0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba kızlar eşim eskici pet şişe topluyor bazen parayla alıyor bende bazen eşimle gidiyorum ona yardım ediyorum ama insnalar çok dikkatli bakıyor sanki kötü birşey yapıyormuşuz gibi bakıyorlar düşmez kalkmaz rabbimdir her halimize binlercekez şükürler olsun bildiniz güvenilir evde yapacam iş var mı adana adanada yaşayan biriktiren olursa yardımcı olursanız sevinirim herşey çocuklarım için 

3 Cevaplar

0 oy
(435 puan) tarafından
Pet şişe bırıktıtıp sana verelım  hangi ildesin bıde pet şişeyı napıyosunuz
(250 puan) tarafından
Ayy çok mutlu olurum Adana dayım abla toplayıp satıyoruz
(211 puan) tarafından
Adana'nın neresi canım yakın isen yardımcı olurum  sarıçam
(250 puan) tarafından
Yüreğir sarıçam mahallesi
-Reklam-
0 oy
(709 puan) tarafından
Bunda utanip sıkılacak bisey yok hirsizlik yapmiyonuz arsizlik yapmiyonuz bizim insanlarimizin bi kismi sever ustten bakmayi hicte gocunma yap canim ayip bjisey dgil ekmek parasi kazanmak bugun sanaysa yatin bize onlar utansinlar bence oyle baktiklari icin ben gordugum zaman kolay gelsin bereketin bol diyom terbiyesizler
(250 puan) tarafından
Öyle bakıyorlar dalga geçer gibi duruyorlar bakmak için ben utanmiyorum ama üzülüyorum
(709 puan) tarafından
Hicte uzulme ekmeginin pesindesin kurban olsunlar sana calsan cirpsan daha mi iyi sallama bile laflarini ver gec
(250 puan) tarafından
Kendimi onalrla bir katmak istemiyorum günahı onlara olsun mesajın çok motive etti Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(780 puan) tarafından
Neden bu ülkede dilenciye digil alın teriyle ekmek kazanan kişilere dik dik bakar oldular sen takma canım kimseye muhtaç olmamak için ekmeğini taştan çıkaran kişilerin önünde saygıyla eğilmek lazım helal olsun size
(250 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun malesef ki öyle yürüyorlar bize baka baka bazen durup öyle bakıyorlar
(780 puan) tarafından
Boşver canım onlar öyle baktıkça sen dahada guclen kim zor zamandan geçmemiştir ki.Rabbim yuvana huzur, mutluluk ,bereket versin inşallah
(250 puan) tarafından
Amin inşallah Allahim razı olsun inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

408,634 soru

12,279,340 cevap

37,840 kullanıcı

Kategoriler

...