0 oy
537 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13 puan) tarafından
Benim çook uzun suredir (5-6 ) yıl gaz problemim var inanılmaz yani bazen 2 dakikaya bir afedersiniz gaz çıkarma ihtiyacı duyuyorum ve resmen karnımın içinden gürültü sesleri geliyor .Bazı günler hiç olmazken ya da daha azken bazı günler aşırı fazla oluyor ve özellikle geceleri başlıyor. 

Hastaneye randevu aldım fakat kötü hastalık olur korkusu yaşıyorum çünkü araştırırken sadece bu sikayetlerle gidip kanser olduğunu öğrenen birinin videosu çıktı karşıma.  1 evladım var ve bana bir şey olursa o ne yapacak korkusu taşıyorum var mı bu şikayetleri olup başka bir sebebi olanlar lütfen yazın çok kötüyüm  ?

12 Cevaplar

+1 oy
(52 puan) tarafından
İnternete göre teşhis koyarsak

Kolon kanseriyim çünkü huzursuz bagırsak sendromu ve arkadan kanamam var

Karaciğer nakli gerekiyo çünkü alt değerlerim çok yüksek

Beynimde tümör var çunku geçmeyen sıddetlı agrı ve tüm yüzde uyuşma var 

Aslında beslenmeye baglı kabızlık yasıyorum ve bu da kanamaya yol acıyo

Aslında insulın dırencım yüksek ve ıstahım çok acık kılo alıyorum karacıgerımde yağlanma oluştu zayıflarsam duzelıcek

Aslında stres kaynaklı migreni tetikleyen baş agrısı var ilaç kullanmaya basladıktan sonra duzeldı. 
(13 puan) tarafından
Anlıyorum canım çok teşekkür ederim .Sanada geçmiş olsun rahatsızlıklarından dolayı
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(681 puan) tarafından
Kötü bisey getirme aklına benimde öyle çocukken de öyleydim gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı arada oluşuyor kendiliğinden geçiyor 
(13 puan) tarafından
Ama enfeksiyon yok eminim zaten ben neredeyse kendimi bildim bileli gaz sorunu yaşıyorum. Gün içinde bile ara ara gaz sancısı çekiyorum sonra gaz çıkarınca rahatlıyorum neden bu kadar gaz sorunu yaşıyorum  anlam veremiyorum
(681 puan) tarafından
Ayağını usutuyorsundur(havanın sicak olması önemli değil bazı insanlar ayağındsn soğuk alirsa gaz oluşur bağırsaklarında) git doktora ihmal etme belki önemli bisey yoktur
(681 puan) tarafından
Tek belirtiyle kanser diye düşünme sakın aklına kötüyü getirme
(13 puan) tarafından
Gidicem mutlaka randevu aldım ama bi buraya sorup içimi rahatlatmak istedim teşekkür ediyorumm
(681 puan) tarafından
Rica ederim geçmiş olsun
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Canim gecen yil bana da losemi dediler megersem pihtilasma zamanim yavasmis 5ay sonra ogrendik internete bakarsak hepimiz bir oluyuz 
(13 puan) tarafından
Evet ama insan korkuyor işte .Teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(1,990 puan) tarafından
Sakin ol gastrit falandır  esimde kanama siksyetiyle gittik cok şükür onda bile cikmadi huzursuz bağırsak sendromu olabilir belki seninki doktora git mutlaka 
(1,990 puan) tarafından
Dışkıyla geldigide oluyodu damla şeklindede  geldigi de oluyodu
(435 puan) tarafından
cnm başka ne belirtileri vardı peki birde şimdi iyi mi ilaçlar ömür boyu mu iciliyor
(1,990 puan) tarafından
Simdi iyi  arada karninin sol tarafta agrisi oluyor doktor hap fitil verdi  onu hâlâ kullaniyor ömürlük degil her sene kontrole gel dedi sadece
(2,277 puan) tarafından
Cnm kaynanamında su akar gibi akıyomuş tuvalete oturunca utanmış 2may kimseye dememiş. Sonra özel hastanelere götürdük kolonoskobi yapıldı bişey çıkmadı basur dediler. Toz bi karışım vermiş içti kesildi diye geri bırakmış geri başlamış kanamasıda. Amaliyat falan dememişler ona ama kendi söylese Amaliyat olmak istiyorum diye yaparlar mı aceba
(1,990 puan) tarafından
Baska bi doktora daha gitsin bence
0 oy
(482 puan) tarafından
Hiçbir hastalık tek bir belirti göstermez ki canım. İnşallah kötü bi şey değildir ama. Rabbim çocuklarına bağışlasın seni inşallah. Korkma canım. Dua et. Google ne yazarsak yazalım, kötü hastalık çıkıyor karşımıza. Yıllar önce İnternetten bi rahatsızlığımı araştırmıştım, beyinde tümör olabileceği yazıyordu. Belirtileri birebir aynıydı. Doktora gidene kadar beynimde tümör olduğunu sanıyordum. :D İnternete güvenme canım benim. 
(13 puan) tarafından
Doğru diyorsun çok teşekkürler
(482 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek :)
0 oy
(51 puan) tarafından
Nette yazanlara inanma grip de bile ucunu kansere goturuyorlar.. insallah bir sey cikmaz canim.allah sifa versn kotuyu dusunme kotuyu cekme kendine
(13 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Google' de basın ağrıyor diye sorsan en ufagi seni migren yapiyor canım inanma onlara geçmiş olsun hastaneye bı git bakalım 
(13 puan) tarafından
Godicem randevu aldım teşekkür ederim
0 oy
(20,102 puan) tarafından
Dostum benim bildiğim kolon kanseri 5 6 yıl beklemez. Şimdiye çoktan ortaya çıkardı ve sen ölmüş olurdun. Muhtemelen başka bir problemin var. Bazı insanlar diğerlerine göre daha gazlı olurlar. Sen git tabi ki doktor ne diyecek bakalım. Ama kolon kanseri değildir bence. Çünkü o çok hızlı ilerliyor. 
(13 puan) tarafından
Çok teşekkürler yorumun içimi rahatlattı Allah razı olsun
(20,102 puan) tarafından
Benim eşimin amcası 1 sene içinde gitmiş . Ordan biliyorum
(20,102 puan) tarafından
Sonucu bana da yaz merak ederim
(13 puan) tarafından
Yazarım mutlaka ♥️
(1,628 puan) tarafından
5 6 yil da ogrenildigi oluyo esimin amcasinin okadr oldu mesela tedavi edildi ama sonra baska yerlerine sıcradi ama gaz problemj yoktu iste arkasindan kan geliyodu hep durduk yere tuvaletini tutamiyodu gaz problemi yoktu
0 oy
(10,462 puan) tarafından
5 6 yıldır olsa çoktan baska bir belirti verirdi. Benim babam kolon kanserinden vefat etti.belirtileri çok kabızlık şişkinlik makatta kanama vardı onun tedavi gördüğü hastanede de bankonun önünde "Teşhisi Google dan koyduysaniz 2. Görüş olarak Yahoo ya danışın"yazıyordu. Yani Google dan bakıp kanserim deme lütfen 
(13 puan) tarafından
Yok canım google dan değil ama youtube de yaşamış kişilerin belirtileri buydu o yüzden kafama takıldı zaten .Teşekkürler yorumun için Allahım babana ve tüm ölmuslerimize rahmet etsin
0 oy
(51,814 puan) tarafından
beni de korkuttun simdi benim de gaz problemim var
(13 puan) tarafından
Ayy deme senin gaz ne durumda benim anlattığım gibi mi farklı mı
0 oy
(29,324 puan) tarafından

Yani her lafa her videoya her söze her bilgiye inanma Dr git her hastalık kötü sonuç vermiyor sonuçta Rabbim şifa versin 

0 oy
(87 puan) tarafından
İnternette bakarsak hepimiz kanseriz boşver bence doktor kontrolüne git

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 488 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehtapgnc (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 539 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rghgdm (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 496 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Perince (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 492 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,056 soru

12,372,583 cevap

42,512 kullanıcı

Kategoriler

...