0 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Evlenmeden önce annemin yeğeninin oğlu bana çok hoş gelirdi. Ama daha orta sonda falandım, o da benden bir yaş büyüktü. Ama akrabayız falan diye o gözle bakmadım sadece yakışıklı diye hoşuma giderdi. Bir de çok dinine düşkünler o yüzden de ilgimi çekmiş olabilir neyse. Ben lise son sınıflara geldiğimde eşimle sevgili olduk. 18 yaşındaydım. 19 da evlendim zaten. Bu annemin yeğeni yani beğendiğim çocuğun annesi de anneme şakasına takılmış kızı niye verdin ben alacaktım oğluma falan demiş. Annem de 2 sene sonra falan bana dedi. Öyle deyince ne bileyim garip oldum demek ki karşı taraftan da Bi şey vardı dedim. Ama evliyim sonuçta üstüne durmadım geçip gitmiş bir şey. Neyse bu çocuk PTT de işe başlamış Bi kaç kez arabada gördüm onu. Ben trendyoldan bir şeyler almıştım. PTTyle geldi Bi kez zil çaldı kapıyı açmıyorum, sesini benzettim uyku sersemiydim delikten bakmak aklıma gelmedi giderken gördüm ona benzettim. Bi kaç gün sonra yine pttden kargo geldi ve oydu. Ama o sanırım ben olduğumu bilmiyor. Neyse işte bu olay üstünden 2 hafta geçmiştir.. Dün gece hiç aklımda fikrimde yokken rüyama girdi. Yine aynı bu halimdeyim. Evliyim karnım burnumda. Ona diyorum sen geldin bana ama ben olduğumu bilmiyorsun falan. O da dedi hayır aslında biliyordum ama evlisin bir şey diyemedim. Sonra biz yakınlaştık. Yani ne bileyim gerçek gibiydi. Bir de diyorum olmaz eşimi aldatamam, o da boşanırsın biz evleniriz dedi. Biz sadece biraz yakınlaştık sonra uyandım. Aşırı utandım kendimden. Sabah eşim işe giderken öptü yeminle vicdan azabı çektim ya. Rüya altı üstü ama ne bileyim demek ki bilinç altımda vardı böyle bir şey..  Bir de çocuk çok sessiz sakin dediğim gibi dinine bağlı, konuşurken bile yüzünüze bakmaz yani o derece. Aşırı utandım ya. Rüya değil de gerçek gibiydi 

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yazdiklarini okurken ben utandim 
-Reklam-
0 oy
(524 puan) tarafından
Kaç gündür düşünüyorsun o yüzden bilinç altına girmiş kendi başka şeylerle meşgul et
0 oy
(669 puan) tarafından
Bilinç altına yerleşmiş bu durum acaba olsa nasıl olurdu diye düşünmüşsün heralde farkında olmadan . Boşver rüya çok ciddiye alma geçmiş gitmiş bişey 
0 oy
tarafından
Nasıl cesaret eşiniz bunu Okusa duysa olur yada eşinin böyle bişey yaşadığını düşün 

Ve okudun bazı şeyler içinizde kalsın yerin kulağı var derler 
(86 puan) tarafından
E ben de vicdan azabı çektim diyorum zaten, çok hoşuma gitti demiyorum ya. Ki eşime de anlattım bunu ama rüyayı söyleyemem tabii ki
(1,056 puan) tarafından
Arkadaş burada paylaşmanıza demiş canım
Eşin okursa diye
Bence postu silin
tarafından
Söz yanlış anladınız post sahibi neyse
0 oy
(20,634 puan) tarafından
Bence sen çok düşünmüşsün annenin dediğini ondan olmuş canım düşünmemeye çalış

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,600 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hilalmasal (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 433 göst.
8 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 385 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (369 puan) tarafından soruldu

411,512 soru

12,388,051 cevap

43,625 kullanıcı

Kategoriler

...