0 oy
280 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,461 puan) tarafından

Kizlar dunden koymustum suya duduklude 15 dakika hasladim boyle oldu kabuklandi 

image

6 Cevaplar

0 oy
(821 puan) tarafından
Neden girmesin neyi var çıkan kabukalri al elinle bide en son aşamada koy fasulyeyi ki hamur olmasin
(5,461 puan) tarafından
Kabuklandi yumusadi baya dagildi o yuzden sordum
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Olmaz diye biliyorum. Parçalanmış çünkü 
(5,461 puan) tarafından
Bunu aksama yemek yapayim bir daha dudukluye koydum cigden 15 dk yeterli olur mu
(639 puan) tarafından
Ne yalan söyliyim hiç düdüklüde fasulye haşlamadım ben hep tencerede haşlarım. Düdüklüden korkum var
(5,461 puan) tarafından
Bende cok korkuyordum alistim artık :)
0 oy
(6,300 puan) tarafından
Girer neden girmesin

Ama asure günü geçmedi mi son tarih 5 diye biliyorum ama emin değilim 
(5,461 puan) tarafından
Gecti canım ama ben kendi binama dagitmak istedim surekli birseyler getirdi komsularim tek bir kek yada pogaca yapmak.istemedim daha pazar gunu salatalik yumurta falan koymuslar kapıma evde yoktum da
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Kabuklarını alıcaksın cnm soğuk suya koy kabuklar üste çıkıyor zaten onları al tamamdır. Fasulye yi biraz geç at aşureyde çünkü baya pişmiş baştan atarsan dağılabilir
(5,461 puan) tarafından
Dagilanlarda var ama icim rahat etmedi bunu yemek yapicam bir daha koydum dudukluye cigden 15 dk yeterli gelir mi
(7,155 puan) tarafından
Bence çok bile yine hamur olmasın keşke normal tencerede kontrollü pişirseydin cnm
(5,461 puan) tarafından
Kapattim canım fasulyenin cinsinden galiba hemen kabuk vermeye baslamis buda soguk suda koydum kabuklarini aldim
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Canım 15 dakika duduklude fasulye için çok uzun. En fazla 5 dakika. Ve bu olmaz hamur gibi olmuştur o.
(5,461 puan) tarafından
Cigden de  olsa 5 dk yeter mi cqnım
(5,461 puan) tarafından
Bunu aksma yemek yapcam
(2,177 puan) tarafından
Biraz sert kalır oda aşurenin içinde kaynadıkça güzel olur.
(5,461 puan) tarafından
Tamam canım tesekkur ederim :)
(2,177 puan) tarafından
Rica ederim.
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Bence koymayin bosuna asurenin kalitesini bozmasin.İcinde cok dagilir hamur gibi.Bununla piyaz fln yapin siz
(5,461 puan) tarafından
Koymadım canım bir daha hasladım bunu yemege cevirim diyorum
(1,192 puan) tarafından
İşte cok pismis ya yemek yaparken de piser hepten hamur gibi olur.Siz piyaz gibi direkt yencek sekilde yapin bence.Soğan sumak maydanoz fln karistirip

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
21 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 477 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (12,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 114 göst.
17 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 255 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,437 soru

12,344,983 cevap

39,995 kullanıcı

Kategoriler

...