0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Kızlar bugün üç aylık iğne vurdurdum ikinciyi ne zaman vurdurcam bide sprial taktircam Eylül'de ama üç aylık iğneye devam etmek istiyorum zararı olur mu ki sprial a güvenemiyorum kayar falan diye yoksa hap mi aliyim emziriyorum bebeğim daha 48 günlük 

2 Cevaplar

0 oy
(7,155 puan) tarafından
Bugün yaptırdıysan kasımın 6 sında yaptıracaksın tekrar ama bende bir yıl kullandım üç aylık iğneyi vucüdümu mahvetti bıraktıkan ancak 2 yıl sonra hamile kalablidim çok ağır geldi devam etmeni tavsiye etmem şahsen. 

Hapı da şuan kullanıyorum onun da yan etkisi oluyor ama iğne kadar değil korkmasam bende spiral taktırırım
(606 puan) tarafından
Ben ilk cocuguma hamileyken iki defa vurdurdum adet olmadım sonra bıraktım oldum ama bu defa da hamile kaldım hemen istemedim şimdi de bidaha çocuk istemiyorum yani ne yapacağımı şaşırdım cesaret edip sprial taktircam ama kayıyor diye çok korkuyorum kayarda hamile kalırsam diye korkumdan taktiramiyorum iki koruma yapmak istiyorum
(7,155 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum ama bildiğim kadarıyla spiral da hormon salgılıyor ğstüne bide iğne zwten çok ağır bişey düşünsene vucuduna giren bişey 3 ay geziyor. İkisi birlikte zor olur senin için sağlık açısından zaten Bi doktora danışmak lazım önce
(606 puan) tarafından
Sezeryan oldum bide baglatmaktan vazgeçtim simdi de ne yapsam diye korunma yolu arıyorum doktor sprial takarım ama üç aydan önce olmaz dedi o da Eylül'de ancak oluyor
-Reklam-
0 oy
(594 puan) tarafından
İğneyi nereden buldun cnm ben bulamadim
(606 puan) tarafından
Ben Ankaradayim canım iki eczaneye sordum birinde yoktu diğerinde vardı 98 TL ye aldım hatta keşke dedim üç tane alsaydim eczacı tanıdık biraz olmadı Ekim'de istiycem getirsin Kasım a hazır olsun
(594 puan) tarafından
Aynen cnm çünkü pek bulunmuyor. Peki nerede yaptım iğneyi cnm sağlık ocağında mi
(606 puan) tarafından
Evet canım sağlık ocağında yaptırdım  önce eczanenin karsisindaki hastaneye sordum biz yapmıyoruz sağlık ocağına gidiniz dedi malesef artık orda yaptirdjm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 703 göst.
1 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gmzasya (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 396 göst.

410,989 soru

12,368,339 cevap

42,204 kullanıcı

Kategoriler

...