0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (2,954 puan) tarafından
Yazın bari adet olmasak yemin ederim isyan ettim pişik olmama ramak kaldı neden erkeklerede böyle bisey vermemiş allahim yazın bari izinli olsak ayda bir kere oluyoruz qma o 7 gün 1 aya bedel oluyor 

8 Cevaplar

+3 oy
(488 puan) tarafından
Kadın vücudu nasıl güzel nasıl muazzam bır arastırın. Kendınıze hayran olursunuz. Rabb'im nasıl güzel yaratmıs. O adet olmasa senın çocuğun olmaz. Ha  erkek zaten doğurmuyor.  Mısal erkegın bır şeyden sonra anladın sen ne kadar acı cektıgını bılıyor musun? Adet sancısına eş değer.  Ama kadının muazzamlıgı benı büyülüyor. 
-Reklam-
+1 oy
(2,259 puan) tarafından
Tövbe haşa tövbe ya sıcak mı geçiyo başınıza dinden kitaptan bu kadar mı uzaksınız hayret bişey ya. Şu konuştuğun laflar laf mı allah aşkına ya allaha hesap soruyosun birde istan ediyosun. Tövbe yarabbim muhafaza etsin adamı dinden çıkarır şu sözler biraz dininizi ciddiye alın. Bi adetin kesilir çatır çatır yanarsın sıcak basmalarından yaz kış evlere sığamazsın. Menepozlu kadınlara sor bakalım adet olmak ne kadar faydalı. Orkit takma pamuklu bez kullan ne yani çaresi olan şey için girdiğin günahtan haberin dahi yok yazık 
0 oy
(5,290 puan) tarafından
3aydir olmuyordum dun olmaya basladim evden disari cikmiyorum.d.d.d
(2,954 puan) tarafından
Of of sorma ya ped değişmekten gına geldi
(5,290 puan) tarafından
Beni dusun bi de 3ayin kani var icimde.d.d.d
0 oy
tarafından
Sık sık ped değişimi ve duş canım pişik olmazsın çok hassas cildim olmasına rağmen günde 3 kez duş alıyorum hıc öyle pısık vs yaşamadım
(2,954 puan) tarafından
Adetliyken çok dikkatli olurum malum sicakta durulmaz ama gına geldi 7 gün of
tarafından
Allah kolaylık versin :D benım hep 3 gun olur en fazla 4 dahasını kaldıramam heralde olmasın ya
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Üç aydır kanamam olan ben yaaa
0 oy
(18,127 puan) tarafından
Hiç öyle deme. Adet olamasan o kadar sıkılır bunalirsin ki. Kardeşim de senin gibi derdi. Polikistik över oldu. Adeti gelmedikçe bunalımdan bunalıma giriyo. O da çok zor. 
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Bence yazın hamilelik daha zor regli olmaktan :) 
(112 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum hamilelik aşırı zor yani bir de benimki ekstra zor regle kurban olayım sana diyorum
(2,019 puan) tarafından
Aynen canım ya 27 haftalık hamileyim nefes nefese kalıyorum sıcak bir taraftan halsizlik felan bir taraftan sonuçta bir ağırlık var bedenin de :))
(112 puan) tarafından
Bende düşük tansiyon düşük kan şekeri ve mide bulantısı var o haftalara henüz gelemedim ama o haftalara nasıl gelirim onu düşünüyorum sağlıkla kucağınıza alalım bunca sıkıntıların karşılığı inşallah
(2,019 puan) tarafından
Ben normalde sıcağı hiç sevmem sıcağa gelince hemen halsizlik olur genelde bir de üstüne hamilelik olunca ikiye katlandı bu durum amin inşallah canım
(112 puan) tarafından
Evet maalesef öyle oluyor doğumu bekleyeceğiz mecbur
0 oy
tarafından
Ben adet olmayi çok özledim oysaki 18 haftadır olmamışm :))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 879 göst.
16 Şubat 2024 Aile kategorisinde Meleksss (5,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kaavi (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 510 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busebade (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 317 göst.