0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (56 puan) tarafından

Arkadaşlar 5 senedir bu hastalıkla mücadele ediyorum TSH en son 42 ydi düşüşü idare eder şunu anlamadim en son bı test yapılmış anti bilme ne 217 çıkmış anlayanlar yardimci olabilirmi haşimatoyum bu arada belirtiler fazla arttı el titreme aşırı terleme kemik ağrılarım baş agrilarim yeri geldimi beynim bile ağrıyor gözlerimde görme azalma ne yapabilirim bana yardımcı olun 4 yasindaoglum 3 yaşına gircek kizim var 

image

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(11,595 puan) tarafından
tsh baya yüksek canım. hashimatoya uygun beslenme de yapman lazım. instagramın varsa sana diyetisyen önerebilirim instagram açıldığında bakarsın onun gönderilerine. hashimato tiroidi üzerine yüksek lisans yapmış ve genelde danışanlarım hashimato tiroidine sahip. 
(11,595 puan) tarafından
youtubeda da videoları varmış  şevval ayaşan Kılınç bir izle
(56 puan) tarafından
İnstgramim var senem_ela_erdem35 biyopsi olmam lazım ondan randevu almaya gitmiştim bu sıralar saçlarım çok fena dökülmeye başladı çok sinirli bı insan donustum kemik ağrılarım başladı baş ağrım felaket arttı uyku düzenim kalmadı Allah benim gibi olanlara sabır versin çok zor
-Reklam-
0 oy
(2,234 puan) tarafından

Canım benim serbest t4 böyle demiş hatta bugün pıst açtım cevap gelmedi anlamadım o t4 nedir 

image

(56 puan) tarafından
Sebest t 4 tiroit bezi oluyor bence normal sorun yok ths dah çok çok iyi dikkat edin sonra benim gibi ağrılardan ağlarsınız yükselmesine özen gosterin
(2,234 puan) tarafından
Dikkat ediniz yazıyor ama sağlıkocağına gideceğim zaten de. Yükselmemesi için ne yapmamız gerekiyor canım
(56 puan) tarafından
Yemene icmene dikkat et özellikle kaju bol bol ye su bol tuket OMEGA 3 vitaminleri al tuz azalta bildigin kadar azalt balık ye haftada 3 kere brokoli ye yeşil sebze bol bol tüketin
(2,234 puan) tarafından
Çok sağol canım teşekkür ederim sana da geçmiş olsun
(56 puan) tarafından
Ne demek teşekkür ederim
0 oy
(2,802 puan) tarafından
Troid ilacı basladi mi canim sana büyük ihtimal 50 den baslatir hapi
(56 puan) tarafından
Benim tioitlerim çok yüksekti normalde 52 ydi 150 mg kullaniyordum ilacım bittiği için diğerlerininde tarihi geçtiği için hem baktirayim hemde biyopsi günü alayım dedim ama şu anti tpo yi anlamadım nedir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 21 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Krtls_01 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,687 soru