0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
7+2. Haftalık gebeyim trioitim 4.45 çıktı dahiliyeye yönlendirdi sabah aç karnına git dedi, zararlımı trioid nelere dikkat etmeliyim .

8 Cevaplar

0 oy
(20,114 puan) tarafından
Evet zararlı olduğunu duymuştum 
(276 puan) tarafından
Bebeğime bişey olmaz dimi
(20,114 puan) tarafından
Allahın izniyle olmaz inşallah kontrollerini ihmal etme
-Reklam-
0 oy
(18,262 puan) tarafından
Benim de yüksek çıkmıştı. Endokrinoloji takop etti. Her ay kontrole gidiyordum. Kan tahlili falan. Tiroid ilacı kullandım. Hamilelik süresi boyunca. Sonra kullanmadım bı daha 
(276 puan) tarafından
Daha önce yoktu gebelikte oluştu, Perşembe günü dahiliyeye sıra aldım inşallah bişey olmaz çok korkuyorum, daha önce kürtaj oldum çok korkuyorum
(617 puan) tarafından
Korkma basindan onlem alirsan hic bisey olmaz Allah'ın izniyle Sag salim kucağına alirsin inşallah
(18,262 puan) tarafından
Kız yok korkma hiç. Hamilelikte.oluyormus. benim arkadaşlarımın da oldu benim gibi. Doktor yüksekliğe göre ilaç veriyor. Her gün kullanıyorsun . Bı problem olmadı hiçbirimizin. Çok şükür sağlıklı cocuklarimiz
(276 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah
(276 puan) tarafından
Aminn inşallah canım hepimiz inşallah
0 oy
(1,187 puan) tarafından
Bnde 10 haftalık gebeyim banada yüksek dedi Dahiliye gttim endokrinolojiye yönlendirdi randevu aldım  gtcem canm
(276 puan) tarafından
Değeriniz kaç acaba
(1,187 puan) tarafından
5.07 bnm daha yüksek ama Dahiliye herhangi Bi ilaç vermedi
(276 puan) tarafından
Niye acaba
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Benim 29 çıkmıştı doktor şaşırdı nasıl hamile kalabildin bu değerle diye ama ilaçla düştü onu kontrol altına alıyolar merak etme seninki gayet normale yakın zorlanmazsin
(276 puan) tarafından
Ama bnm öncesinde yoktu
(1,078 puan) tarafından
Benimde yoktu hamilelik için kan verdigimde çıktı meydana
(276 puan) tarafından
İnşallah bı sorun çıkmaz
0 oy
(617 puan) tarafından
Şöyle soyleyim benim 2.69 cikmisti henuz bebegi gormemistik bile doktor hemen basinda. Onlem alalim dedi basindan sonuna kadar sabit doktorlarla muayene oldum doguma kadar kullandim ve benim hep 1.5 larda kaldi ilac sayesinde dogumdan sonra bebegimin de kanlarina bakildi tiroid anne karninda bebege gecerse bebek icin tehlike demek ben 3 ayri doktor gezdim hepsi de ilac baslayalim dedi baslamazsam ne olur diye sordum hepsi de ya bebeğin düşer ya zekada gerilik gelisimde gerilik meydana gelir dediler cok şükür cocuguma da gecmemisti benimde dogumdan sonra bitti devam etmedi... Ama arkadasimla ayni donem hamilrydik 3 ay vardi aramizda onunn 5.5 ciktiginda dedim ki bana baslayanin sana haydi haydi baslamasi gerekir o baska hastanedeydi uzerine dusmedi 35 haftalikken 20/30 lara yukselmis ve doktor ilac baslamis fayda etmedi malesef bebegine gecmis suan 1 bucuk yaşında cocugu gelisimi geride kald benim oglan 4 aylikti onun ki 7 aylikti yan yana geldik tam tersi gibiydiler cok kucuk kaldi ve hala takipli hasta özel mamalar baslandi tiroid icin ilac tedavisi aliyolar demem o ki ihmal etme tiroid önemli
(276 puan) tarafından
Ay Allah korusun, bn Perşembe gününe randevu aldım
(1,187 puan) tarafından
Ay cnm bnde 5.07 deyim randevu aldım ihmal etmicem  10 haftalık gebeyim
0 oy
tarafından
Evet gebelikte en yüksek 2.5 olması gerek aç karnına dahiliyeye git ya da direkt olarak imkan varsa endokrinolojiye git orada detaylı tüm tiroid testlerine bakılır gerek görülürse tiroid ultrasonuna da bakılır ilaç başlatılır..hergun düzenli olarak sabah aç karnına ilacı içeceksin her ay düzenli kan  testi vereceksin ilaç dozu için o kadar. İlacı düzenli kullandığın sürece sıkıntı olmaz ama ne kadar erken başlarsan o kadar iyi 
(276 puan) tarafından
Perşembe gününe randevu bulabildim gidecem inşallah sadece bı sıkıntı olmasın bana yeter
0 oy
(10,686 puan) tarafından
Dahiliye uzmanına görün mutlaka. gebelikte 2. 5 altı olması gerekir  
(276 puan) tarafından
Perşembe gününe randevu bulabildim gidecem inşallah
(10,686 puan) tarafından
endişe etme ben de kullandım gebelik boyunca her ay düzenli kan verdim. doktorun verdiği ilacı düzgün kullanırsan sorun olmaz
(276 puan) tarafından
Perşembe günü ilaç verirse aksatmam allahın izniyle
0 oy
(28,741 puan) tarafından

Senin yine iyi benim 8 kusurdu ilaç veriyorlar kullanıyorsun 

(276 puan) tarafından
İnşallah bı sıkıntı olmaz çok korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pimpirik anne (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde dilekrzgr1907 (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatma1996 (36 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...