Evlenmeden önce annemin yeğeninin oğlu bana çok hoş gelirdi. Ama daha orta sonda falandım, o da benden bir yaş büyüktü. Ama akrabayız falan diye o gözle bakmadım sadece yakışıklı diye hoşuma giderdi. Bir de çok dinine düşkünler o yüzden de ilgimi çekmiş olabilir neyse. Ben lise son sınıflara geldiğimde eşimle sevgili olduk. 18 yaşındaydım. 19 da evlendim zaten. Bu annemin yeğeni yani beğendiğim çocuğun annesi de anneme şakasına takılmış kızı niye verdin ben alacaktım oğluma falan demiş. Annem de 2 sene sonra falan bana dedi. Öyle deyince ne bileyim garip oldum demek ki karşı taraftan da Bi şey vardı dedim. Ama evliyim sonuçta üstüne durmadım geçip gitmiş bir şey. Neyse bu çocuk PTT de işe başlamış Bi kaç kez arabada gördüm onu. Ben trendyoldan bir şeyler almıştım. PTTyle geldi Bi kez zil çaldı kapıyı açmıyorum, sesini benzettim uyku sersemiydim delikten bakmak aklıma gelmedi giderken gördüm ona benzettim. Bi kaç gün sonra yine pttden kargo geldi ve oydu. Ama o sanırım ben olduğumu bilmiyor. Neyse işte bu olay üstünden 2 hafta geçmiştir.. Dün gece hiç aklımda fikrimde yokken rüyama girdi. Yine aynı bu halimdeyim. Evliyim karnım burnumda. Ona diyorum sen geldin bana ama ben olduğumu bilmiyorsun falan. O da dedi hayır aslında biliyordum ama evlisin bir şey diyemedim. Sonra biz yakınlaştık. Yani ne bileyim gerçek gibiydi. Bir de diyorum olmaz eşimi aldatamam, o da boşanırsın biz evleniriz dedi. Biz sadece biraz yakınlaştık sonra uyandım. Aşırı utandım kendimden. Sabah eşim işe giderken öptü yeminle vicdan azabı çektim ya. Rüya altı üstü ama ne bileyim demek ki bilinç altımda vardı böyle bir şey.. Bir de çocuk çok sessiz sakin dediğim gibi dinine bağlı, konuşurken bile yüzünüze bakmaz yani o derece. Aşırı utandım ya. Rüya değil de gerçek gibiydi