0 oy
235 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (254 puan) tarafından

image

image

kizim 3 buçuk 4 e girecek oğlum 4 buçuk 5 e girecek kızım 10 kilo oğlum 12 kilo kıyafetleri bile zor oluyor üstlerine yaşlarına göre giymiyorlar doktor gelişim geri dedi süt yazdı depremden dolayı ücretsizdi deprem geçti ücretli oldu oda pahalı olunca alamadım normal sağlıkoca vitaminlerj kullandık ama işe yaramadı vereceniz tavsiye varmı sizlerin bu yaştaki çocuklarıniz kaç kilo üzülüyorum onlara bakınca aşırı zayıflar kemikleri belli sbahalari yumurtadan hariç hicbisey yemiyorlar öğlende bir öğün yapıyorum akşamda onu yiyoruz biz ne yersek onalrda onu yiyor özel bişey yapmıyorum sizcede çok mu zayıflar 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,460 puan) tarafından
Oğlun zayıf durmuyor gayet iyi bence ama kızın zayıf görünüyor. Yemeyen çocuk zor canım ya doktorun önerdiği sütü alabilseydiniz belki faydası olurdu
(254 puan) tarafından
İlk kullandımiz ayda 2 kilo aldılar bırakınca eski kiloya geri döndüler evet kızım aşırı aşırı zayıf
(4,460 puan) tarafından
Ayy ne güzel almış ya ne sütü o canım çok mu pahalı
(254 puan) tarafından
Çocuk doktoru yazıyor çok zayıf oldukları için yazdı o zamn 1300 demişti yanlış hatırlamıyorsam
-Reklam-
0 oy
(20,235 puan) tarafından
Sevdikleri bişey var mı. Her yemeği yiyip kilo mu almiyolar. Yoksa istahsizlar mi. 
(254 puan) tarafından
Şartlardan dolayı ne varsa onu yapıyorum istediklerini yaptimda daha pişerken yiyorlar
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Senin kız iyi benim bı arkdasmin kızı çok çok  zayıf 2ci sınıfa basaldi sanrm somaliler gibi resmen oğlu baya kilolu sizn oğlunuzda iyi masllh yine dediğiniz süt nasıl süt devletin verdiği peki yemkde secicilermi belki onda ola bilir??
(254 puan) tarafından
Devlet yazıyor parayla kendimiz alıyoruz depremden dolayı biz ücretsiz almıştık sonra ücretli olunca alamadik ama çok iyi gelmişti 2 kilo aldı bir ayda yapabildim yemekler sebze sebzeyi yiyorlar tavuğu falanda çok seviyorlar bazen alabilirsek alıyorum süt ürünlerini sevmiyorlar
0 oy
(4,122 puan) tarafından
10 kilo nasıl kız yanlış mı yazdın? Zayıf duruyor ama çok da değil sanki. Benim kız 3.5 yaşta 14 buçuktu boy da 100 cm di sanırsam ama senin kız gibi duruyor. Sizin boy kaç? Ben de azcık kilo alsın diye ne yapsam diye bakınıyordum. Gerçi ben de normalde ince yapılıyım bana çekmiş ama. Çinkolu şurup aldık iştahı açıldı sanki. 
(254 puan) tarafından
Kızım 10 kilo doktor da zayıf dedi gelişim geri dedi faydası olur inşallah sizin minnoşa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Senben00 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 432 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 403 göst.
9 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 149 göst.