0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (196 puan) tarafından

Kızlar karşı komşumla bizim evi su basınca tanışmıştık. İyi bir kız neyse o günden sonra merhaba merhaba kapı önü sohbetleri. (çok yakın olmak istemiyordu sanırım) eşiyle bir gün tartıştı malesef şiddet görmüş bizim alt komşu çaldı kapılarını kocan gitsin evden az sakinleşsin dedi bende kızı bize davet ettim hani her ailede olur böyle sorunlar üzmeyin birbirinizi gel bana diye gelmedi. O günden sonra hep ben gördüğüm zaman selam verdim hiç o günle ilgili birşey sormadım gülümsedim normal sohbet ettim ama o zamanla uzaklaştı gördüğü zaman selam bile vermedi :( sanırım ya kocası konuşma dedi ya da çekindi :( neyse soruma gelecek olursak kız hamileymiş bende daha yeni gördüm karnını doğum yapmış erken doğmuş bebek bu sabah annesinden öğrendim kapıyı açamamış bana açar mısın dedi de. Küvezdeymiş bebek :( şimdi kızın annesi yemek falan yapmıştır yanında biri var ah keşke benim annemde yanımda olsaydı vefat etti yalnızım bende haftaya doğum yapıcam:( ben de birşey götürmek istiyorum evde kuru dut var süt yapar diye götürsem mi? Şimdi gribim yemek yapamam ona da geçer Allah korusun ne önerirsiniz bana yapmalıyı mıyım? Çok uzun oldu kusura bakmayın <3

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bence dusunmen bile yeter insan gerçekten lohusalıkta ne yaşarsa unutmuyor kimeem yoktu benim doğum gelip dikisle Halle çocuğumu banyo yapıp evi supurdum ağlayarak sende hamileymissin yoksa derdim bı kek yapıp goturebilirisin dutu gotursen geçmiş olsun desen bile olur canım çok ince düşüncelisin ben kaç kere kavga yaşadım evliyken hiç kimse kapımızı calmadi
(196 puan) tarafından
Allah razı olsun canım insan gerçekten ne yaşadığını unutmuyor ben hamile olduğunu bilseydim evde yaptığım yemekleri de götürürdüm. Yakın olmak istemiyor demekki saygı duyarım ama bişey yapıp götüreceğim içim içimi yer yoksa hele şu gribi atlatayım şimdilik kuru dut meyve götüreyim bari ❤️
tarafından
Allah razı olsun canım sağolasın bence yakın olmak istememekten değil belki aile sorunları var o yüzden uzak durmak istiyor utanıyor olbilir vallah hayrını kabul etsin isalalh sağ salim çocuğunu alirsin kucagina
(196 puan) tarafından
Haklısın canım benim Amin inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm gripmişsin ya bence gitme derim sakın yalnış anlama beni gideceğin kişiye geçer oradanda küvezdeki bebeğe geçer birde . Bizde lohusa olan kişiye genelde yemek gider kek gider hoşaf gider 
(196 puan) tarafından
Haklısın canım zaten gitmeyecektim karşı komşum kapıdan verip eve girecektim içeri girmem zaten kız yeni doğum yapmış günahtır. İyileşince dediklerini yapıp götüreyim canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 265 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 580 göst.
0 oy
30 cevap 533 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu

412,577 soru

12,421,491 cevap

45,247 kullanıcı

Kategoriler

...