0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,791 puan) tarafından
Kızlar bugün kızımla 2. Günümüz ama altına yapınca söylüyor dün başladık tuvalete gidiyoruz saatlerce oturuyoruz yok yapmıyor kalkınca yapıyor bugün ise bir kez altına yaptı başka yok 2 saati geçti hala çiş yaptıramadım çişim var diyor gidiyoruz ama yok yapmıyor yapmadan kalkıyoruz artık başıma ağrılar girdi

9 Cevaplar

0 oy
(843 puan) tarafından
İki gün normal daha bir hafta da ya da iki haftada anca idrak edebiliyorlar. Biraz daha sabret devam et 
(7,791 puan) tarafından
Umarım kısa sürede alışırız 2 gnde  yıprandım
(843 puan) tarafından
Alışırsın biraz sabret ilk zamanlar çok yorucu geçiyor. Ben minik çikolatalar aldım söyleyip yaptığı zamanlar ödül olarak verdim. İlk zamanlar saat kurdum 20 dk ya bir götürdüm yaptı sonra her gün bu dk arttırdım gittikçe öğrendi kendi söylemeye başladı
(7,791 puan) tarafından
Öyle yapayım canım sağ olasın çiş yapmadı diye uyutamadım da
(843 puan) tarafından
Uyanınca götür hemen yapıyorlar :)
(7,791 puan) tarafından
2 saati geçti yapmadı canım yatırırsam kesin altına yapar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha ikinci günü bende 1 ay önce baslamstm aynı böyle ikinci günden sinirlerim zıpladı ama bir iki haftaya tamamen alisiyorlar onu anla snde canm çocuk birden alisamaz bize kolay gbii geliyo ama 
(7,791 puan) tarafından
Tutması sıkıntı canım karnı hiç mi ağrımıyor diyorum :(
tarafından
Bilmiyorum ama altına yapınca kızmayin lutfn bu kez inatlasip yapmiyolar. Kaçıracak normal ben oğluma hep bak şimdi altına yaptın ama bidahakini şöyle unutma artık altimiza yapmıyoruz falan diyordum. Halının ortasina micti bişey diyemedim :(
(7,791 puan) tarafından
Kızmıyorum canım ama bugün 5 saatimiz tuvalette geçmiştir en azı 30 dkkadan oluşan umarım güzel atlatırız
0 oy
(669 puan) tarafından
Kaç yaşında durumunuz varsa bebek klozetin alın a101de 450. E bebekte 430 tl idi .

Bebeğim 3 yaşına yeni girdi klozetle heves edip 2 günde öğrendi.sifonu ses cikariyor
(7,791 puan) tarafından
3 yaşına 2 ay var canım ben lazımlık hiç istemiyorum aslında lazımlık olmadığı yerlerde sorun yaşarız diye
(669 puan) tarafından
Bende senin gbi düşünüyordum fkt bisey olmuyor amaç lavabo ihtiyacı geldiğinde söylemesi.onu halledince normal tuvaletin mermerinede oturuyor annemdeyken fln
0 oy
(18,364 puan) tarafından
Bugün sekizinci gün ben bugün ilk kez bilinçli tuvalete dolu dolu kaka yaptırdım kaç gündür yok yok deyip az az altına yapiyordu. Bugün görünce nasıl mutlu oldum anlatamam sanırım başardık Rabbim size de Kolaylık versin 
(7,791 puan) tarafından
Oyy maşallah size rabbim bizede kolaylık nasip etsin
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Benimki de basta öyleydi saatlerce bekliyorduk çişini, kaç kez tuvalete götürmeme rağmen en son evin içine yapıyordu.en az 10 gün ver kendine de ona da, tabi 10 günden sonra hiç altına yapmayacak diye bir şey yok yine kaçırıyorlar ama tuvalet korkusu geçmiş oluyor
(7,791 puan) tarafından
İnşallah canım ya valla 2. Günde yıprandım başım ağrıyor artık
0 oy
(327 puan) tarafından
sen stresli olunca çocuk bunu hissediyor çok stres yapiyosan biraz ara ver sonra devam et bende başta soylemicek ogrenmicek gibi geldi sonra annemin yanına gelmiştim sonra baktım hep ıslanıyo üstü dedim bu çocuk ogrenmicek heryer batıyo kiyafet yetistiremicem dedim pes etcektim birazda fazla tepkiler verdim annem dedi sakince güzelce söyle kaçırınca bağırma fln dedi güzel dille oyunla yapcak dedi hakikatende kısa sürede öğrendi sen stresli olursan çocukta yapmaz sakin olmaya çalış yada ara ver hazır olduğunda tekrar dene derim cnm
(7,791 puan) tarafından
Ara vermek istemiyorum canım başladıysak bitirelim diye düşümüyorum ona hiç kızmıyorum ama kendi kendimi yiyorum resmen
(327 puan) tarafından
kendi kendini yemektense rahatlat kendini cnm olsun ogrenicek zamanla ondan kıymetli değil hicbisy rahatla relaxx :))
0 oy
(3,315 puan) tarafından
Sabır canım geçicek. bende 1 hafta 10 gün ayakta altına yaparak geçti. zorlamadım yap oğlum yeterki ben silerim dedim banyoda gezdi gezdi. Sonra sonra gelir gelmez hemen oturmaya başladı. Baştan hep kiloduna falan yapıyordu. Kabız olmuştu 3 4 gün acıyo diyede yapmak istemiyordu. Doğal bir ilaç içirdim 4 gün falan şükür iyi geldi
(7,791 puan) tarafından
Kakayı naısl aştınız canım
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Sabır istiyor sakin olup sabır edin oyunlar oynayın 1 aya ancak tam olarak alıştı benimki
(7,791 puan) tarafından
İnşallah canım kakada çok zorlanıyoruz
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Beşinci gundeyim 10 yıl yaşlandım .çok şükür iyi gidiyoruz arada kacirmalar oluyor.bebek aldım bitane emziği biberonu falan var su iciriyoruz alttan yapio lazimligi d var onunla bayag yol kattetik.aysenin cisi gelmiş diyorum hemen kosuyo kızımda 
(7,791 puan) tarafından
Kakayı naptınız canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (522 puan) tarafından soruldu

410,793 soru

12,361,668 cevap

41,605 kullanıcı

Kategoriler

...