0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (586 puan) tarafından

image

aarkadaslar bilen bilmeyen bilipte unutanlar için paylaştım rabbim korusun cümlemizi insallh..bu ayda çok bela yagiyormus dualarla bu sadakayka Rabbimize sığınalim insallh 

4 Cevaplar

0 oy
(1,460 puan) tarafından
Bela ayı diye bir ay yoktur canım. 
(586 puan) tarafından
Cnm vlla söyleyen hocalar da var buyuklerimizde hep yapar bunu sen sadakani ver Allah'a sigin bunda tuhaf bsey yokki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belayı ayı ne ya 
0 oy
(3,195 puan) tarafından

Peygamber Efendimiz İslam dininde uğursuzluk yoktur buyurmuştur. Cahiliye döneminde insanların kendi kendilerine yaptıkları şeylerden dolayı cezalandırmaları sebebiyle bu aya nispet etmişlerdir. Bundan dolayı insanlar kendi yaptıkları şeylerin sonucunu Allah’ın bir ayına dayandıramaz. İnsanların başına gelen ve gelebilecek her musibet için Allah’ın yardımına sığınmak gerekir.. 

(153 puan) tarafından
Varsa da yoksa da sadaka verelim diyolar ne zararı var herşeye fetva vermylm ya
(1,460 puan) tarafından
Herhangi bir şeyden de uğursuzluk getirdiğine inanmak küfürdür.
(3,195 puan) tarafından
Ben bişey demedim ki sadaka vermeyin mi yazdım sadece bela ayı olmadığı hakkında kısa bilgi paylaştım sadaka her daim verilmeli zaten
0 oy
(1,575 puan) tarafından

Allah razı olsun canım annem hep derdi sefer ayı belalı ay musibet çok olur diye bende yapıcam halının altına para koyup sonrasında sadaka olarak vermeyi hatırlatma için çok teşekkür ederim<3

(586 puan) tarafından
Rica ederim cnm Rabbim cümlemizi korusun insallh görünen görünmeyen kaza beladan insallh
(1,575 puan) tarafından
Amin cümlemizi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Yettigarii (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 665 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu