0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından

Kızlar ya nedense içim bir konuda sıkıntılı. Benim meleğim günde 1 en fazla 2 defa karnımda sertleşiyor 10 saniye kadar sonra geçiyo. Bazı gün olmuyor, mesela bugün oldu onu orda hissetmek güzel dokununca ama neden sertleştiriyo kendini bilmiyorum. Daha öncede sordum ama tatmin olamadım. Hareketleri düzenli saat başı hareket ediyor tekmeliyor şükür. Randevumı erkene alsam mı 1 hafta önce gittim hersey çok normaldi, hiçbir sorun yoktu. Bu sertleşme bir sorun mu bilmiyorum. Sağlık ocagı hemşiresi geçen gün büyüdükçe sertleşir normal dedi ama bilmiyorum :( 20+3 üz bu arada

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aynısı bana da oluyor yavrum, bazen sertleşiyor diyorum ki "oha ne oldu şimdi?" Korkulacak bir şey yok bence, çok şükür hareketli bebişin takma kafana hem doktor da iyi demiş. Rabbimin izniyle bir şey olmaz

(25,181 puan) tarafından
Neden sertleşir ama bir bebek :(
tarafından
Belli bir yere toplanıyor olabilir
(25,181 puan) tarafından
Evt öyle oluyo sağıma toplanıp dagılıyo
tarafından
Aynısı banada oluyor işte, korkulacak bir şey değil üzme kendini
(25,181 puan) tarafından
Tmm canım çok sağol
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Korkma kötü birşey yoktur ...

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...

Ben 24 haftalıgim benim bebeğimin hareketleri hiç yok doktora gidiyorum bebek iyi diyor ama hareketleri yok ...
(25,181 puan) tarafından
Amin inşallah sende hissedersin cnm en kısa zamanda
tarafından
İnşallah çok sağol Allah razı olsun inşallah ❤❤☺
0 oy
tarafından
Korkma canım Allah'ın izniyle birşey olmaz bebise :)
(25,181 puan) tarafından
İnşallah canım sebebini merak ediyorum bu gidişle yarın yada cuma giderim heralde hastaneye
0 oy
tarafından
Ben tam 14 yada 15 haftalıkken hep bu sorunu yaşadım inan hep buralarda milletten destek almaya çalıştım ama kimse bana tatmin edici cvp vermedi dr gittim bana dedi gayet normal hamileliğin genelinde bu var eğer bebek toplanıp sertleşiyorsa sağlıklı olduğu anlamına geliyor bazılarında çok erken olur bazılarında da 28 veya 30 haftalık olunca başlarmış bu hamileliğin en belirgin özelliği yani normal hele biraz daha ilerle bak bu defa da sertleşmeyle birlikte artık yavaş yavaş sancıda başlıyormuş doğuma hazırlık kasilma olmasi gayet normal ✋
(25,181 puan) tarafından
Ya gerçekten mi canım. Yani sertleşiyorsa sağlıklı oldugu demekmiymiş
tarafından
Ben cok cektim sertlesmeyi gebelik bölümde hep sordum burda 2 3 defa sordum kimse bisey demedi ama dr konuştum normal dedi kötü bişey değil yani okşa sertleştiği zaman üstüne dua oku bak hemen bırakıyor kendini ALLAH kazasız belasız doğurmayı nasip etsin tüm hepimize inş neler çekiyoruz bi ALLAH biliyor inş RABBİM çektiğimiz cefanin karşılığını verir de sağ sağlim kucagimiza aliriz yavrularımızı inş
(25,181 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
yoruldun mu canim is falan yapincada kasiyor bebekler 
(25,181 puan) tarafından
Bugün biraz yoruldum sayılır
tarafından
ben yürüyüş yapamiyodum hemen kasik kismimda kasilma oluyodu canim dinlem yorma kendini
0 oy
(163,510 puan) tarafından
Yaaa canim bak ben 33+3 son 1 haftadir bebegim toplaniyo hepde gobek deligimin ust kisminda oluyo bi toplaniyo karnimin bi tarafi sisiyo diger tarafi inik yumusak oluyo noluyo bende anlamiyom yaa
(25,181 puan) tarafından
Senin haftan yine ilerdeymiş canım hiç bilmiyorum valla allahım korusun yavrularımızı ben buyuk ihtimal gidicem Bi doktora
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Canım sertleşen bebek değil rahimdir. Rahmin kasılıyor. Ben de önceden bilmezdim. İki çocuk annesiyim şu an. Doğumdan önce braxton hicks kasılmaları denilen yalancı kasılmalar olur. Bu rahmin büyük güne, yani doğuma hazırlanmasıdır. Ancak 28 - 30 haftalardan sonra başlar.seninki erken başlamış. Belki kendini yorduğun zaman oluyordur bu kasılmalar. Bir nevi uyarı da veriyor bence. Dinlenmen gerektiğini bildiriyordur. Kendini fazla yorma ve doktoruna kasılma yaşadığını söyle. Bazen erken doğum belirtisi olabiliyor ama normal de diyebilir. Panik yapma, sadece sor ve aşırı yorulma 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,967 soru

24,162,354 cevap

335,440 kullanıcı

...