Yok canım şart değil bi bağlayıcılığı yok bende rüyamda oğlumun ismini gördüm ama rüyada görülen ismi koymadık hocalar da bağlayıcı değil diyorlar
Tabiki şart değil biz eşimle kızımın ismini ortak koyduk ama ben rüyamda kızımın ismini gördüm diye ilk ismini ben ikinci ismini de eşim koydu o şekilde anlaştık şimdide ikinciye hamileyim bunda da ilk ismini ben koyacam ikinci ismi senin olsun dedi :)) bence sizde güzelce kendi aranızda konuşup anlasın hem ılhan ali ismi de çok güzel şahsen ben beğendim
Ablam 7 yıl olmadı çocuğu çokta takvali bir insandı çok sabretti neler çekti kiyamam =( sonra rüyasında beyaz elbiseli gökyüzünden seslenen biri gelmiş demiş üzülme senin 2 tane çocuğun olucak 1i kız 2.cisi erkek. İlk kızına Rahel oğluna ise Taha ismini koy demiş ve hamile kaldı biz şok kiz oldu 2nci erkek =) ikisine o isimleri koydu
Ben 8 haftalık hamıleyken ruyamda dogum yapıyrm kucagıma esmer cekık gözlu tatlı bır kız veryrlar :) bana bakıp gulumsuyrdu snra cok tatlı bır ses elif dıye seslnyrdu kucagımdakı bebek otarafa bakıp gulumsuyrdu bnde kızımn ismni elif alya koyucam 15 gunumuz var InsaAllah
Canım benim arkadasın da annesı bahçede otururken bir dede gelmiş demıskı senin kızlarından birinin oğlu olacak yakın zamanda haberini alacaksın ama ismini yakup koyun demiş sonra kalkıp gitmiş.daha arkadaşımın hamile olduğu kendi bıle bilmiyor ken rahatsızlanınca aniden hastaneye gidiyor ve iki aylık hamile olduğunu öğreniyorlar ve oğlu oldu gecen adını yakup koydular bı keramet vardır dıye
407,163 soru
12,220,664 cevap
36,815 kullanıcı