0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İlk cocugumda bolca yemiştim haberim olmadan gamzeli oldu. Ailemizde gamzeli de yok ondan başka. Fakat nezaman yediğimi hiç hatirlamiyorum. Gebeliğin kaçıncı ayından yesek iyidir diyor eskiler?

13 Cevaplar

0 oy
(342 puan) tarafından
Ayy iki gebelik geçirdim ikisindede aldım gamzeli olsun die kokusuna bile tahamul edemedim aylarca kaldı yaklasamadim kokudan ölüyordum sırf gamzeli olsun die zorla bir iki dilim yedim ogure ogure ama nafile olmadi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben baştan beri yedim gamzesi yok hurafe bu
tarafından
Baştan verimi. Şuan bulamıyorum ayva. Aserenlere özgü mana
V da var sadece iki tanesi 300 tl
tarafından
Canın çektiyse ye elbette ama gamze olayı hurafe
0 oy
tarafından

Ben kilolarca ayva yedim olmadı o dediginiz şey.  Yoyemedigimi de recel yapmıştım:D:D

0 oy
(2,135 puan) tarafından
Ben 4 yada 5 aylıktı 2 tane yedim ama gamzesi olmadı 
0 oy
tarafından
Ben kilolarca yedim ve kızım da gamze yok anam ☺
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bende çok ayva yemiştim ilk hamileliğimde kızım gamzeli doğdu ama babası da gamzeli ilk defa duyuyorum ayva yiyince olur diye
0 oy
(5,458 puan) tarafından
Mevsiminde yiyin 
tarafından
Şimdilik ayva reçeli bulup yiycem. Ayva.cok severim ama reçelini de umarım severim. Cunku mayhosluguni severim
(5,458 puan) tarafından
Yani tavsiyem gebelikte şeker tüketmemeniz yönünde. İleri evrede gebelik şekeri çıkabilir. Ayrıca fazlaca kilo alırsınız. Şeker zehirdir. Çocuğa da şeker vermeye lüzum yok :( yani ben gebeliğimde böyle beslendim. 6 kilo aldım, 4 kilo çocuk doğurdum
tarafından
Sizde doğru söylediniz. Peki ondanda vaz gectim. Teşekkür ederm yorum için
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Eşim birinden duymuş güzel gamzeli olsun diye yedirdi iki gebeligimde de ikisi de gamzeli oldu ne kadar doğru bilemem bende de eşimde de gamze var
0 oy
(20,635 puan) tarafından
Ben yemeye çalıştım. Kaçıncı ay hatırlamıyorum. Ama evde olduğu sürece mevsimi geçmediği sürece yedim. 
0 oy
(600 puan) tarafından
Ben ayvanın çıktığı aydan itibaren bitene kadar yemiştim :)) 
0 oy
tarafından
Ben mevsiminde yedım öyle gamzeli olsun niyetine bı kac ısırık aldm. Oglum gamzeli oldu. Bızde yok gamze ne bende ne esimde:) 
0 oy
(10,518 puan) tarafından
Ben ayva sevmediğim halde gamzeli olsun diye kilo kilo ayva yedim olmadı :D
0 oy
(29,578 puan) tarafından

Alakası yok bunla ayva fln yemedim kızımin iki gamzesi var genetik o benden geçmiş cimcimeme 

Yani ayva fln bos

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,287 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Seda.26 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
60 cevap 933 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (653 puan) tarafından soruldu
0 oy
94 cevap 1,524 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,328 soru

23,619,536 cevap

306,736 kullanıcı

...