Kızlar karşı komşumla bizim evi su basınca tanışmıştık. İyi bir kız neyse o günden sonra merhaba merhaba kapı önü sohbetleri. (çok yakın olmak istemiyordu sanırım) eşiyle bir gün tartıştı malesef şiddet görmüş bizim alt komşu çaldı kapılarını kocan gitsin evden az sakinleşsin dedi bende kızı bize davet ettim hani her ailede olur böyle sorunlar üzmeyin birbirinizi gel bana diye gelmedi. O günden sonra hep ben gördüğüm zaman selam verdim hiç o günle ilgili birşey sormadım gülümsedim normal sohbet ettim ama o zamanla uzaklaştı gördüğü zaman selam bile vermedi sanırım ya kocası konuşma dedi ya da çekindi neyse soruma gelecek olursak kız hamileymiş bende daha yeni gördüm karnını doğum yapmış erken doğmuş bebek bu sabah annesinden öğrendim kapıyı açamamış bana açar mısın dedi de. Küvezdeymiş bebek şimdi kızın annesi yemek falan yapmıştır yanında biri var ah keşke benim annemde yanımda olsaydı vefat etti yalnızım bende haftaya doğum yapıcam ben de birşey götürmek istiyorum evde kuru dut var süt yapar diye götürsem mi? Şimdi gribim yemek yapamam ona da geçer Allah korusun ne önerirsiniz bana yapmalıyı mıyım? Çok uzun oldu kusura bakmayın
1,492,398 soru
24,385,257 cevap
348,975 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın