0 oy
527 göst.
Aile kategorisinde (293 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Black Jack yuyuujjj jhj jjj jj

17 Cevaplar

+1 oy
(2,932 puan) tarafından

Bende almak istiyorum olmuyor 48 kiloyum 55 hedefim :'(

(2,932 puan) tarafından
Ne alaka bu bir hastalık olabilir mesela kilo alamamak ? Ayrıca sanane ?
(730 puan) tarafından
Hastalık olabilir dr gitmelisin hastalık oldgunu düşünüyorsun ama zayıflamak istiyorum postunun altına yazılmasını gerektirmiyor.  Bu platformda yorum yapılıyor ya hani yorum yapıyorum. Anlatabildim mi ?
(2,932 puan) tarafından
Evet soru sorana yorum yapıyoruz yorum yapana gelip sataşmıyoruz ☺️ aşşağıdada var aynı kilo alamıyorum yazısı hadi azda orda yorum yap.
(730 puan) tarafından
Kız sataşmadım ki bana öyle düşündürdü yazdgın yazdım bnde. Okurken ilk yorum senindi yazdım digerlerini görmedim. Normal yazıyorum sinirli sataşmaca degil. Hatta ben dili kullanıyorum anlatabildim mi falan diye. Ki mesela yüz yüze bi arkadaşın ya çok kilom var zayıflamak istiyorum diye hayıflansa ona diyebilir misin ya bnde kilo almak istiyorum :( diye. Kırıcı bi diyolog olur . Post sahibinin duygusunu düşündüğüm için yazdım yani.  Sende kilo al inşallah bol bol ye :D
(2,932 puan) tarafından
Derim tabi neden demeyim o ordan yakınıyor ben burdan bende kilo almak istiyorum ama olmuyor ve bazen çok halsiz bir durumda oluyorum 2 çocuğum var ev büyük artı trendyolda çalışıyorum ve hepsine yetişen bir anneyim haliyle insan dinç olmak istiyor yesemde olmuyor malesef sen kilo vermeye ben almaya çalışan iki gariban derim gülerim ben art niyetle yazmadım mesela
-Reklam-
+1 oy
(340 puan) tarafından
Benim de 10 kilo vermem lazım kendimi gördükçe sinirlerim bozuluyor. Emziriyor olmasam en fazla 2 ayda verirdim ama şimdi onu da yapamıyorum. 9 ayda bu kadar kilo aldım 9 ayda da veririm diyip kendimi kandırıyorum
(411 puan) tarafından
Emzırınce dıyet yapsan kılo verılıyor  ama emzırınce de dıyey yapılmıyor  çünkü ben çocuğu emzırdıkten sonra asırı şekerim düşüyor
+1 oy
(2,945 puan) tarafından
Bende kilo verme sürecindeyim. Ama atak geldi bu hafta yedikçe yedim 3 gündür. 
+1 oy
tarafından
Bende vermek istiyorum bir 3 kilom var verilecek ama yapıştı gitmiyor.
(518 puan) tarafından
su diyeti yap
tarafından
Onu dusundum de yemeden duramam ki ben:)
(518 puan) tarafından
vücut normal endeksine gelince vermek cok zor .o direnç anca su diyetiyle gidiyor ama bir anda olmaz öncesinden bi süre aralıklı oruç yapmak lazım yoksa karaciğer hasar görür .
+1 oy
(1,123 puan) tarafından
Gebelikte anladım ki kilolu olmak çok zor. Hele yazın daha da zor olmalı. Ben biliyorum ki gebeyim doğumdan sonra geçecek. Bu yüzden sağlığınız için kilo vermeye gayretli olun. 
+1 oy
(842 puan) tarafından
Bende almak isteyenlerdenim yıllardır 45in üstüne çıkamıyorum 
+1 oy
(6,539 puan) tarafından
64 kiloyum aslında 5 kilo verebilsem ama nerdeeee
+1 oy
(993 puan) tarafından
Zayiflik mutluluk getirmez kizlar bunu bilerek zayiflayin 
+1 oy
(9,507 puan) tarafından
3 hafta önce Rabbim ne olur öyle bir iştahım kesilsin hiç birşoey yemiyim dedim. İnanır mısın 3 haftadır toplasan yarım ekmek anca yemisimdir sürekli bulantı kusma boş gebelik geçiriyorum şuan..bende 60 kiloydum 50 olmak istiyordum boyum 165 inanıyorum ki şuan 5 kilo gitmiştir su dahi içemiyorum çünkü 
(6,539 puan) tarafından
Geçmiş olsun bende yaşadım boş gebelik . Diğer gebeliklerimde bile bulantim kusmam olmadı  . Bunyeyle alakalı biraz
(9,507 puan) tarafından
Benim 2 çocuğum var onlardada kan kuşa kusa doğurdum serumlarla beslenerej
(6,539 puan) tarafından
Çok şükür serum yemedim.  Tansiyon varis  guatr tiroid yaşamadım. Ikiisde erkekti bebeklerimin:D
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Bende almak istiyorum nolcak:) 

87 den 56 düştüm 70 olayım diyorum 
(293 puan) tarafından
Takas yapalım yağları :D kız napıcan yağı Allahını seversen insan nasıl hafif olur 56 da ya
(6,305 puan) tarafından
Boyum 1.69 15 kilo alsam iyi olur
Herkes böyle çok iyi diyor ama ben istiyorum ya
Kemiğim kaba olduğundan çok iri durmuyorum 70 olsam da
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Açlıktan ağlayacağım bende zayıf olmak istiyorum 70 olsam yetecek fazlada gözüm yok 80 kilo olmuşum haberim yok 4 gündür açım accc
(293 puan) tarafından
Dpyetsyene gidiyornmu
(1,139 puan) tarafından
Yok gitmiyorum ben inatcıyım biraz daha öncede kilo vermisligim var ama yaş gittikçe kilo vermek zorlaniyormus 41 yaş olunca anladım veririm ben yürüyüş yapıyorum sabahları 8000 bin adım atiyorum
(649 puan) tarafından
Sadece yürüyerek kilo veriliyor mu acaba?  Ben çok diyet yapamıyorum emzirdiğim için ama dikkat ediyorum.  Koşu bandında sabah ve akşam yürüsem ama diyet yapmasam kilo verir miyim sizce
(1,139 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ben sıkı diyete başladım yürüyüşle destekliyorum
0 oy
(647 puan) tarafından
2 ayda o kadar kilo vermek imkansız. Bir de zaten belli bi kilodan sonra vücut duraklamaya giriyor sonra tekrar kilo vermeye devam ediliyor. O duraklama döneminde pes etmemek lazım 
(293 puan) tarafından
Ah ah hh 6 senedir bu kiloyla mücadele ediyorum vallahi
(647 puan) tarafından
Kacamaksiz devam etseniz sekteye uğramaz aslında
 Allah kolaylık versin
0 oy
tarafından
Allah'ım bende kilo almak istiyorum 
0 oy
(1,040 puan) tarafından
39 kilo olmakta istemezsin bence benim gibi :(
(293 puan) tarafından
Aa neden öyle zayıfsın
(1,040 puan) tarafından
Bilmem genetik heralde :) yiyip yiyip alamıyorum
0 oy
(141 puan) tarafından
Bende kilo almak istiyorum ama nafile alamıyorum hayaller ve hayatlar
0 oy
(235 puan) tarafından

Bende 83 kiloyum ne yapsam veremiyorum diyabet hastasıyım keşke 65kilo olsaydım eskisi gibi :'(

0 oy
(681 puan) tarafından
Bende zayıf olmak istiyorum 65 kiloyum 55 56 olmak istiyorum  :(

İlgili bir soru bulunamadı

405,712 soru

12,157,556 cevap

36,595 kullanıcı

...