0 oy
978 göst.
Aile kategorisinde (169 puan) tarafından
22 yaşındayım 7 yıllık  evliyim 3 buçuk ve 4 buçuk yaşında bebelerim var  minik bir anneyim sizi de tanımak istiyorum 

23 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Çevremde böyle bir tanıdığım olsa, önce ana babasını ihbar ederdim çocuk istismarı yapıyorlar diye. sonra da 14 15 yaşındaki çocuğu koynuna almak isteyen o... Evladı supyanciyi ihbar ederdim! Su platformda her şeye alışıyorum ama şu duruma alışmadım alışmayacagim 
(5,471 puan) tarafından
Yorumları takip et güzelleme yapan arkadaşlar da çıkacak emin ol
tarafından
Ay bilmem mi burada bir ara en çocuk gelin kim yarışmasına bile şahit olmuştum şaka gibi
(5,471 puan) tarafından
Ülkemin bir yerlerinde hala çocuk gelinlerin olduğunu bilmek çok üzücü gerçekten. Eslem eşin kaldı yaşında
(169 puan) tarafından
Eşim eşim 32
(5,471 puan) tarafından
Al buyur. Pedofili resmen
-Reklam-
+1 oy
(5,471 puan) tarafından
Minik bir anne değilsin canım. Malesef ki çocuk gelinsin. 
(169 puan) tarafından
Bazı sebeplerden dolayı mecbur kaldım
0 oy
(1,382 puan) tarafından
15 yaşında mı evlendin
(169 puan) tarafından
Evet
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Baya baya mi kucuk evlenmissin masallah kuzularina ben de 34 olcam 6 seneyi doldurduk 7ye girdik 2 tane oglum var 2.5 yas ve 5 yas
(169 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın inşallah bazı sebeplerden dolayı kurtuluştu benim için
(14,123 puan) tarafından
Anladim hakkinda hayirlisi cnm amin cumlemizin evlatlarini Rabbim bagislasin
0 oy
(12,045 puan) tarafından
22 7 benim devreler yandi
(169 puan) tarafından
Bazen insanlar mecbur kalabiliyor
0 oy
(18,446 puan) tarafından
15 yaşında mi evlendin dostum. 
(169 puan) tarafından
Evet istemeyerek kurtuluştu benim için
(18,446 puan) tarafından
Bundan sonraki hayatın güzel gecer inşallah . Ben de 33 yaşında 4 ve 1 yaşında 2 çocuk annesiyim
(169 puan) tarafından
Maşallah Allah'ım bağışlasın tırnaklarına taş değmesin abla
(18,446 puan) tarafından
Aminn cümlemizin
0 oy
(600 puan) tarafından
24 yaşındayım Diyarbakırlıyim. 3 yaşında bı kizim var cnm 
(169 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın
(600 puan) tarafından
Seninkileri de canm insallsj
(169 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Kız 15 yaşında mi evlendin abooovv
(169 puan) tarafından
Evet hiç istemeyerek
0 oy
(3,351 puan) tarafından
Bu kadar erken evlenip burada bunu özelllikle belirtmeden tanışırdım. Kaos yaratmaya gerek yok. Gereksiz linç yiceksin sadece
(169 puan) tarafından
Özellikle belirtmek değil amacım tanışmak
0 oy
(1,908 puan) tarafından
25 yaşındayım 8. Yılımız bitecek 9. Yıla gircez 2 çocuğum var  8  yaş ve 1 yaş çocuğum var bir kız bir erkek 
(169 puan) tarafından
Maşallah Allah'ım bağışlasın inşallah
(3,632 puan) tarafından
Sizde erken gelin olmuşsunuz 16 yaşında çok zor değilmiydi
(1,908 puan) tarafından
Evet 17 yaşında evlendim    yani illa zorluğu oldu zamn oldu
(1,908 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Bnde 28 yaşımdayım 4 senelik evliyim cnm 3 yasinda bi kızım var cok şükür RABBİM yavrularını bağışlasın inşalalh memnum oldum bu arada :)
(169 puan) tarafından
Bende o yaşlarda evlenmek isterdim Rabb'im bağışlasın inşallah bende memnun oldum
(2,294 puan) tarafından
Cnm kimse kimsenin ne yaşadigini bilemez o yuzden yorum yapmk istemiyorum bnde dogru bulmuyorum elbette ama kimsenin geçmişini bilmeden yargılamak bna dusmez şimdi mutluysan onemli olan bu;)
(169 puan) tarafından
Mutlu değilim ama kimse bana zarar vermiyor bunada şükür
0 oy
(396 puan) tarafından
Nezaman resmi nikahın olduda cnm 7 lik evlisin 

Ayy çok üzülüyorum az önce bi arkadaşa cevap olarak kurtuluş olarak gördüğünü söylemişsin evlenmeni

Ne kadar üzücü bi durum 15 yaşında daha kendini çocuksun halen de oylesinve iki çocuğun var eminim sende istemezdin böyle olmasini ama insanların ne yaşadığını bilemiyoruz tabiki 

İnşallah bundan sonraki hayatin senin istediğin gibidir  
(169 puan) tarafından
Benim istedim gibi değil hayatım ama en azından bana zarar veren biri yok ailemden kurtuldum resmi nikah olmadı hemen 18 yaşında yaptım resmi nikahı halada bana yaşadım hayat zor geliyor ama çocuklarım için mecbur
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Bi an 22 den 7 yi çıkaramadım :///
(169 puan) tarafından
15 oluyor ben çıkardim senin için
0 oy
(326 puan) tarafından

Çok küçük evlenmişsin canım ya bende erken evlendim ama 15 yaşında değil postlarina baktım üzüldüm doğrusu bende 22 yaşındayım 4 yıldır evliyim 1 buçuk yaşında bebeğim var umarım herşey gönlünce olur <3 bazen insan böyle kötü insanların yok olmasini istiyor rabbim evlatlarımıza güzel kaderler nasip etsin inşallah :angel:

(169 puan) tarafından
Rabb'im sana bağışlasın inşallah Allah razı olsun canımm
(326 puan) tarafından
Teşekkürler çiçeğim seninde evlatlarını sana bağışlasın rabbim cc
(169 puan) tarafından
Amin inşallah Allah'ım razı olsun bacım
0 oy
(493 puan) tarafından
Evliligi neden kurtuluş olarak gördün özel degilse ailenden şiddet filanmı görüyordun ??
(169 puan) tarafından
Diğer paylaşımı oku orda yazıyor
(493 puan) tarafından
Okudum canım :(( cok haklı bir sebebin varmıs O amcayı hapse tıktırmanın bi yolu yokmu ya nasıl dolaşıyor belkide baska cocuklar aynısını yapıyor :((
(169 puan) tarafından
Annemgil kızım yalan söylüyor dedi hapis yatmasın diye o zamanda yaşım küçük diye onların ifadesi geçerli oldu ondan dolayı hapis yatmadi
0 oy
(534 puan) tarafından
Bende 16 evlendim cnm 32 yaşındayım şuan 3 üncü bebeğim yolda Allah nasıp ederse 
(169 puan) tarafından
Sende küçük evlenmişsin maşallah Rabb'im kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar
(534 puan) tarafından
Amin amin inşallah cnm
0 oy
tarafından
Çok küçük değil misin
(169 puan) tarafından
Küçüğüm ama yaşadıklarım beni koskoca bir kadın yaptı
0 oy
(410 puan) tarafından
Canm bnm, bnde 29 yaşındayım 7 yıldır evliyim. İki çocuk annesiyim üçüncüsü de karnımda. Memnun oldum bu arada;))
0 oy
(681 puan) tarafından
Senin yaşında daha yeni evlenmiştim annem erken diyordu evlendiğim sene. 15 yaşında ailen nasıl razı geldi 
(169 puan) tarafından
Diğer postta yazıyor okursun ailem şiddet baskı çok fazla yapıyordu kendileri benden önce kabul etti
(681 puan) tarafından
Anladım canım herkes anne baba olamıyor çocukmussun şuan iyisin kötüsün bilemem ama   15 yaşında evlendirilmek zorunda kaldığına üzüldüm
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Merhaba canım hoşgeldin bende Ayşegül 32 yaşındayım ev hanımıyım 3 tane oğlum var çok memnun oldum 
(169 puan) tarafından
Maşallah Allah'ım sana bağışlasın inşallah bende memnun oldum
(20,203 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 304 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
26 cevap 534 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu