0 oy
389 göst.
Aile kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Kızlar çoğunuz biliyorsunuz zaten kaynanamla oturuyorum depremden sonra geldik kaynanamin köyüne ev yaptırdık babasından kalan arsasina neyse çok uzatmadan konuya geleyim burası yapılırken depremden önce teyzeme 3 büyük altin vermiştim borç onları verdi teyzem çünkü diğer altinlrim enkazda kaldı bizde onları alalım evde kullanırız dedim osmaniyede apartimiz var ordan gelen 20 bin dask falan hepsini eve verdik kaynim 100 bin kredi çekti onu da biz ödüyoruz neyse bu ev yapılırken bu ev sizin diyorlardı hala da diyorlar değişen bisey yok bende burayı çok sevdim çocuklar için çok iyi büyük balkonumuz var istedikleri gibi oynuyorlar düştüler kalktılar yok  apartman yok şehir hayatinin o kalabalık sesi yok deprem olmadan önce hayalimdi müstakil bahçeli bir evim olması çok dua ederdim müstakil evin önünden geçsem imrenirdim işte müstakil ev yaptıralım diyince bizde kabul ettik ama şimdide evleri ayıramıyorum kaynannmla yaşamak çok zor geliyor çok yipraniyorum ama burayı da çok seviyorum sehirde baska bir evimiz daha var esime oraya gidelim ben yapamiyorum dayanamiyorum diyorum eşim biraz daha sabret annemler zTen gidecek diyo ama toki çekilişini bekliyorlar bir türlü gitmiyorlar kaynanam yaza girerken ben Kasım gibi giderim tokiyi beklemem diyodu Kasım ayı yaklaştıkça kadından ses çıkmaz oldu ne yapmaya çalışıyorlar hiç bilmiyorum kadın evdeki hicbirseye elini atmıyor sadece oturuyor bende de iki çocuk var onlarada bakmaz artık yemeğide önüme gelsin diyor o derece oldu eşimle kavga ediyorum bu yüzden ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum gitsem evi bırakmak istemiyorum apartmana girmek istemiyorum kalsam bu kadınla hayat geçmiyor psikolojimi bozuyor lütfen akıl verin bana 

6 Cevaplar

0 oy
(2,918 puan) tarafından
Kaynanası. Konuş ma. Kuş mesafeli koy  kapını kapat ne git. Ne gel 
(1,002 puan) tarafından
Aynı evin içinde nasıl yapcam canim sen yanlış anladın bence
(2,918 puan) tarafından
Odana gir çıkma iş yapma ozaman esin çıkar yemek bile yeme
-Reklam-
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Bende 9 yıldır evliyim birlikte yaşıyoruz hatta dede bile var . Alıştım yapcak bisi yok.  Yeni ev almaya imkanım yok. Kiraya çıkmak istemiyorum . Bazı şeyleri duymamazlıktan geliyorum. Alışırsın canavar degilya
(5,329 puan) tarafından
Erkeklere hava hoş kendi annesi .

Bende kendimi bazen öyle görünüyorum ama yapacak bisi yok . Başka oglu yokmu kaynananain onların yanında kalsa
(1,002 puan) tarafından
İki tane çocuğu var zaten kaynim daha bekar oda eve gelmez dogru düzgün arkadaşında kaliyo genelde ona bile çocuk başkalarının yanında kalıyor gideyim şehirde ev tutayım demiyor kaynim burayı sevmediği için gelmiyor ama kadın çok umursamaz
(5,329 puan) tarafından
Valla idare etmekten başka çaremiz yok. Baştan kabul ettik o şekilde devam . Bende neler çekiyorum ama katlanilmayacak gibi değil. Arada bir köye kalmaya gidiyorlar ben kalıyorum dedeyle bir sürü cocugu var ama buraya alışmış başkasının yanında kalmiyor
(1,002 puan) tarafından
Valla ne diyim bilemiyorum ama ben katlanamıyorum bu yüzden eşim beni idare etmeye çalışıyor sinirleniyorum diye ama elimde değil çünkü bütün suç eşimde oturmak istemediğimi söyledim 1 yil otururum daha fazlasını bekleme dedim eee bu iş uzadıkça uzuyor
(5,329 puan) tarafından
Uzadıkça uzar . Çıkmaza girer
0 oy
(239 puan) tarafından
Yapabiliyorsan kaynananı huzursuz et aranız kötü olsun biraz zor olur kavga gürültü olur ama en sonunda dayanamaz bence gider
(3,872 puan) tarafından
:))))))
(1,122 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah, nasıl bir kafanız var ve verdiğiniz akla bak! Siz yaşlanmayacaksınız herhalde.
(1,002 puan) tarafından
Surat asıyorum yani istmedgimi belli ediyorum tamam burası kendinin yeri babasından kalan arsasina ev yaptırdık ama bunu kendiler dedi Kasım gibi gideceğim diyodu simdi onu da demiyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum köyü sevmiyorum diyo ben şehiri seviyorum diyo ne yaptığıyla dediği uyuşmuyo
(239 puan) tarafından
Şehirdeki eve onlar gitsin toki çıkana kadar onu da mı kabul etmiyorlar
(1,002 puan) tarafından
O ev sizin biz gidip oturmayiz diyolar hepsi bahane hizmet edilmesi hoşuna gidiyor
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Sabretmişsin ve istediğin eve kavuşmuşsun. Yine sabret Allah istediğin hayatı mükafatı ile verir. Anladığım kadarıyla kaynananız size zulmetmiyor, hakaret etmiyor. Sadece bütün yük sizde ve yoruluyorsunuz. Dua et, sabret karşılığını alırsın. Buradaki huzursuz et yorumlarına da kanmayın. Ölümlü dünya kimseye kalmaz. 
(1,002 puan) tarafından
Canım zulmetmiyor ama herseyime karışıyor eşofman giyiyorum diye bile karışıyor kendisi açık ben kapalıyım diye beni eziyor suriyelilere benziyorsun diyor bu sıcakta eşofman mi giyilir diyo sort giyecekmisim tesetturluyum bunu nasıl yapcam
(8,634 puan) tarafından
+++111
(16,234 puan) tarafından
Kocamla baş başa olsam giyerim ama evde yabancılar var de :)
(1,002 puan) tarafından
Diyorum canım ben sort atletle gezerim ama kayinbabamin yanında giyecek halim yok diyorum
0 oy
(634 puan) tarafından
Kaynanayla yaşamaktan daha iyidir şehrin gürültülü sesi hengamesi. İsterse saray olsun kaynanayla oturulmaz Allah sabır versin aşırı zor 
(1,002 puan) tarafından
Bazen öyle diyorum gideyim kurtulayım diyorum eşim sabret sabret gidersek bu evde gider ne güzel hayalini kurduğumuz ev diyor
0 oy
(515 puan) tarafından
Kaynanan olsada olmasa hergun yemek yapıyor sun demi bir tabak daha fazla yapican 

Kaynanan olmayın ca evi temizliyorsun onu görmeden hergun kendi.isini kendin yapican 

Eğer kendi annemiz olsa göze batmaz ama

Kaynana batar bu senin için geçerli değil hepimiz için geçerli cnm hayatı kendine zehir etme
(1,002 puan) tarafından
Kuzum evet kendi annem olsa batmıyor zaten annemlere gidiyorum her işi de yapıyorum annemin evini bastan aşağıda temizliyorum ama bu batıyor çünkü dili durmuyor asla ve çocuklara da bakmıyor doğuran baksın diyor ee ben neden sana hizmet edeyim o zaman annemin işini yapıyorum çocuklarıma mis gibi bakıyor ben temizlik yaparken
tarafından
Kendi Annemizle bile ömür boyu yaşamak istemeyiz. Ev üstüne ev olmaz
(1,002 puan) tarafından
Tabi canım gittim 1 ay kaldım ama yani olmuyor annem bile diyor bunu kızım dedi anneanne gitmeyecez biz burda klcaz dedi annem diyor yok kızım arada gelin ama birlikte yaşamayalım:)
(515 puan) tarafından
Bir hafta kaldim burnumdan geldi annem Kendi evin Kendi evin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 360 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ozge2608 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 526 göst.
20 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 296 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu