0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Hanımlar merhaba

9 aylık bir kızım var geçen aya kadar günde 3 defa mama yerdi gece uyanıp yerdi ancak son 15 gündür mamayı ne gece ne gündüz ağzına koymuyor

Denemedik yöntem kalmadı mamayı biberonu herşeyi değiştirdim yok

Gece uyanıyor aç biliyorum mamayı ağzına koyunca ittiriyor diliyle sabaha kadar defalarca uyanıyor aç diye

Hadi geceyi geçtim gün içindede asla ağzına sürmüyor

Hastalık dönemi oldu bundan 15 gün önce hala tam iyileşmedi aslında önce ondan dedik ama şimdi biraz toparladı yok yine içmiyor

Daha çok küçük içim el vermiyor mamayı bırakmasına ek gıda alıyor fena değil yiyor ama yine de çok yiyor diyemem sabah kahvaltı bazen yapar öğlen yemeği zorla bir kahve tabağı kadar yer sonra biraz yoğurt akşamda normal yemek ya yer ya yemez sonra uyur ama bukadarcıl ek gıda neyine yetecek mama olmadan

Bana bir fikir verin nolur varmı bu durumu yaşayan ne yapmam lazım

2 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Benim oğlan dq 9.5 aylık aylarca mamayı zorla içiyorum 
(9 puan) tarafından
Gün içinde ek gıdası nasıl neler yediriyorsun mesela
(523 puan) tarafından
Acikcasj bnde artirmaya calisiyorum bı kahvaltı bı çorba yada makarna sonra mama fln bı de çok geziniyor yani yemeği en az yarım saatte yer TV ile emekleyerek fln
-Reklam-
0 oy
(435 puan) tarafından
Evet çok küçük kesinlikle mamayı bırakmasın mamasız sabahı zor eder  diş dönemi olabilir reflü veya  alerjık olabılır  bu bebek  bilemedim  bi sebebı var sonuçta  ama sen incele sebebı bul bırakmasım çok acıkır  ve sana huzur vermez
(435 puan) tarafından
Pekı yatmadan önce muhallebı falan yıyor ıyıcene
(435 puan) tarafından
Benım kızım 2 yasında mamayı zorla bıraktırdk  yanı mama verek dıye agladı gunlerce
(9 puan) tarafından
Yok nerdeee
Kaşık maması aldım akşam yemek yerse onu yemiyor yemek yemezse zorla kaşım maması yediriyorum oda zorla yani hadi onuda yemezse aç uyuyor
(435 puan) tarafından
Anne sütü yok dimi
(9 puan) tarafından
Yok canım hiç emmedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 165 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy