0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (696 puan) tarafından
Arkadaşlar 11 gün oldu doğum yapalı günler geçmiyor evimin olduğu yer çok sıkıcı ve balkonum yok çıkıp hava alıp oturabilceğim hava çok sıcak çok bunaldım evde kendimi iyi hissediyorsam dışarıya çıkmamda bir sakınca var mı ya, siz ne yapmıştınız bu dönemde ne önerirsiniz büyüklere sorsan çıkılmaz gençlere sorsan çıkılır 2. Doğumum bu arada

20 Cevaplar

+3 oy
(2,732 puan) tarafından
Neden çıkılmasın. Bana hurafe geliyor bu tarz şeyler. Sonuçta bebeği kontrole filan da götürürken dışarı çıkılıyor. O zaman sorun yok ama hava almaya çıkarken mi sorun olacak. Ben gezdim dolaştım. Bir şeyde olmadı.
-Reklam-
0 oy
(307 puan) tarafından
Akşam olmadiği sürece çıktım ben 
(696 puan) tarafından
Akşamdan önce dönmek mi gerekiyor mesela anneme gitsem
(307 puan) tarafından
Yani ben öyle yapmıştım
(12,847 puan) tarafından
Bizde aksine agustosta dogum yaptigim icin sicaktan hep aksam cikardik hava kararinca :)
(307 puan) tarafından
Doğrıdur benım marttı akşamları soğuk oluyodu :)
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Evdeydim,iki tane daha çocuğum vardı lohusa halimlede dışarı çıkamazdım
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Bebeğim sakin olsa gezerdim. Bir kere pikniğe gittik burnumdan geldi eti yemeden geri geldim
0 oy
(281 puan) tarafından
Eve tikti kauinvalidem izin vermedi hiç sadece kapının önüne çıktım dogumum kurban bayramına denk geldi eltilerimin evi hemen karşımızda 2 adımlık sadece izin vermedi cikim dedi burda bir sürü komşu var seni nazar ederler diye çıkmama izin vemedi
(696 puan) tarafından
Erken toparlandıysan ondandır belki nazar daha kötü ediyor insanı
(281 puan) tarafından
Evet çabuk iyileştim bide erkekti erkek bebek getirdinmi daha kötü
0 oy
(580 puan) tarafından
Çıkabilirsin benim çıkacak yerim yok çok çıkamıyorım bide bebek emmek isteyince ne yaparım diye korkuyorum zapdedmem gibi geliyor dışarda
0 oy
(606 puan) tarafından
Tecrubelisin ben çıktım parka gittim bişey olmadı ama bebeği pek kimse görmesin nazar değer bide çok dikkat et salgın var hastalanmayin 
0 oy
(68 puan) tarafından
Şöyle düşün okula gıden çocuğum var ay sonuna doğru doğum, yapıcam ve okul açılacak mecbur ben götürücem yanı cıkılabılıyor bı sorun yok hurafe
(68 puan) tarafından
İlk çocuğumdada çıktım hatta sehır bıle, degıstırdım  lohusayken hiçbirsry de olmadı
0 oy
(5,473 puan) tarafından
Evde gecirdim 40 m cikana kadar hastane harici cikmadim
0 oy
(3,228 puan) tarafından
Önceki doğumlarda tıkıldım evet ama bu son doğumda tıkılmadım 10 günlükken çıktım parklar piknikler gezmeler 
0 oy
(7,104 puan) tarafından
Çıktım kızım küvezdeydi 3 saat yol gidip onu görüyordum toparlayıncada hep gezdim hatta 18 saat yol yapıp 37 günlük bebeyle evime gittim 40 ı beklemedim 
0 oy
tarafından
Ben gezdim dolaştım hem ev aradım hem ev taşıdım 40 çıkmadan 
0 oy
(4,267 puan) tarafından
Ben çıktım dışarıya yaz günü ev cekilmiyo
0 oy
(2,075 puan) tarafından
2 Haftalıkken denize tatile gittim 1 hafta çok iyi geldi o psikolojiden çıktım. şuan 8 yaşında ama şimdi diyorum bebekliğini öpe koklaya evde sakince gecirseydim pijamalarımla ne gerek vardı el kadar bebekle bağ kurmadan attm kendimi gezmelere 8 yaş oldu sanki o eksiklik hala var 2. kızımda bol bol evde birebir takildik ve çok daha sakin huzurlu bebeklik geçirdiği için mi o bağı kurduk diyemi bilmiyorum aşırı akıllı uslu üzmez beni
0 oy
(129 puan) tarafından
Tabii ki de çıkılır bende çıkmadım ama hem kış ayıydı hem pandemiydi hem de annem yanımdaydı çıkmadım o yüzden ama çıkılmasında bir sakınca yok 
0 oy
(8,239 puan) tarafından
Çıkamadım küçük bebekle rahat edilmiyor. Emziriyorum uykusu geliyo. Kolay degildi
0 oy
(681 puan) tarafından
5. Gün carsudaydim 11. Gün parkta 
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Eve yıkılıp niye kalıyorsun ben asla gelemem ona cik gez nefes al nye evde kalıyorsun evde kalsan kafayı yersin 4. 5mgunden snra hep çıktım ben 
0 oy
(711 puan) tarafından
Çık dolaş sakın eve kapatma kendini bende bir yere gitmedim çok kötü oldum birde kendi başına kalma yanında birileri olsun 40 çıkana kadar
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Ben doğumdan 11 gün sonra çıktım herkes çıkma dedi aman nolucak diye çıktım geldiler bana o gece hiç unutamıyorum o günü birde 35 günlükkende aileler geldi pikniğe gittik ruhum daraldı nefes alamadım çok kötüyüm dedim eve geldik vefat etmiş amcam yengem geldi yanıma sonra çok çirkinleştiler bir anda sıçradım yerimden bence çıkma gerçekten bir bildikleri var büyüklerimizin
(696 puan) tarafından
O bende çıkmadan oldu 2 kere

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 514 göst.
16 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Amerikanbebesi (3,454 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 120 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 259 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 312 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu

410,706 soru

12,357,643 cevap

41,162 kullanıcı