o şifreyi de girmen lazım ama mesaj ona gidiyo bu kez hesabına birinin girdiğini anlar ve onun da ben olacağımı anlar

İlgili sorular

+3 oy
0 cevap 245 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
26 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 331 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 320 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hunilianne (43 puan) tarafından soruldu

410,555 soru

12,350,990 cevap

40,520 kullanıcı

Kategoriler

...