0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Buz dolabı birde vantilatör açık kalırsa sorun olur mu şu an vantilatörun en yüksek derecesi 1 de gibi çalışıyor mesela hatta daha düşük , yani yanar veya bozulur diye korkuyorum ondan dolayı 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,981 puan) tarafından
Herkes fatura çok geleceği için yapacagini sanmis ama sanırım öyle değil 

Elektriğin voltajı düşük geliyor sanırım buzdolqbin yanmasından korkuyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(596 puan) tarafından
Buzdolabı tak çıkar bozulur 
0 oy
tarafından
Neden sen idare etmek zorundasın ki ? Bırak eşin düşünsün. Ne kadar tasarruf edeceksin sanki 50 TL mi?
(312 puan) tarafından
Ondan değil canm yanar bozulur diye felan
tarafından
He yok canım neden yansın bozulsun bizim 7/24 açık
0 oy
(492 puan) tarafından
buzdolqbinin kapagini acmadigin surece elektrik harcamaz ben bi ay evde yoktum sdce buzdolabinin fisi takiliydi hic fatura gelmemisti
0 oy
(360 puan) tarafından
Elektrik düşük gelince neden cihazlar yansın ki ben anlamadım? Bilgilenmek isterim
(3,225 puan) tarafından
Başına gelince anlarsın daha dün yaptırdık derin dondurucuyu motor yanmış elektirik kaynaklı dedi
(360 puan) tarafından
Başıma niye gelsin hanım efendi. Ben zaten bilgilenmek isterim diye sordum bilmediğim bişey. Bana ne sizin derin dondurucunuzdan. Sizin başınıza gelmiş olması sebepsiz değil bence. Kişi kalbinin ekmeğini yer sonuçta. Ben şahsen kendi mesajıma cevap veriyor olsaydım Allah kimseye vermesin bize de böyle böyle oldu şundan oldu dikkat edin derdim
(3,225 puan) tarafından
Allah'a şükür kalbimiz temiz yazma amacım da kötü niyetli değildi doğru herkes kalbinin ekmeğini yer ama sen benim kalbimi bilemezsin ve bunun içinde yorum yapamazsın bana
(360 puan) tarafından
"başına gelince anlarsın" çokta kötü amaçlı olmayan bir mesaj gibi değil. Birisine başına gelince anlarsın demem için ya benimle dalga geçmiş yada düştüğüm duruma sevinmiş olması lazım. Onda da belki derim yani BELKİ
(3,225 puan) tarafından
Tamam.
0 oy
tarafından
Hiç bir şey olmaz canım buzdolabının fişini çekme bozulur 
0 oy
(937 puan) tarafından
Evet canım düşük voltaj beyaz eşyalara zarar verir .benim buzdolabim bozuldu elektrik firması değiştirdi bedelini ödedi yani .sen yinede dikkat et düşük voltaj da calistirma .
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Bizimde 22.254 gelmis saka gibi
0 oy
(3,225 puan) tarafından
Valla elektrik düşük yüksek gele gele 6 bin lira girdi totomuza motor yanmış derin dondurucunun düşük geliyorsa çek gitsin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 215 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 157 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Biryenianne (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Cemile12345 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,620 puan) tarafından soruldu

403,617 soru

12,092,599 cevap

36,386 kullanıcı

...