+1 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar bebeğim sürekli ıkınarak kıvranıyor birsey de yiyemiyorum gaz yapar diye yinede gazlı anlamadım ben bu gaz işinden 

4 Cevaplar

+1 oy
(201 puan) tarafından
Biogaia gaz damlası tek geçerim al kullan zaten 3-4 aylık olana kadar tamamen hicbisey geçirmez ama rahatlatır karnına ılık zeytinyağı sur bide gaz damlası içir 
(709 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyorum 15 gunde gcrdi bizi
-Reklam-
0 oy
(3,893 puan) tarafından

Kaç aylık rezene verebilirsiniz ben oğlumda çok faydasını gördüm  çok küçükse siz için sütünüz den onada geçer 

(135 puan) tarafından
Günlük cnmm
(3,893 puan) tarafından
Siz için o zaman.cnm
(135 puan) tarafından
İçiyorum cnm sağol
(309 puan) tarafından
Büşra kaç aylıkken verdim rezeneyi
0 oy
(66 puan) tarafından
2 aylık oldu damla denedim bağırsak düzenleyici ama fayda etmedi dun aksamdan beri azar azar uyuyorgun boyu masaj yapıyorum gazını çıkartıyorum ama dalinca hemeb uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım bende
0 oy
(74 puan) tarafından
Canım kolik bebeğim vardı tam olarak 4 ay yaşadım sıkıntısını kullanmadığım damlalar rezene anason içtim çeşit çeşit şeyler damlalar kullandım fayda etmedi benim derdime derman sıcak su torbası oldu sıcak su torbasına suyu koyuyordum yumuşak bir şeye sarıyordum sıcak su torbasını bebeğimin sırt bölgesine böyle yan yatıracak şekilde sırt bölgesine koyuyordum üstünden örtüyordum anne karnındaki sıcaklığa yakın bir sıcaklık oluşuyordu yemin ederim sana saatlerce mışıl mışıl yatıyordu sıcak bebeği sancısını da keser huzurlu hissettirir büyük ihtimalle bebeğin aylık değil günlük ama bunu dene pişman olmayacaksın sıcak sormasının ağzının güzel kapandığından emin ol çok kaynamış su da koyma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 38 göst.
5 Aralık 2024 Aile kategorisinde Katibe Anne (78 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 76 göst.
3 Aralık 2024 Aile kategorisinde Nur gencr (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 483 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Cero (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 197 göst.