0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok kötü sallandı eşim il dışında çalışıyor annemler yaylada gidelim çocuklarla zaten sen yoksun diyorum evinizde durun diyor kimse kalmadı herkes arabasına bindi gitti apartman boşaldı görünür yerde kimse kalmadı inat bu adam bıktım inadından gitmeyin sizin başına bi iş gelmicek mi gelse napacanız evde durun birşey olmaz diyor valla sıkıldım bunaldım artık ne anlayışsız ******** bu adam yaa deprem oldu hiç aramıyor bile n’aptınız diye ben aradım 

8 Cevaplar

+1 oy
(12,625 puan) tarafından
valla iyi sallandık. yayla iyi olurdu cidden hem sıcaktan pişmezdiniz
tarafından
Klima var sıcaktan sıkıntımız yokta inadından vazgeçmiyor kendi annesigilde yaylada oraya gidek demedim ya napacaksam ben 80 90 yaşındaki insanların yanında eve gelim desem gelemem hizmetçi gibi kullanacaklar bide laf söylicekler Annemgile gitsem istediğimiz zaman getirir babam cidden yastık değiştirmeyle baht değişmezmiş
(617 puan) tarafından
Ölüm bu kadar burnunuzun ucundayken 80/90 yaşındaki insanlara hizmet etmekten rahatsizlik duyuyorsunuz deprem korkunc ama ne bileyim hic yersiz kalmamissiniz. Gercekten korksaydiniz oraya gitmeyi bile kabul ederdiniz kocaniz sizi taniyor bence
(617 puan) tarafından
Ben kaynanama hizmete soyleniyotum çünkü eli ayagi tutan 54 yasinda genc kadin o beni kullanmis sayiyorum ama 80 yasindaki insana da hizmete gocunulmaz ne yapsin kadin 80 90 yasinda kalkip onlarmi sana hizmet etsin
(476 puan) tarafından
Bugun mu oldu deprem hic hissetmedim saat kacta
tarafından
Sabah 5 buçukta
-Reklam-
0 oy
(3,558 puan) tarafından
Allah beterinden korusun inşallah geçmiş olsun 
tarafından
Amin inşallah bi daha olacak diyorlar
(3,558 puan) tarafından
Bunu insan bilemez canm böyle korku vermeyin kendinize inşallah rabbim şu çocuklarımızın hürmetine esirger bizleri
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Benim de eşim şehir dışında osmaniyedeyiz bende sizin kadar olmasa da hissettim çocuklar uyuyordu...yani başka büyük birşey olsa ne yaparım bilmiyorum 9.kattayim....maras depreminde bile çok zor indik..rabbim yardımcımız olsun
tarafından
Ben kadirlideyim 4.kat evim çok korktum yaa bide anlayışsız es depremde de kötü
(1,098 puan) tarafından
Büyük depremden beri hiç gitmiyordu şehir dışına şimdi de mecbur kaldı :((rabbim yardimcimiz olsun
tarafından
Amin inşallah eşime buralarda iş yok mecbur dışarı gidiyor
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesin. 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(11,476 puan) tarafından
Marasta hissettim gelmiş geçmiş olsun inşallah Rabbim beterinden korusun 
tarafından
Türkoğlu’nda olmadı mı eşim Türkoğlu’nda çalışıyor olmadı dedi bana
(11,476 puan) tarafından
Bende ordayım oldu hissedildi kısa da olsa eşimde uykudaydi hissetmedi ben uyaniktim
tarafından
Eşimin uykusu ağır herhalde ondan hissetmedi
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Canım bende adanadayım ama hissetmedim acaba ev müstakil olduğu için mi hangi mahalle desin 
tarafından
Ben kadirlideyim deprem Adana da oldu ya o yüzden başlığa Adana yazdım
(1,539 puan) tarafından
Anladım canım Rabbim yaşatmasın tekrar
0 oy
(881 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Senden duydum şimdi ailem adanada benim de. Çok mu sallandı kozanda olmuş sanırım şimdi baktım da senin postu görünce 
tarafından
Evet kozanda oldu evden eve değişir bizim ki apartman annemgil müstakilde çok sallanmamış
(881 puan) tarafından
Evet annemgil hiç hissetmemiş adana Seyhan da oturuyorlar belki uzak diye hissedilmedi
tarafından
Kötüydü yaa
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım benim. Tedbir sizden takdir Allah'dan. Önemli olan sağlığınız. Kimsenin hayatınızın devamı hakkında müdahalesine izin vermeyin. Bu başka bir şeye benzemez. 
tarafından
Öyle tabiki ama çok korktuk

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu