0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (370 puan) tarafından

Kızlar ben ikinci çocuğumu kucağıma aldım. Ayın 23 ünde o gün sancım ve acilmamda vardı. Ama bebeğin kalp atişlari iyi olmadığı için acil sezeryana alındim. Yani normal doğum olarak bekliyorduk. Ve doğumdan 2 hafta önce korse almıştım sezeryan olduğum için acaba bu aldığım korseyi giyebilir miyim. Dikişlerim patlarmi acaba doktora sordum dikişlerin üstunde bir korse tak dedi ama zaten sarkacak olan yer dikişlerin yeri. Bide ben o kadar kilolu değilim 

image

6 Cevaplar

0 oy
(12,776 puan) tarafından
Patlarmı bilmem ama pişik olabilir dikiş yerlerin. Hava sıcak 
-Reklam-
0 oy
(1,017 puan) tarafından
bana doktorum asla korse önermiyorum dedi. hatta normal doğum sonrası da önermiyordu o doktor. yarardan çok zararı olabilir demişti ve sarkmanın genetik olduğunu söyledi. ben korse takmadım ortalama 6,7 ay sonra hiçbir çaba göstermeden eski kiloma döndüm ve göbeğimde eski haline döndü. eskiden de az bi göbeğim vardı şimdi de az bi göbeğim var.
(370 puan) tarafından
Bende zayıf birisiyim göbeğim yok ama sezeryan dikiş yeri sanki az bişey varmiş gibi yoksa normalde benim hiç karnım da göbeğimde yok o yüzden kalıcı olarak kalmasını istemiyorum
0 oy
(2,317 puan) tarafından
No no no bu korselere bulaşmayın hiç mahvedersiniz dikiş yerinizi cırtlı yada kancalı alın heleki bu sıcakta öldürür sizi bu
(370 puan) tarafından
Dikiş yerine ne olur ki patlarmı yoksa sıcaktan terler mi
(2,317 puan) tarafından
Sıcaktan terler enfeksiyon vs uğraş dur sonra birde bunlarda ayar yok kendi ayarlı olduğu için sıkmasını ayarlayamazsın ya bol gelir ya sıkı oda olmaz tahribat yapar bizim hastalara hep cırtlı kullandırılar düzeldikçe hasta kademesini kendi ayarlardı mis gibi
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Ben alttan çıtçıtlı almıştım cok rahattı bunlarla ugrasilmaz ben ha bire tuvalete giderim cunku cok su ictigim icin
0 oy
(50 puan) tarafından
Korse ile nasıl rahat ediyorsunuz asla giyemem. Ben de sezeryan oldum kırkım çıktıktan sonra sürekli mekik çektim 2 ay içinde hiç göbeğim kalmadı. O korse biraz toparlar o kadar göbeğini eski haline çevirmez. Sonuçta orada gevşemiş kaslar var onları tekrar sıkılaştırman gerekiyor tavsiyem mekik çekmen 
0 oy
(2,161 puan) tarafından
Been bunun aynısın uzun olanını giydim doğumdan bir hafta sonra ama çıplak tenine giyme tabi . Atlet giy belini göbeğini kapatsın ve çok rahattı. Karni sıkı tuttuğu için hiç sarsılmıyordu çok rahat haraket ediyordum. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 32 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tuana-18 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde siynem (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 263 göst.
0 oy
7 cevap 153 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 0768 (60 puan) tarafından soruldu