0 oy
80 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (604 puan) tarafından
2 yaşına giriyor haftaya mamayı kesmek istiyorum glütensiz pirinç unu aldım nasıl tadlandırabilirim biberona koyup vermek için 

Gece yedirip yatırmama rağmen en az bir bazen iki kere kalkıyor mama içmeden uyumuyor 

4 Cevaplar

0 oy
(13,783 puan) tarafından
Mamayi keseceksin bu sefer ona alışacak bence azaltarak kesmeyi dene uykuya da memesiz/mamasiz gecirirsen daha kolay olur senin için 
(604 puan) tarafından
Valla deniyorum gece 12 de başlıyor ağlamaya sonra bir daha 5 te kalkıyor yemeden uyumuyor anlamadım
-Reklam-
0 oy
(11,567 puan) tarafından
Mamayı kestiysen biberonu da kesmelisin. 2 yaşında kızım bardakla süt içmeye alıştırmıştım bardaktan içemiyorsa pipetle mutlaka içer. Benim kızım da 16 aylık mamayı bıraktım doktor ablasına süt vermişti ondan kullan dedi onu içiriyorum bardakla sen düşün. Pirinç ununu kullanacaksan muhallebi yap ara öğünlerde çok güzel toparlıyor bebekleri emin ol 
(2,363 puan) tarafından
Muhallebiyi nasıl yapiyorsun arkadaşım tarif verebilir misin
(11,567 puan) tarafından
Göz kararı yapıyorum canım ben internette tarifler var bakabilirsin. Bazen koyu olduğunu hissettiğimde su ekliyorum bi kaselik kadar yap. Pekmez  ceviz meyve istediğini koyabilirsin piştikten sonra
(2,363 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
(11,567 puan) tarafından
Benim kız cevizi çiğneyemediği için ben süzgeçte rendeliyorum un gibi oluyor senin kızın da öyleyse deneyebilirsin canım rica ederim
(604 puan) tarafından
Yok zaten kızım her şeyi bardakta içiyor ama gece uyandığı için biberona koymalık dedim yoksa gece dışında biberonla hiç bir şey içmez uykusu açılmasın diye bardak vs vermiyorum. Nasıl bir süt içirdiniz normal inek sütü mü
0 oy
tarafından
Mamayı kesin ama bu sefer ona alışacak aynı şey bence ikisini de vermeyin 
0 oy
(187 puan) tarafından
Uyku oncesi cicibebe yedirdim bi ara ben bazen yogurt corba vs nasil denk gelirse ondan verdim sonra akşam yemeginden sonra meyve faslinda ona da guzelce yedirmeye baslayinca uyku oncesi mamasini vermeden su içirip yatrmaya basladim canim hala su icerek uyur 2 bucuk yasinda kizim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 182 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 192 göst.