+1 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar 6 haftalık hamileyim dün kız bebek doğurduğumu gördüm sizce bebeğim kızmıdır rüyasında cinsiyet gören varmı 

44 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
Benim kayınbabam eşim 12 yaşındayken ölmüş ve halen herkes arkasından çok iyi konuşur onun gibi adam yoktu derledı bende nişanlıyken dedım oğlum olursa Kayınbabam ve eşimin adını koyacam halil İslâm olacak diyordum hamile kaldım ve 6 haftalıktı kalp atışını  duydum bır kaç gün sonra rüyamda Kayınbabamı gördüm oğlunun adını benim adım koyma dedı 2 hafta sonra gittim bebeğimin kalbî durmuş sonra tekrardan hamile kaldım bunda da erkek olursa halil Han koyacam dedim cinsiyetini ögrendım erkek eşya aldım isimli tarak vs sonra tekrar birgün gördüm bana aılemden birileri diyor senın bebeğin kızmı bende erkek diyorum bana dediler o doğsa da yasamayacak ve ben 21 haftalıkken erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden ben rüyalara inanıyorum inşallah sen sağlıkla hayır'lısı ile bebeğini kucağına alırsın 
-Reklam-
0 oy
(261 puan) tarafından

Ya bence kişiden kişiye göre degisiyordur. Oğluma yeni hamileyken gördüğüm cocuk tipine varasiya kadar su an aynı saçı başı cinsiyeti herseyi tuttu. İkinciye hamileyim bu sefer de yine hamileligimin başlarnda kızımı sevdigimi gördüm çok da uzun sürdü cinsiyeti kesinlestirmemiz ama ben biliyordum kız olduğunu bakalım tipi de tutacak mı :D ama hiç öyle rüya görme niyetiyle uyumuyorum valla kendi kendime görüyorum 

0 oy
(2,113 puan) tarafından

Ben ve akrabalar erkek gördü nur topu gibi kızım oldu :D

0 oy
(4,277 puan) tarafından
İlk hamileligimde erkek bebek görmüştüm oğlum oldu ikinci de erkek bebek düşük yapmıştım rüyamda kızım oldu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
10 cevap 320 göst.
0 oy
5 cevap 620 göst.
11 Kasım 2018 Diğer kategorisinde Yazar gecerim - BANU (13,598 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 416 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu

410,130 soru

12,331,706 cevap

39,223 kullanıcı

Kategoriler

...