Kızlar kurban bayramından 12 gün önce başladık normal süreçte ilerledi iyi gidiyor tutmasını biliyor kaka kısa sürede çözdü çişi de ben tutup götürüyorum. 24.ayına girdi sendromun alasını yaşıyoruz bu aralar yine dinmiş sayılır ama yine de zıtlaşma hayır itiraz etme yok demeler var tuvalete çişe gelmiyor var mı diyorum yok diyor altına yapıyor bak taktın şortun pis oldu diyorum dinliyor anlıyor fakat söylemiyor.bir arkadaşı gelse yanında mutluluktan havaya uçuyor tuvalete zar zor ikna edip götürüyorum. Dışarda şükür altına kaçırmıyor ama çişim var da demiyor. Evde ise hem söylemiyor hem altına yapıyor ve wc ye gidesi yok diye tuvalete bazen gitmek istemiyor
Velhasıl çişinin söyleme püf noktası ne. Siz öğretiken sihirli sözcüğünüz kelimeniz neydi de sonra öğrendi. Normal mi maksimum ne zamana kadar söyler. Ben de işe dalıyorum unutuyorum wc ye götürmeyi altına bçiş yapıyor ki zaten çişini altına yapınca anne çiş yaptım diyor. Acaba söyleme işini yanlış mı anlattım da yaptıktan sonra söylüyor.