0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (131 puan) tarafından
Buza gittimbikinide hiç faydası olmadı 8 seans hiç dökülmedi aşağı kısımlar

4 Cevaplar

0 oy
(12,615 puan) tarafından
alex e gittim bir 10-12 sene önce. tek tük çıkar 
(131 puan) tarafından
Nasıl çok acıyor diyorlar
(12,615 puan) tarafından
acı eşiğinle alakalı bence ama aman aman acıdığını hatırlamıyorum
tarafından
Bende öyle. Yıllar önce gittim, büyük konfor.
(12,615 puan) tarafından
ben kendi salaklığıma yanıyom, bacağına yaptırdım sadece, baya da uygundu. tüm vücut yaptırsana :) eylül veya ekimde yaptıracağım inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(615 puan) tarafından
Alex lazere gittim en son 5 sene önce. Çok nadir çıkar. Alex lazerin iki türlüsü varmış birisi yeşil ışıklı 4 5 seans etki etsin diye ona aldılar bilmiyorum tabi başka olduğunu. Böyle bir acı olamaz. Özellikle bacaklarımda maf oluyordum. En son dugunumden önce gittim bir daha gitmem diyordum başka odaya aldılar. O da Alex lazer ama kırmızı ışıklı. Asla acımadı. Neden bu zamana kadar buna girmedim dedim. Diğeri daha etkili diye dediler. Gerçekten de etkili
0 oy
(75 puan) tarafından
Güzellik uzmanı olarak Alex diyorum :)
(680 puan) tarafından
Yaa ben buz lazere gidiyorum ama . Onun hakkında ne diyorsun acaba
(75 puan) tarafından
Aslında şöyle diyeyim eğer bronz ten değilseniz Alex daha iyi cunki kıl yapısı ne kadar kalın olursa olsun en etkili yöntem. Ama çok hassas ve acı eşiği düşük biri iseniz buz oneririm cunki buz lazer acısız, ağrısız bı yöntem. Makinesine göre degisir eğer kaliteli bı makine ise buz lazer aslında en iyi seçenek. Ama bizim ülkemizde çok çok iyi makine kullanan pek çok yer yok o yüzden içlerinde şuan en iyisi Alex diyorum. Ama genital ve koltuk altı için en kalıcı yöntem iğneli epilasyon. Doğru yapanini bulmak çok zor deri yakma olasılığı var ve çoğu yer uğraşmıyor iğneli ile
(680 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgiler için ❤️
(75 puan) tarafından
Rica ederim :)
(2,056 puan) tarafından
Ben de bir soru sorayim . Cevap verirseniz çok sevinirim. Ben buz lazere gidiyorum. Ama bacaklarım çok aciyor. Ki ben iki defa tüp bebek tedavisi gördüm, sezeryan doğum yaptım ve adet dönemlerinde çok sancılı geçer yani acı esigim çok yüksektir ama bu lazerde canım çok aciyor. 3-5  saniye sürüyor ama zor dayanıyorum. Normal mi bu?
(75 puan) tarafından
Aslında normal. Hepimizin bı hassas noktası vardır 3-5 saniye dediğinize göre koltuk altı sanırım. Eğer kararma veya kıl kökü kalınlığı da var ise koltuk altı acısı bı tık fazla olabiliyor. Yaptirdiginiz yerde jel kullaniyorlarmi
(2,056 puan) tarafından
Hayır canım bacağım çok aciyor. Hiç bir yerimde de kararma yok, kıl kökleri de zayıf. Ama cildim çok kuru. Ondan olabilir mi?
(75 puan) tarafından
Jel kullaniyormu gittiğin yer
(2,056 puan) tarafından
Sadece bikini bölgesine kullanıyor.
(75 puan) tarafından
Bacaklara da kullanmasını rica et canım çok acidigini şöyle. Birde öyle dene biraz olsun iyi geleceğini dusunuyorum
(2,056 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(681 puan) tarafından
Alexander iyi canım buz lazer bir sene gittim azaldı ama tamamen bitmedi Alexander gittim onda 1 senede buzdan daha etkili dokulmustu 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 66 göst.
21 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde honki ponki toninok (12,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
6 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mklc00 (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 53 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,409 soru

12,270,423 cevap

37,575 kullanıcı

Kategoriler

...