0 oy
792 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından

Kizlar başka platformda gördüm komik şeyler çıkıyor burda da yapalım gülelim birazzz :D

Örnek: Kurulumu biraz zaman alıyor ama memnun kaldım yanında gönderdiğiniz hediye için teşekkürler:D

33 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Beklediğimden daha kaliteli çıktı, almak isteyenlere tavsiye ederim, bu fiyata kaçırmayın.. :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tam bir fiyat performans ürünü gerçekten beklediğimden çok daha iyi ayrıca yanında 2 tanede hediye yollamissiniz çok teşekkür ederim <3

0 oy
tarafından
Maşallah çok memnun kaldım, tam bir fiyat performans ürünü. Düzenli kullanımda çok faydasını gördüm, bazen unutsam da umut vaadeden bir şey, alın aldırın.

Üstüme bol gelsin diye XL aldım bildiğiniz oversize çıktı, bana da çok yakıştı.

Yalnız arada bir ipleri çıkıyor ben de dişimle koparıyorum, aksi türlü sökülecek bir işe yaramayacak. 5 yıldız.

Not: yanında gelen ufak hediye için de teşekkür ederim, henüz dişi çıkmadı ama çıksa tam üstüme oturacak :)
0 oy
(1,124 puan) tarafından
İlk görüşte, bu benim olmalı bunu almalıyım, dedim. Aldığım günden beri ilk günki gibi. Asla paslanmıyor, su koyvermiyor. Güzel de bakarsanız ömürlük gibi :) 
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Bazen çok soru soruyor ama olsun yinede fiyatına göre iyi bir ürün fjsjsjsjsj
0 oy
(29,280 puan) tarafından

Beklediğimden daha iyi geldi bu zaman kadar aldığım en güzel ürün yanındaki güzel hediye için ayrıca teşekkürler..

Not ( stok bitti):D:D

0 oy
(14,715 puan) tarafından

Kullanışlı ürün evimizin başköşesin de sadece arada bozuluyor şarj edince düzeliyor :)

0 oy
(617 puan) tarafından
Bozuk ürün gondermisler iade talebi istedim iade almiyoruz dediler iltifat görünce beyni karisiyor hayatinda hic karsiliksiz sevilmemis ben karsiliksiz dolu dolu sevince ayarlari coştu... Ben ayarini duzeltiyorum o bozuluyor ben duzeltiyorum o bozuluyor senelerim çöp oldu  kimseye tavsiye etmem begenerek aldim ama göründüğü gibi cikmadi :)
(153 puan) tarafından
Fazla kurcalamissin ugrasmissin bacım keşke hemen iadeye gonderseydin(: satıcıdan puan kirrr
0 oy
(388 puan) tarafından
Hayır olmaz deme tuşu eksik icat edilmiş ordan bir puan kiriyorum.onun dışında Cok kullanışlı :-) yemek temizlik çocuk bakımını güzel yapıyor.Biraz fazla masrafli.Bundan da bir yıldız kiriyorum.iade etmeyi düşünmüyorum çok kullanışlı olduğu için :-)
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Direk garantiye gönderirdim yada exprese sokardım 
(153 puan) tarafından
Hatalı ürün :D
0 oy
tarafından
Ürünü çok beğendim zaten bir tane kalmıştı onuda ben aldım yaninda gönderdiğiniz iki bal evlat için teşekkür ederim 
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Allah rızası için tamir edin de gönderin bı zahmet 
(153 puan) tarafından
:Ddddd garanti süresi gecmisss
(4,132 puan) tarafından
Gerçekten de tamir edilmesi gerek ugrasiyom didiniyom anam olmuyor
(153 puan) tarafından
Başka biseye dönüştür de kullan bacım geri dönüşüm yap :D
(4,132 puan) tarafından
Ne gibi mesela akıl.ver accık
(153 puan) tarafından
Neyinden sikayetcisin mesela
0 oy
tarafından
Beklediğimden erken geldi teşekkürler ama çabuk pili bitiyor sürekli uyku modunda , arada arizalaniyor kendi kendine dönüp sinirleniyor çoğu zaman iyi yanındaki tatlı hediyeye bayıldım ❤️

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 524 göst.
13 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 552 göst.
0 oy
27 cevap 843 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.

410,735 soru

12,358,616 cevap