0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (865 puan) tarafından
Kızlar abdest alıp Kenzül arş duasını okumak istiyorum. Fakat arapca olarak deil ama arapça yazılışı olarak okusam birşey olur mu? Bir de okuyup da etkisini görenler oldu mu. Şimdiden teşekkür ederim

3 Cevaplar

0 oy
(13,313 puan) tarafından
Okunur engel değil ama daha önce denemedim belli bir dua için okumayı
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
Ben ikinci bebegim icin yapmistim turkce mealiyle yaptim ve aglamamak elde degilde cok guzel dua icinden gelerek yaptigin surece bence kabul olur benim oldu hamdolsun 
(865 puan) tarafından
Şimdi bebeğimi ayağımda sallarken tlfda açıp dinledim tüylerim diken diken oldu. Bebeğim uyursa seccade başında okuyacam insallah
0 oy
(4,030 puan) tarafından
Çok güzel bir dua. Rabbim ne niyetle okuyacaksanız, hayırlı şekilde nasip etsin. Evet olur, Türkçe meailini de okuyup amin diyebilirsiniz daha faziletli olur ne okuduğunuzu bilirsiniz. İnanarak bi' Sübhaneke bile dağı taşı yerinden oynatır. Önce kalbiniz inansın olacağına, olmuyorsa da vardır bir sebebi belki kabul olmayışı daha hayırlıdır. 
(865 puan) tarafından
Peki abdestli şekilde kıbleye dönük tlfdan açsam hem dinleyip heemde gözümle ağzımla tekrarlasam olur mu?
(4,030 puan) tarafından
Olur tabii. Başlamadan önce euzü besmele salavat çekip duanızını/niyetinizi edip sonra tekrar selavat çekip sonra dinleyin okuyun. İki selavat arasında edilmeyen dua göğe çıkmaz diyor Peygamber Efendimiz. Ayetel Kürsi yi de bol okuyun o da her kapıyı açar.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 154 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 590 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 281 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Filizalmira (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.