0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (721 puan) tarafından
Öyle bir şeyin içindeyim ki 3 senedir ne yaşıyorum ne yapıyorum ben nerdeyim kimim unuttum. Artık ne dayanacak gücüm kaldı ne de isteğim. Tamam diyorum bu sefer başaracağım kendi yoluma bakacağım ama yok bı bakıyorum aynı yerde daha kötü haldeyim. 

Şimdi ayrılsam borçlar geçim çocuk nasıl olacak.

Nasil söyleyeceğim aileme. Eğer duyarlarsa herşey daha da berbat olur.

Ayrılmak istiyorum ama bı turlu yapamiyorum.

İnsan yerine koyup karşıma aldım bitsin yapamıyorum intiharın eşine geldim görmüyor musun halimi diyorum. Kimse bilmesin ayrılalım sen kendi yoluna ben kendi yoluma dedim adam sanki benle dalga geçer gibi aksama ne yiyecgiz seni gezmeye götüreyim mi diyor. 

Okadar yoruldum ki heryerim ağrıyor halim yok yemek yiyesim gelmiyor böyle içten içe tükeniyorum. Onun yüzünden işime gidemiyorum ve gidemedigin hergun bana bir sürü eksiyle geri geliyor. Batak gibi çıkamıyorum.

Nefes alamıyorum ben nasıl kurtulucam bukadar kaosun içinden. 

4 Cevaplar

0 oy
(343 puan) tarafından
Psikolojik destek alarak kurtulabilirsin
(721 puan) tarafından
Bu adam veba gibi benim hayatımda olduğu sürece tedavi görsem ne olur. Sakin kalmak istemiyorum uyumak istemiyorum unutmak istemiyorum. Düzelsin istiyorum gitsin istiyorum kimse bana neden diye sormasın istiyorum.
-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından
Kötü birimi napıyor neden ayrılmak istiyorsun gerçekten ortada bir sorun varsa zaten ailenin sana sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum kaç çocuk var küçüklermi eğer gerçekten boşanmak istiyorsan çocuk büyükse git annengile bı 15-20 gün kal bakalım bi dene bosanacagini söyleme kalmaya geldim de biraz sıkıldık evde falan de eğer böyle iyi gelecekse ayrıl annen çocuğa bakarsa sende bı işe girer çalışırsın 
(209 puan) tarafından
Kendisi çalışmıyor mu borçla ne alıyor mesela elinde kart varsa al kartlar sende dursun eğer korkarsa korkut onu bağır çağır evden gidiyorum de gözü korksun iyice eğer gerçekten boşanmak istiyorsan kendine güveniyorsan çocuk da büyükse hemen onu krese ver işe başla daha sonra boşanma davası aç eğer eşin şiddete meyilli değilse inatla kendin çalışacağını söyle iş ara bul sonrada para eline gectikte bı ev falan çaresine bakarsın
(721 puan) tarafından
Çalışıyor ama manasizca. Bu kaçıncı tartismamiz. Bende oda kendi işimizi yapıyoruz. Kimseye bağlı çalışmıyoruz. Benim kazancım iyi ama o benle her tartistiginda ben ise gitmiyorum çünkü gerçekten gidemiyorum elim kolum günlerce kitleniyor sanki. Kaç kere eve almadım evden kovdum ama yok yani. Abimler aradığında geleceği zaman bunları duymasinlar bilmesinler diye mecbur barışmak zorunda kalıyorum. Geçen mesela iş yerine gittim bı konu yüzünden benimle tartışmaya başladı aşırı saçma bı konu güya kiskanmis. Bende delirdim birbirimize girdik. İki tel. Kullanıyordu diğeri istedim vermedi yani biliyorum aldatıyor arkadan iş çeviriyor bunların hepsinin farkındayım. Ama yok adam yapisti gitmiyor. Bana çocuğu vermezmis tamam dedim çocukta sende kalsın gösterme bana madem yeterki çık hayatimdan ( 1 buçuk yasinda bakamaz şimdi bile bakmıyor totosu yemez almaya ) tamam diyor gidiyor akşam tekrar gelip hiç bişey yokmuş gibi sirnasiyor. Şimdi bu borçların hepsini ben nasıl ödeyim ayrılsam asla ödemez kendi biliyorum. İnsan değil çünkü artık çalışmak için takatim de kalmadı. Bakıcı işi bıraktı bugün bakıcı bulmak ayrı dert onun geliş gidisini ayarlamak hereyi asla tek başıma yapamam.
(209 puan) tarafından
Aslında kendi işin varmış bence bakıcı ayarlayana kadar idare et borclarda eğer tamamen onunsa bırak ister ödesin ister odemesin ne bokk yerse yesin ama bence aslında sende eşini seviyosun mesela şimdi ben böyle bı durum yasasam elimde 2 çocuk hiçbir mesleğim yok annemgil aynı bahçede 3 aile yaşıyor 2 geliniyle beraber hicbisey yapamam yani ama senin işin bakıcı tutma imkanın varmış yani tek başıma yapamam diyosun ama baksana adamın sana zaten faydası yok bacım bana birazda eşini seviyorsun gibi geldi
(721 puan) tarafından
Nasıl anlatsam bizim oturduğumuz yer ters dolmuş vs ulaşım yok e ben saat 10 a 11 e kadar çalışıyorum bakıcı burdan evine giderken biz bırakıyoruz yani eşim birakiyor bazen o alıyor. Ben mesela bunları nasil yapacağım tek başıma. Çocuk ben gelene kadar uyumuş oluyor çoğu zaman bakiciyi nasil birakcam. Taşın diyeceksin ztn daha yeni taşındım buraya birde onun masrafina asla katlanamam.  Yani şey gibi adamın eve bı faydası yok benim çalışma ortamimi duzenliyor gibi bı durum. Ben çocukla asla tek başıma hastane postane halledemem. Mesela arabasiz asla bu işe devam edemem. O araç kiralıyor biz beraber kullanıyoruz. Şimdi ayrılsam asla araba olayına da yardımcı olmaz.  Kişisel olarak severim arada dengesiz hareketleri olmasa iyi biri. Şimdi arasam canım şunu isttoyor getir desem 10 dk geçmez getirir. Beni gezdir desem gezdirir. Hiç kus yatmayı sevmez ne yapar eder o yatağa girer sarılır öper uyur ama güvenim de sabrimda kalmadi
(209 puan) tarafından
İşte elle tutulur bı yani var ondan sabrediyosun bilmiyorum bacım düşün taşın en iyi sen bilirsin yaşayan sensin Allah düzlüğe çıkarsın inşallah
0 oy
(5,731 puan) tarafından
İlk evliliğimi öyle bir zamanda bitirdim ki her şey arapsaçı gibiydi ve ben yeter dedim bitirdim. Hamileydim adıma bir sürü borç yapmıştı ve gözümde tümör vardı. Evlilikten çıktığım an cebimde beş kuruş yoktu (kadrolu hemşireydim) hatta borç vardı. Bir cinnet halinde olmaz deyip bitirdim. Sonrası öyle güzel oldu ki. Nefes aldığımı ferahladığımı hissettim 
(721 puan) tarafından
Ailenle mi atlattın benim gidecek bı ailem yok çünkü. Kimseye ben boşandım diyemem. Kendi evimde kendi düzenimde bitmesi gerekiyor ama bu adam asla laftan anlamıyor. Zamanında polise şikayet ettim uzaklastirmalar aldım ama yok yani. Şuan düşün bu durumu paylasabilcegim bir arkadaşım bile yok kimseye anlatamam
(5,731 puan) tarafından
Ailem ile ama inan ben ayakta duramasaydım ailem yanımda olamazdı.
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Mülkünüz arabaniz varsa aile şerhi koydur rızan olmadan satamaz borç aciyosa kendi başına açsın 
(721 puan) tarafından
Yok canım yok bırakmadı araba falan mı kaldı herşey satıldı ztn. O satmasa da ztn seni öyle mecbur bırakıyor ki kendim götürup sattım.
(1,080 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun hayırlı kapılar açsın

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 357 göst.
0 oy
9 cevap 968 göst.
24 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Özlem göksall (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 193 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Azize89 (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,253 soru

23,676,942 cevap

309,963 kullanıcı

...