0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (1,342 puan) tarafından
çoğu zaman burda paylasımlar yaptım eşim hakkında ben eşime hiç güvenmiyorum çünkü sürekli telefonu elinde ve bu 2 haftadır falan ise gittiginde beni hiç aramıyor önceden arardı sürekli neyse ben arıyorum bişey sormak için sürekli baskasıyla konuşuyor önceleri ses etmedim az önce yine aradım başkasıyla görüşüyor kimle konuşuyorsun dedim kibarca gülerek hemen beni tersledi sanane hesap mı vereceğim diye dünde ablamlarla piknikdeydik Ali'yi her gördüğümde telefonla konuşuyor dedi 

zaten daha önce de çok denedim şifresini açmayı ama açamadım ekran deseni yapmış şimdi de biraz zor sağdan başlayıp g gibi yapıyor kum saati yapıyor gibi görünüyor ve bitiriyor ama aklımda tutamıyorum bir türlü benim bu şifreyi bulmam lazım bana yardımcı olur musunuz 

12 Cevaplar

0 oy
(1,342 puan) tarafından

En İyi Cevap
desen atamadigim için aklıma böyle şeyler geldi bunları deneyeceğim vakti olan varsa buna benzer Dean gelirse lütfen yazabilir mi

3 2 4 9 8 6 5 7 1

3 2 4 5 9 8 6 7 1

3 2 4 9 6 8 5 7 1 

3 2 4 8 6 5 9 7 1 
tarafından
3 2 1 8 3 seklindede dene bakalım
-Reklam-
+1 oy
(4,633 puan) tarafından
O şifre girerken çaktırmadan video çek kendi telefonundan 
tarafından
Çok mantıklı zoom yapar daha net görür
(1,342 puan) tarafından
ani oluyo ya yapamadım onu ama tekrar deneyim teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Kum saatine benziyoda sagdan başlayıp üçgeni ters olacak tepesi asagi gelecek sekilde yapiyo olabilir 

Adam niye sifresini saklasinki biz sifrelerimizi hep biliriz ama asla bakmayiz saklayan adamdan kork bence
(1,342 puan) tarafından
saklıyor işte deliriyor telefonunu aldığım da tam anlayamadım demek istediğini numaralarla yazma imkanın var mı
(310 puan) tarafından
Aynen bizde de öyledir şifreyi biliriz ama girmeyiz bakmayız telefonlarımıza
tarafından
Kizim olmasa biz koymuyoduk bile full açıktı ben demistim hatta hirlisi hirsizi var kaybedersen filan kimse vermez kullanir koy bisey elin alisir zamanla diye bak hala ayni sifresi durur 6.yil olacak
0 oy
(709 puan) tarafından
Bu esten sifre saklamak nedir yaaa benim telefonumda sifre yoktu ama kizim devamli oynamak istedi bende giremesin diye koydum kizim haric herkes sifreyi bilir esiminde sifresinj hepiniz biliriz zaten esim yillardir her yere parmak izi yuz tanima veya diger sifreleri koyar cunku 7 tane bankanin hesabi yuklu mecbur korumaya almak zorunda fakat farzedinki ac dedim hemen acar verir o benden saklamak amacli degilde disardan korumak icin yapar kayip filan olursa diye ama senin esin bi cins direk soyle ver diye aniden acacaksin diye baskilat oyle gizli  sakli isle olurmu o
(1,342 puan) tarafından
demedim mi sanıyorsunuz vermiyor saklıyor sürekli çocukların eline verdiğinde bile çocuk moduna alır o derece herkes biliyor benden sakladığını telefonunu amacım baska bı halt yiyorsa bulmak zaten ve bundan şüpheleniyorum
(709 puan) tarafından
Allah kocani islah etsin
0 oy
(17 puan) tarafından
Cnm merhaba peki sen direk ona şifreni aç bakayım dedinmi ya da bı kardeşine şöyle onun telefonunu arasın telefona seni istesin senin numarana ulaşamadığını söylesin mesela başka bı odaya geçip hep konuş hep uğraş  belki açabilirsin cnm lütfen yanlış anlama inşallah yanilirim ana surekli telefonla konuşması şüphe çekici bı de en önemlisi banyoda lavabo da bile telefonu onda ise aldatıyor olabilir lütfen çok uzamadan önlemini al bir şekilde bir yol bul yani biz kadınız istersek herşeyi de çözeriz bide çocuğunuz var mi
(1,342 puan) tarafından
evet çok defa dedim vermiyor canım ekran açık kalıp asla elime vermiyor onu arayın der kapatır vermez verirse de ekran açık hayatta vermez işte şifreyi bulursam gece açarım gece derin uyuyor inşallah bende yanılırım ama birşeyler hissediyorum ondan bu çabam en azından bulursam içim iyice soğur ve boşanmak daha kolay olur benim için hiç hiç bırakmıyor sürekli elinde telefon var iki küçük çocuğum :(
(17 puan) tarafından
Lütfen içini feraf tut zaten öyle bişey yapmışsa onun eksikliğidir herkes kendine yakışanı yapar sen üzme kendini ama bütün aldatan erkeklerin tek özellikleri telefonlarını asla yerde bırakmamaları lavaboda bile onlaarla bide eşin nerde çalışıyor cnm hani iş arkadaşları filan kimseyi tanıyor musun
(17 puan) tarafından
Bı de öğrenmek yetmez cnm kanıt lazım kendini insanlara ailene veya mahkemeye nereye gideceksen oraya kanıtlamak gerekecek çünkü sen emin olsan dahi eşin yeminler edip öyle bişey yok diyecek hatta kanıtın varsa bile farkettigi gibi senden habersiz yok etmeye çalışacak sen bu dönemde çok sakin ve akıllı adımlar at hep ondan bi adım önde olan lazım yoksa seni hayal kurmak la suclayabilir
0 oy
(938 puan) tarafından
Canim seni üzmek istemem ama biseyler var yoksa niye saklasın sifresinide telefonu al gündüz biraz yukarı kaldır el izi genelde telefonda kalıyor şifreyi öylece cozebilirsin telefonin ekrani kapalı olsun ama sen hiç biseye dokunmadan öyle yap şifreyi göreceksin el izinden
(1,342 puan) tarafından
teşekkür edeyim deneyim
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Niye şifreniz saklı ki birbirinizden ben eşimin bilirim esimde benim sürekli konuşması bende şüphe ederdim
(1,342 puan) tarafından
kendisi saklıyor
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Tlfnu eline almadan ekranı iyice temizle sonra o şifresini girdikten sorna ekran da iz kaliyo telefonu biraz aşağı yatır desen görülür 
(1,342 puan) tarafından
denedim görünmüyor
0 oy
(2,376 puan) tarafından
Şu eşlerin telefonlarının şifresini eşlerine söylememesinden nefret ediyorum yaa bide saçma sapan yok bizim özelimiz diye savunmuyorlar mi arkadaş sizin sizden başka özeliniz olamaz 
(1,342 puan) tarafından
bende ama elden bişey gelmiyo
(2,376 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun kardeşim ne diyim
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Kontürüm yok bi annemi arayayım gibisinden istesen telefonunu vermez mi karıştırırsın gizliden. Ben eşimden görümce mi arayacam dakkam yok diyerekten alıp aramıştım ablasıyla konusurken de telefonu kurcalamıştım bi yandan öteki odada
(1,342 puan) tarafından
vermez asla yukarda da biri söylemiş başka bişey bulmam lazım
0 oy
(1,342 puan) tarafından
aklına buna benzer şifre gelen yok mu ya cidden önemli benim icin
0 oy
(580 puan) tarafından
Tlfnunu aç bana ver de eğer vermiyorsa tlfna baköaya hiç gerek yok çık o evden.

Yok ben kocamı seviyorum asla bırakmam diyorsan: senin tlfnundan foto çekeyim seninkinin kamerası daha iyi 

Ya senden bi annemi arasam benim dk m bitmiş

Gibi bahaneler alıp bak 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 206 göst.
20 Eylül 2022 Aile kategorisinde Esraa02 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (938 puan) tarafından soruldu