0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (1,081 puan) tarafından
Kızım 2 aylık oldu 1 aylığını yaptım paylaştım hep yapmak istiyordum nasip oldu çok şükür 6 yıl sonra tabi biraz geç paylaştım 10 gün geçti işte bugünde 2 aylığı yaptık halen payalşmadim pek birşey payalsan değilim arda doğa falan çekerim paylaşırım zaten wasp tek kulanyom eşimde sakın kızı payalsma diyordu buna birşey dememdi yüzünü kapatyom o yüzden birşey demiyor ama biraz cekinyom sanki görenler görmemişin bı çocuğu olmuş falan artk payalşir bazilari nazar die atma der geçen kuzneimde demişti şimdi öyle düşünen de var yada benim öyle kafya takiyom biraz cekinyom herkes haberdar oluyormuş her şeyden gibi ne gerek var diyom daha geçen 1 aylığı paylaştım geç atgğım için bunu paylaşasam çok erken zaman araya girdi gibi??ama heves edip anı olrak en çok çekmek istyom  siz neler yapyonuz  anneler ☺️♥️

16 Cevaplar

+1 oy
(1,401 puan) tarafından

Böyle şeylere hiç hevesim yok bebeğim 8.5 aylık ve hiç yapmadım. Yapmak isteyen yapsın herkesin kendi düşüncesi :)

(1,081 puan) tarafından
Tabi cnm tercih meselesi ben anı olarak seviyorum üşeniyorum açıkçası böyle uğraş şeyelrle falan bi mevlit yapcam simdden sitrese girmişim böyle seyelr bana göre değil işte çabuk büyorlar bebişler☺️ ani kalıyor sadece
-Reklam-
+1 oy
(112 puan) tarafından
Aylık yapmak ne demek anlamadım ama sosyal medyada paylaşmaktan bahsediyorsanız eğer ben hiç paylaşmadım internet o kadar pislik bir yer haline geldi ki üstelik bebeğim kendi fotoğrafının paylaşılmasını ister miydi yarın bir gün büyüdüğü zaman bilemiyorum. Tabii bu benim düşüncem ama her halini fotoğraflarım telefonumda durur. 
(1,081 puan) tarafından
1 aylık 2 aylık meyve yada farkli şeyelrle süsleyip paylaşiyon işte Hayır hayır kesinlikle ne ben ne eşim sosyal medyada paylaşmayız benim zaten kualndigim sosyal medya yok wasppda tek oda dua okuyup atyom bizm bı kaç akraba hemen hemen hepsi çok nazardan korkuyorlar ve bı akrbamiz oda geç getirdi hiç habemriz bile olamdi nasıl ne zmn doğdu haberimiz olmadı 2leri oldu  ne düğünler de ne ortamala getirir cocukalrini o kadarki saklıyor ne payalşir ben saklmayi bilmiyorum gelende gosteryom kizmi sakliyimi rabbimin verdgigi şeyi nasıl sakliyayim insanalrda haklısınız cnm kimin nasıl baktığını bilemeyiz
(112 puan) tarafından
Haklısınız. Sonuçta o sizin çocuğunuz içinizden nasıl geliyorsa öyle paylaşın kimse karışamaz kötü niyetli insan da kendini belli eder gören de maşallah der geçer yani ben öyle yapıyorum bir bebek gördüğümde dışarıda görsem de maşallah der geçerim
(1,081 puan) tarafından
Haklsıňız eve bende hep derim tanidik tanimadik vallh içtenlikle derim
0 oy
(11,102 puan) tarafından
ben aylık kart almıştım onlardan çektim. bir de her ay pasta alıp mum üfledik. paylaşmaya gelirsek ya paylaş gitsin düşünme ya da hiç paylaşma. bu kadar düşünme alt tarafı fotoğraf. 
(1,081 puan) tarafından
Oda güzelmiş canm ben bgun ağaçta mor coceklerle yaptım ☺️ama ben pastayla uğraşmam zaten pek pasta yiyen değiliz boşa gitmesin:):) doğum günüde artk memlkete gitksek inşallah ablam annemelrle falan yapariz ablam diyor biz ayakrlariz
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Bir şey merak ediyorum nazar sadece bebeklerin yüzüne mi değiyor diye düşünüyorsun 
(1,081 puan) tarafından
Hayır tabiki ben çok nadir güzel birsey atsam o gün eşimle birseyelr oluyor istemsiz bı şekilde bi olay olur  birşey çıkıyor kavga sebbei oluyor ama milet o kadar herşeyi açık atarki payalşir bazen derim nasıl rahat ailesni herseyini ataralr hiç gözüm yok cidden ama ben nadiren birşeyde atsam herkes farklı bakıyor o sende geziyon ne güzel yerler falan ben doğa falan çekerim sadece çekimlerim güzel olduğu için farklı gözüküyor:)☺️
(13,437 puan) tarafından
Kuzenimin eşi öyle de o yüzden sordum 6 yaşında oğlu hala yüzüne smiley koyuyor yazı koyuyor :)
Yıldızı düşük insanlarsınız demek ki :)
(1,081 puan) tarafından
Ne anlamda diyor  düşük insanlarsiniz analmadim ?cnm
(794 puan) tarafından
Yıldızı düşük demek yani hemen nazara gelen insanlar hemen parlarlar derler eski insanlar benim çocuklarımda öyle yıldızı düşükler biri maşallah dese bile huysuzluklari olur ve dediğin gibi bizde birşey paylassak hemen o gün sebepsiz yere dövüşüruz kavga ederiz onun için hiç paylaşmam paylaşım yapmam :)))
0 oy
(75 puan) tarafından
Ben 12 aylık olana kadar her meyve ile aynı renk kıyafet giydirip çektim ve tablo yaptım onlardan :) yüzünün görünmesini istemiyorsan sana bı fikir vereyim imkanın varsa tavşan kıyafeti gibi birşey al popoda ponpon olan veya kendin yap bı ponpon yapıp kıyafetine dik. Uyuduğu zaman yüz üstü uzandir yuvarlak şekilde havuçları diz etrafına çocuk ortada kalsın. Eline de tutuyor gibi ver öyle çek :)
(1,081 puan) tarafından
AA bak buda guzel fikir evet o sekil görmüştüm ponponlu havuç güzel fikir yaparım bidahakine bı ponpinum var kırmızı untmsam denenrim ama zaten gerçii her şekil yüzüne emoji koyorumda
(75 puan) tarafından
Emoji olmasın diye zaten sırtı dönük olsun dedim ya  :)))
0 oy
(1,836 puan) tarafından
kız niye bu kadar takıyorsun isteyen istediğini diyebilir, senin içinden paylaşmak geliyorsa paylaş gitsin:)) bende yapıyorum arada paylaşıyorum 
(1,081 puan) tarafından
Yani haklisniz bakıyorum herkes neler atyor neye abartyom diyorum ilk defa bende güzelikler yapcam hayatımda☺️  herşeyi paylaşan degilim zaten dediğim gibi
0 oy
(153 puan) tarafından

Benim kızım da 8 buçuk aylık ve ilk bebeğim. Çok hevesim var böyle şeylere her ayını çektim şimdiye kadar. Fırsat bulduğum zaman albüm yapicam insaAllah benden ona hatıra kalsın istiyorum ☺️

Paylaşma konusuna gelince ben de paylasmam. Rehberimde birkaç tane çocuk sahibi olmak isteyip olamayan arkadaşlarım var üzülsün istemem birde gerek duymam öyle herkesin bebeğimi görmesine görmesini istediklerime özelden atıyorum zaten ☺️

image

(153 puan) tarafından
Ne güzel düşünmüş eşiniz. Bende hastanedeki ultrason kağıtlarını saklıyorum ama devlette kontrollerimi oluyodum cihazları da pek iyi değildi ondan hiç belli olmuyo bebek ama yine de atasım gelmiyor.
1 aylık olan fotoğraftakiler peçete yüzüğü oluyo ya ondan yapmıştım ☺️ bende 1 yaşa kadar düşünüyorum insaAllah bakalım. ❤️
(1,081 puan) tarafından
Eşim hiç foto falan sevmez çekince kızardı bana şimdi diyor baktıkça ne anlarimz var iykide çekiyorsun diyorum bana kızyon inan Foto flan çekmek beni yoruyo o anı yaklamak falan çekiyorsun diyorsunda zor cekilyor yoruyor beni ama eşimle baktıkça güzel oluyor bebiş oldu şaşırdım eşim bu sefer çek diyor AA sendemi diyorum ee diyor kizmin her anısı kiyemtli benim için ewet ben çektim çünkü tedavi oluyordum özel olduğu için eşim giryordu içeri ben demeden o çekiyordu saşiryordum yuzuklerde güzel fikir bende bugün ağac da mor cicekelr getirdi eşim yaptım elde evde olan imkanalrla  yapıyoruz bebişler çabuk büyor anılar kalıyor inan hastene fotolara bakiyom küçükmüş gözüme büyüktü sıra saçli olduğu için büyük geliyordu şimdi baya büyümüş o fotolara özlemle bakiyom ne kdar küçük diyoruz eşimle biz nie büyük göruyomuşuz o sira :) ne çabuk 2 aylık oldu diyrouz insallh cnm yaparsınız ben bakalim 6 aylık yada 1e kadar yaparım
(1,081 puan) tarafından
Bende ilk 1 aylığı aldğim isimli zibinal yaptım bugün bı elbisesi vardı giydirdim ilk defa elbise giydirdim hep sıcak zibinla elbise bı değişik geldi çok tatliydi ama kışa kadar o elbise olmaz ama bı yerede çıkmıyoruz giydirim artk giydirim küçülmesin
(153 puan) tarafından
Rabb'im hayırla sağlıkla büyütmenizi nasip etsin yavrunuzu. Bebde sizin gibiyim her anı kaydetmeye çalışıyorum eşim önceden de şimdi de laf eder anı yaşa diye bende hatıra kalıyor diyorum.
Dediğiniz gibi elde olan imkanlarla bişeyler yapmaya çalışıyoruz onların sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil ☺️
(153 puan) tarafından
Bende diyorum zaman ne çabuk geçti de 8 buçuk aylık oldu masaAllah bikaç ay sonra 1 yaşına girecek şaka gibi yani inanması güç geliyo bana ☺️ o yüzden yaşadığımız anın kıymetini bilmemiz gerekiyor
0 oy
(356 puan) tarafından
Valla ben yaptım paylaştım kızımda şimdi oğlum doğsun onada yaparım hele kızımda babasının doğum günde kızım ve bi çarşaf yardımıyla iyi ki doğdun babam yazıp paylaşmıştım eşim normalde doğum günleri falan sevmez niye uğraştın derdi ama görünce hüngür hüngür ağlamıştı 
(1,081 puan) tarafından
Ah cnm ne güzel yapmişsiniz ☺️erkler sevmez karılar ugrasincada a ne güzel derler eşim der sen güzel ani yapıp cekiyon anıları ben duşunemiyom böyle süslü şeyelri ve bende bekleme ama cekincede güzel foto jenik benim eşimde doğum günü foto falan cekmeyi sevmez ben çekince kızardı şimdi baktıkça iyiki cekmisin Diyor benim kızda bı günle eşimle denk gelmedi doğum günü sezeryan oldum Dr dedi senle aynı gün doğurtmicam bababsi :)
 hata olsaydı birlik kutalrdik diyordum eşim diyor bilyiyrosun ben öyle seyelr sevmem kızım için kizminkini kutlarım hiç kutlmayiz eşim diyor zaten gerek yok bana en büyük hediyedi kizmi verdin bende bi ara diyordum senin doğum gününe denk gelseydi sana hediye olarak kizmi veriridm gülmüstük eşim 6 Haziran kızım 5 Haziran şimdi hasten anilarna bakıyoruz 1 ay nasıl geçmiş iykide çekmissin diyor
(356 puan) tarafından
Benim eişimde pek sevmez özel günleri ama normal zamanda iyi ki doğdun yada iyi ki benim karımsın der  ansızın hediye alır gelir buda beni daha çok mutlu eder önceleri bende çok takardım çocukların hadi Baba demesiyle yapıyo diye ama sonra böyle ansızın olunca çok hoşuma gitmeye başladı o yüzden takmıyorum özel günleri
(1,081 puan) tarafından
Ay benimki de öyle o yüzden hiç birbirmizde beklemyiz kusmeyizde mesle sevgiler günü eşim der ne saçma sen benim.sevgilimisn ya da a o günden mi seni hatirlacam önemli olan hergun hatırlanmak güzel söz söylemek bunalrida hep duygumum için ilahki o ana özel birşey beklemem ama aklimda yokken gelir iyki varsın iyi esimsin annelr günü doğum gününde der ee zaten pasta seven değilim alsda ziyan olacağına cicecek böcek alsa ne evde kal kal 2 tane almştı ilk evelndgimzden şimdide ne gerek var diyom yer kaplamış eşim diyor sen sevyirdun siz merklisnizya böyle şeye der bende aldim der:)ama istedgim zaman firsad oldukça çıkıyoruz dışarı fazla olmayicak sekilde istediğimi alır ne yapım daha aman
(356 puan) tarafından
Aynen öyle normal zamanda sürekli yaptığı için diğer günler pek gözüme batmıyo benimde
(1,081 puan) tarafından
Tabi cnm o daha güzel VAllh
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Çocuğumun fotoğraflarını hiçbir mecrada hiçbir kişi ile paylaşmıyorum. Bana doğru gelmiyor. Özellikle AI bu kadar ilerlemişken. 
(1,081 puan) tarafından
Bende sevmem zaten zaten sosyal medyam yok eşimde hayta ailsni falan heleki çocuğunu hiç atmaz bu wasp da bide ayda 1 atarim bana waspta hayta paylaşma derdi bunda yüzünü kapatyom birşey demedi haklısınız sosyal meydaya kimin ne olduğu beli degil vallh
0 oy
(298 puan) tarafından
Ben büyük kızımı 12 ay boyunca çektim kucugude yeni bir aylık oldu bugün cekecem
(1,081 puan) tarafından
Gzuelmis hayırlı olsun 1 ayı sizinde
(298 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(794 puan) tarafından
Oğlum iki aylık iki ayında yaptım ama 1 yaşından önce oğlumu paylaşmayı dusunmyrm sonra video yaparak sene sonu paylaşmayı düşünüyorum 
(1,081 puan) tarafından
Benimde aklıma gelmedi değil bı ara oda güzel fikir
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Ben her ayında 1 pasta keseceğim o kadar canım. İlk ayı kesmek şükür nasip oldu ❤️
(1,081 puan) tarafından
Çok şükür canm oda güzel fikir
0 oy
tarafından
3 aya kadar yaptım sonra hareketlenince durmadı resim çekemedim kaldı öyle 
(1,081 puan) tarafından
Durmuyorlar dün zor çektik biraz 6 aya kadar yapa bilsem yaprm öyle
0 oy
(579 puan) tarafından
Ne zman doğdu bebeğin benim de 2 gün sonra 2 aylık olacak. Wp da bi sürü akraba var milletin lafını duymak istemiyorum ve fesat insan çok nazar ediyorlar o yüzden wp da paylaşmam ama normalde yüzü gözükmeden bende insta da hikaye olarak atıyordum
(1,081 puan) tarafından
5 hazıran cnm benim AA beraberiz hemen hemen vp falan yok sadce waspp oda pek birşey paylaşmam ilk çocuğum işte o analri sadce diyom baskda atmam akrbanin iysi kötüsü var kim ne niyetle bakıyor onuda bilemiyoruz bende yüzünü kapatıp atmştim 1 aylikken
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Ben 10. aya kadar çektim sonra kaynanamin hastalığından dolayı 11 12 ve doğumgünü kaldı maalesef
(1,081 puan) tarafından
Ay oda kötü olmuş hepsni yapmşnsn enznda doğum günü olaymış nasip işte artk 2 yaşını kutalrsin cmm
(13,119 puan) tarafından
Kutladım canım ama keşke 1 i kötü de olsa kutlasaydim kaynanami kaybettik bi anısı fotoğrafı olurdu ama gerçi rahatsızlığından dolayı hiç bisi görmedi gözü
(1,081 puan) tarafından
Ya Allah rahmet eylesin:(kötü olmuş yokmu torunuyla fotosu
(13,119 puan) tarafından
Allah razı olsun canım var ama bi kac tane sevmezdi foto çekilmeyi hiç yoktan bi tane kucağına oturtup cekseydim keşke diyorum
(1,081 puan) tarafından
Tabi ya baba anne sonuçta ilerde merak eder baakrmis
0 oy
(18,548 puan) tarafından
İlk kızımda yaptım 12 aya kadr

2.ci kizmda yapmadım 

Bide ilk kızımı arada paylaşırdim

2.sini paylasmadim

Nazar değiyor:) 
(1,081 puan) tarafından
Haklsnz nazar oluyor malsef kimin ne niyetle baktngini bilemiyoruz bende emoji koyup atmstm 1 aylık o kdar zaten pek paylaşım yapan degilim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 406 göst.
24 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 390 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,527 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,101,998 cevap

36,418 kullanıcı

...