0 oy
1,654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (152 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yaşadığım olayları anlaticam ve sizin yorumunuza birakicam ufak şeyler için kayınpederi den şikayet edenler utanır mii :D

Doğumun sezeryan oldu kimseyi istemediğim halde herkes gelmişti ameliyata götürülürken üzerimde sadece yeşil örtü karşımda onları görünce zaten allakbullak oldum elinde telefon görüntülü aramayla birilerine gösteriyordu ameliyattan çıktım narkozlu halimle yine sedyede yeşil örtüyle ki sağ bacağım açık fotolarimi çekip ablasına ve benim ananeme atmış. Ananem o halde narkozlu görünce kadının şekeri cikmis evde de tek basinaydi. 

Bir başka hikaye yeni doğum yaptigimda salgın vardı ve Dr misafiri yasaklamıştı 40 gün kimseyi istemedik eşim bile iznini uzattı işten hastalk getirmemek için kış mevsimiydi zaten. Kayınvalidem bikere gelmesine rağmen ikinciye gelmek için ısrar ediyodu telefonda öpmek sevmek koynuma alıp yatmak istiyorum torunumu diyo telefonda ben de lohusaydim zaten istemiyorum yasak anlamıyor musunuz dedim kayinpeder telefonda duymuş alsınlar çocuklarını anasının a..na soksunlar be kapat telefonu dedi. Bir hafta sonra yine arsizlikla geldiler emzirirmisin kızım emer mi emzir bak ben 4 yaşına kadar babası 5 yaşına kadar emdi emzir torunumu dedi beynimden kaynar sular döküldü benim öz babam bile bunları bana konuşmaz mahremiyet denen bişey vardır. Eşimin halasina bizi istemiyorlar demiş kadın aradı neden böyle yapysnz dedi eşim de izah etti ben de yine kızdım ve aradim bana niye elalemi karistiriyorsunuz şikayet ediyorsunuz kendi ailem bile gelmiyor size özel degil durumu bilmiyormusunuz dedim sinsi yılan ve ajan dedi bana.

En son geçen gün evlerine gittim eşimin kuzenleri geldiği için çocuk yabancı seçiyor ona gitmiyor beni istiyor diye bozuldu ne anacı olmuşsun sen be anan da nasıl sevinir uçar havalara ama annen daha rahat dedecigim dimi deyip insan içinde normal olarak aldığım kilolara laf soktu. 

Evet hanımlar buyrun şükür namazına ((:

Aklıma gelen şeyleri ekliyim abartmissin diyenler için. Arabayı yeni aldık plaka farklı basılmış farketmedik onlara gitmiştik eşim evlendikten sonra içkiyi bıraktı bu adam icoyodu oğlu içmedi diye zoruna gitti biz kadınlar oturuyoduk yanımıza geldi bu kadar kılıbık yapma bu çocuğu iç işleri bakanı sal biraz falan dedi ogece eşim ona uyup icseydi çevirmeye takılmıştır sahte plakadan alkollü olsaydı işimiz çok zorlasacakti. İlk yildonumumuzde tuturdu sizin arabayı verceksiniz ben asker arkadaşımın düğününe gidicem diye. Düğüne de değil sabah gidip takisini verip donucekmis o zaman haftaya git diyz araba kiralayım diyoz yokk diyo

Kırık 

27 Cevaplar

0 oy
(2,377 puan) tarafından
Bende de bir kayınbaba denen şahsiyet var iyi ki konuşmuyoruz. Evlenmeden çnce herkese çok güzel rol yapmış. Eşimin annesiyle annem diyeyim hatta ayrılar. Bizim düşünümüzden bir gün önce eşime kredi çektirip bilezik aldı güya rezil olmamak için eşim de çekti. Ben size öderim dedi sadece 2 bin tl ödeme yaptı. Öyle borcu taktı bize. Zaten düğünü annem eşyaları da eşim halletti beş kuruş faydasını görmedik. Dedik kendine yetsin hani bir şey istemesin zararı da dokunmasın. Sonra düğünün üzerinden birkaç hafta geçti aradı yine para istedi eşimde yok benim param dedi. Naptınız altınları diye sordu eşimde ben borç ödüyorum yeni evlendim sana ne dedi bizim paramızdan. Hamileymişim haberim yok bir kardeşi var evimiz dipdibe bir insan günde yirmi kere kapıya gelir mi hastayım kalkamadım bakamadım en son açtım halim berbat ama gelip evimi gezdi çıktı selam sabah yok bi de kötü haldeyim ne oldu bile demedi. Ben de eşime halan geldi eve bakıp çıktı yirmi kez kapıyı çaldı dedim. Babası gidip beni onlara karşı doldurdu gelmenizi istemiyor misafir sevmiyor zaten düğünde bir şey takmadığınız için sizi sevmiyor demiş. Herkes bize resmen gard aldı.  Bunu da yuttum annemi bana karşı doldurmaya çalıştı ben de müsade etmedim iyice gıcık oldu. Bir gün tutturdu ben size gelicem ben gelicem hastaydım grip olmuştum hem habersiz hem de emrivaki yaptı geldi eve 8.aydayım insan uyumak istiyor sürekli hastalık olunca yüküm bana yetti eşimi kışkırttı eşimi zor tuttum kavga ettiler en son ne sen bize gel ne biz sana gelelim dedik bu sefer de hacılara hocalara gitti yıldızname adı altında bir şeyler yapmış. Öğrendik kestik ayağını çocuğum 14 aylık bir kere görmeye gelmedi. Her zaman işi düşünce aradı. Rşime görümceme zerre değer vermedi eşim ona babalık yaptı. Bir kuruş desteğini görmedik. Ben ve eşim her şeyi denedik ama o hep elinin tersiyle itip yalan dolan işler çevirdi 
(152 puan) tarafından
Bazı insanlar kötü canım naparsan yap kötü sebepsiz yere kötü yani işte. Şu kocaların halalarina noluyosaaa her b.kun icindeler kardeslerinin karilarina gorumcelik yaptığı yetmedi bide yegenlerinin karilarina yapacaklar herhalde
(2,377 puan) tarafından
O biraz sıkıyor işte. Ailede bir tek benden çekinirler çünkü sivri dilliyim ve lafı evirip çevirmem bu dediğim halası tam bi mixer bir lafın üzerine on koyar hepsi değişikler. Biri hariç hiçbirisiyle konuşmuyorum
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Siz ben olabilirmisiniz? Ben tesetturlu bir bayanim ve cok dikkat ederim gunesin altinda otursam yakami asla acmam. Yanlis anlasilmasin var acanlar sicakta. Oturmaya gittigimizde torununu videoya aliyorum diye benim sacim acik facede canli yayin yapip paylasmis. Guyaaa videoya alamadim bak dedi elime verdi şok oldum. Bunun gibi dunya dolusu zarar ziyan suan suratlarina bakmiyorum. Esimle sorun yasiyorum ara ara ama umrum degil. O adama tekrar baba demektense bosanmayi goze aldim
(152 puan) tarafından
Çok haklısın aşırı rahatsız edici ben de eşim dört dörtlük ama sırf ailesinden soğudum diye bosanmk istedm şimdi yani hayatimdan tamamen sıyırabilmek için düşün. Sen de aynı hissetmissin. mesafe koyduk ve ben bosverdim yani adam değil insan yerine bile koymuyorum takmıyorum o farklı frekansta ben farklı aynı frekansa düşme diyorum kendime.şimdilik iyiyiz şükür
(56 puan) tarafından
Benim kayinvalidem pek karismaz ama arkadan fistikler cok duydum bizzat kendim. Birde bende ne gorse ister kiskanctir. Onun yuzunden takı takmadim bir sure. Kayinpederim evimdeki orumcek agindan(ki temizligim dillere destandir kör nokta gormemisim) bardaklarima tuvaletime herseye karisir. Bana kaynanalik yapti tam 9 yil. Kucuk kizima hamileyken beni esime sikayet etti. Orda benim icin bitti. O gun bugundur yuzune bakmam baba demem. Evlerine zorla kavga ile giderim 1 yudum su icmem. Evime cagirmam. Gelirlerse onlerine en basitinden yemek koyarim. İnsan bu hale kendi gelmiyor getiriyorlar. Birde babasinin dedikodumu yapmadigi kimse yok dedikoduda bir dunya markasidir. Beterin beteri vardir diyorum. Sabr diyorum. Son sunu diyim adami gordugumde sesini duydugumda damarimdan kanim cekiliyor.
(152 puan) tarafından
Hahah son cumlene güldüm aynı ben:D
Evet ne güzel dedin insan bu hale kendi gelmiyor getiriyorlar
0 oy
(402 puan) tarafından
Eski yaşanmış şeyleri düşünüp düşünüp kurma kafanda iyice soğutma kendini. Abdest alıp 2 rekat namaz kılıp Allahtan kayınbaba ve kaynananın seninle iyi olmaları için onların seni sevmeleri seninde onları kötü değil de iyi olarak görmen için vesileler olmasını dile. Onların sana nasıl olmasını isteğini Allahtan iste o yolda sana da yol göstersin inşallah. Boşver geçmişi geleceğe güzel devam edin hayat kısa 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Benimkiler de tuhaf didisinin didisi bile ayrı tuhaf eşimin ailesinde eşimde dahil kimse nomal değil.Herseyin günü var sabırla beklemekteyim . rabbim içimi biliyor gençliğimi silktiler . keşke evlenmeden önce ailesini iyice tanisaydim meğer ne önemliymiş .su kafayla evlenmeden önceki halime gitmek isterdim ama kızımla tabi :))ahh kızım canım kızım olmasa bu hayat boş.
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Benim kaç gibi boş hatta bomboş nokta senin kp iyi geceler canım 
0 oy
(2,618 puan) tarafından
Sorunlu sadece kayinpederin değil. Sen hastanede müsait değilsin o durumda eşin engel olmalıydı. Telefonla çekmesi gelip seni o halde görmesi rezalet . Mahremiyet denen şeyi bazıları bilmiyor maalesef 
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Bu ne ki dedirtenler var Inan bana rahmet okutur 
(152 puan) tarafından
Allah uzak etsinnn

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 771 göst.
1 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 132 göst.
0 oy