0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,122 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Son 40 günüm kaldı Allah'ın izniyle. Bir haftadır öğlenleri de uyuyorum. Uyumaya alıştığım için her gün aynı saatte uykum geliyor 13.00'de uyuyor 14.30 gibi uyanıyorum. Akşamları da 00.00'da uyur sabah 08.00 veya daha erken kalkarım. Kaynanam demişti ki gebelikte annenin uyku düzeni nasıl olursa bebek doğduğunda da o şekilde devam ediyor. Sizce de öyle mi? Tecrübeleriniz neler? 

6 Cevaplar

0 oy
(2,727 puan) tarafından
Gebelikte uyku düzenimi oluyormuş kız. İlk duydum. Ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyordum. Alakası yok bence. Hamileyken genelde 12yi görmüyordum kızımda 12yi görmeden uyumuyor mesela. İlla 12yi geçicek. Bebeğin uyku düzeniyle annenin alakası yok genetik bir durum değil. Zaten artık çoğu bebeğin uyku problemi var.
(1,122 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(10,568 puan) tarafından
Hahahan ben ilk zamanlar yuhum gelir diyip pat uyurdum sonlara doğru asla rahat uyuyamadım. Benimki kolik ve uykusuz bir bebekti :D yani uyuyabildigin kadar uyu doğumdan sonra uyuyamican zaten 
(1,122 puan) tarafından
Ben kendimi bildim bileli yuhum gelir :)
0 oy
(1,543 puan) tarafından
ay ben uykucunun tekiydim eskiden. 11 e kadar misafirliğe gitsek ne zaman dönecez diye bakardım etrafa. 12 de uyusam çok geç oldu diye düşünürdüm. geçen gece kızım saat 1 de hala oyun oynamak isteyince artık pes diyip zorla uyuttum. ama uykuyu da genel anlamda seviyor çocuklarım. günde 4, 5 gündüz uykusu yapıyorlar gece de uyanırlar ama ağlamazlar emzik veririm geri uyurlar. sadece uyku saatleri yok sorun sayılırsa o kadar. ama benim uyku saatim vardı ben 11 gibi uyurdum artık ben de alıştım şimdi 1 e kadar sorun yok ondan sonra artık tamam diyorum.
(1,122 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler :)
0 oy
(4,437 puan) tarafından
Alakasi yok. Benim deli kaynana da sen gece uyumuyodun ya ondan uyumuyo diyodu. Evet ben geceleri uyumazdim ama hamileyken hic geceye kalmadim pit diye uyuyodum. Kaldiki benimki gunduz de uyumuyodu o evresi kime cekmis acep:)) sen simdiden kaynanani dinleyip buralara kosma yoksa daha cooook zirvalar duyacaksin bitmiyo kocakari zimbirtilari
(1,122 puan) tarafından
Anladım canım :)
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Güzelce dinlen istirahat et gebelikte nasılsa doğumdan sonra öyle mi oluyor bilmiyorum ama bol bol dinlen ,Doğumdan sonra ilk zaman birazcık yorucu oluyor o kadar.Geriside esin ve senin fıtratın neyse o oluyor.
(1,122 puan) tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
tarafından

Eşimin amcasının karisi çok uyuyan biraz tembel birisi.  3 cociguda uykusu seven rahat bebeklik geçirmiş. 

Bizim çocuklar uykuyu sevmez çünkü bende uykucu değilim fazla :D

(1,122 puan) tarafından
Kızım bana çekerse sever, babaya çekerse işim zor :)
tarafından
Anneye çeker sonuçta sen dogruryosun.

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 77 göst.
25 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
13 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde prensbioglum (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 343 göst.

Kategoriler

1,439,627 soru

23,668,040 cevap

309,365 kullanıcı

...