0 oy
69 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (498 puan) tarafından
Kızlar kurban bayramından 12 gün önce başladık normal süreçte ilerledi iyi gidiyor tutmasını biliyor kaka kısa sürede çözdü çişi de ben tutup götürüyorum. 24.ayına girdi sendromun alasını yaşıyoruz bu aralar yine dinmiş sayılır ama yine de zıtlaşma hayır itiraz etme yok demeler var  tuvalete çişe gelmiyor var mı diyorum yok diyor altına yapıyor bak taktın şortun pis oldu diyorum dinliyor anlıyor fakat söylemiyor.bir arkadaşı gelse yanında mutluluktan havaya uçuyor tuvalete zar zor ikna edip götürüyorum. Dışarda şükür altına kaçırmıyor ama çişim var da demiyor. Evde ise hem söylemiyor hem altına yapıyor ve wc ye gidesi yok diye tuvalete bazen gitmek istemiyor 

Velhasıl çişinin söyleme püf noktası ne. Siz öğretiken sihirli sözcüğünüz kelimeniz neydi de  sonra öğrendi. Normal mi maksimum ne zamana kadar söyler. Ben de işe dalıyorum unutuyorum wc ye götürmeyi altına bçiş yapıyor ki zaten çişini altına yapınca anne çiş yaptım diyor. Acaba söyleme işini yanlış mı anlattım da yaptıktan sonra söylüyor. 

3 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
Post yukarı çıksın 
0 oy
(501 puan) tarafından
Ben şey yapardım bitane oyuncak ayımız vardı ona kızımın kıyafetlerinden giydirdim oyun oynarken evdenken felan AA ayının cisi geldi hadi gel yaptirlaim derdim sırayla yapın önce senminyapmak istersin ayımı yapsın falan derdim o şekilde oturur yapardi
(498 puan) tarafından
Onu yapacam yine epeydir  yapmadık ile yarar galiba. Teşekkürler
Çişini ne zaman söyledi peki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 163 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,861 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 432 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,725 soru

12,394,562 cevap

44,069 kullanıcı

Kategoriler

...