0 oy
113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Merhaba kızlar. 4 yaşına girecek olan çocuğum sürekli tükürüyor istemediği bir şey oldugunda, bir şeyde uyardığımda suratımıza suratımıza tükürüyor nereden öğrendi bilmiyorum etrafta hiç kimse tok böyle yapan dayısına dedesine filan da yapıyor geçen gün komşu kadın geldi ona da yaptı çok utanıyorum ve  valla öyle sinirime dokunuyor ki artık ne yapsak unutmadı, konuştuk, anlattık, ceza verdik olmadı, az önce yine puzzle parçalarını fırlattı ben de onları toplar mısın dedim suratıma öyle Bi tükürdü ki valla bir tane patlatmamak için kendimi çok zor tuttum artık ne yapacağımı bilmiyorum ayrıca ben de çalışmayan anneyim hep yanyanayız ilgi alaka var yani ilgi çekmek desem o da değil 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Gerçekten ben bu soruna çözüm bulamamistim uzun süre sonra bir gün baktım bir kıyafete birseye tukuruyordu tam hatırlamıyorum bende o anki sinirle 

Onun çok sevdiği bir tişörtü vsr orumcek adamli sen tukurursen bende senin tişörtünü tukurucem demiştim  :D

Baktım.iki kere tükürdü bende iki kere tükürdüm ne kadar kötü degilmi oğlum dedim birakti o günden sonra tükürmedi:D

Çözüm yanlış olabilir ama başka şekilde birakmicakti sanirim

(4,575 puan) tarafından
Kız nasıl delirmisin öyle :D
(20,616 puan) tarafından
Esma delirirse kralı gelse tutamaz :D
(119 puan) tarafından
Onu babasıyla denedik sen bana tükürürüm biz de sana tüküreceğim diye  maalesef bizde işe yaramadı:( sonra devam ettirmedik işe yaamayınca
-Reklam-
0 oy
(4,575 puan) tarafından

Valla laftan anlamıyorsa ağzına patlat bı tane benimki de ısırıyordu uyardım bı gün öyle yapınca ağzına bı vurdum sinirle tövbe bi daha ısırmadı:D

(119 puan) tarafından
Bugün çok az kalmıştı dişlerimi sıktım sinirden ama ne olursa olsun vurmayın bence :(
(4,575 puan) tarafından
Valla göğsümü ısırdı iki yaşındaydı canım yaktı vurmam kolay kolay ama bı daha yapmadı kesin çözüm oldu
0 oy
(67 puan) tarafından
Oğlum da 3 yaşında üstüne durmayınca bırakıyor. Kendi kendine keşfetmis sanki 
(119 puan) tarafından
Humm üstüne durmayıp hiçbir şey dememeliyim acaba

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 254 göst.
+1 oy
8 cevap 122 göst.
+1 oy
3 cevap 60 göst.