Yaşadığım olayları anlaticam ve sizin yorumunuza birakicam ufak şeyler için kayınpederi den şikayet edenler utanır mii
Doğumun sezeryan oldu kimseyi istemediğim halde herkes gelmişti ameliyata götürülürken üzerimde sadece yeşil örtü karşımda onları görünce zaten allakbullak oldum elinde telefon görüntülü aramayla birilerine gösteriyordu ameliyattan çıktım narkozlu halimle yine sedyede yeşil örtüyle ki sağ bacağım açık fotolarimi çekip ablasına ve benim ananeme atmış. Ananem o halde narkozlu görünce kadının şekeri cikmis evde de tek basinaydi.
Bir başka hikaye yeni doğum yaptigimda salgın vardı ve Dr misafiri yasaklamıştı 40 gün kimseyi istemedik eşim bile iznini uzattı işten hastalk getirmemek için kış mevsimiydi zaten. Kayınvalidem bikere gelmesine rağmen ikinciye gelmek için ısrar ediyodu telefonda öpmek sevmek koynuma alıp yatmak istiyorum torunumu diyo telefonda ben de lohusaydim zaten istemiyorum yasak anlamıyor musunuz dedim kayinpeder telefonda duymuş alsınlar çocuklarını anasının a..na soksunlar be kapat telefonu dedi. Bir hafta sonra yine arsizlikla geldiler emzirirmisin kızım emer mi emzir bak ben 4 yaşına kadar babası 5 yaşına kadar emdi emzir torunumu dedi beynimden kaynar sular döküldü benim öz babam bile bunları bana konuşmaz mahremiyet denen bişey vardır. Eşimin halasina bizi istemiyorlar demiş kadın aradı neden böyle yapysnz dedi eşim de izah etti ben de yine kızdım ve aradim bana niye elalemi karistiriyorsunuz şikayet ediyorsunuz kendi ailem bile gelmiyor size özel degil durumu bilmiyormusunuz dedim sinsi yılan ve ajan dedi bana.
En son geçen gün evlerine gittim eşimin kuzenleri geldiği için çocuk yabancı seçiyor ona gitmiyor beni istiyor diye bozuldu ne anacı olmuşsun sen be anan da nasıl sevinir uçar havalara ama annen daha rahat dedecigim dimi deyip insan içinde normal olarak aldığım kilolara laf soktu.
Evet hanımlar buyrun şükür namazına ((:
Aklıma gelen şeyleri ekliyim abartmissin diyenler için. Arabayı yeni aldık plaka farklı basılmış farketmedik onlara gitmiştik eşim evlendikten sonra içkiyi bıraktı bu adam icoyodu oğlu içmedi diye zoruna gitti biz kadınlar oturuyoduk yanımıza geldi bu kadar kılıbık yapma bu çocuğu iç işleri bakanı sal biraz falan dedi ogece eşim ona uyup icseydi çevirmeye takılmıştır sahte plakadan alkollü olsaydı işimiz çok zorlasacakti. İlk yildonumumuzde tuturdu sizin arabayı verceksiniz ben asker arkadaşımın düğününe gidicem diye. Düğüne de değil sabah gidip takisini verip donucekmis o zaman haftaya git diyz araba kiralayım diyoz yokk diyo
Kırık