0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Arkadaşlar eşim  sûrekli iftira atıyor ne yapacağımı bilmiyorum ûstelik hamileyim de  ne olur bana bir akıl verin  benim TLF ne kontör  nede  dk var sadece ablamlamla konuşurum zaten ondan baskadda kimse beni aramaz ama o hep başkasıyla konuştuğumu düşünüyor ve bana iftira atıyor bu hamile hamile halimle ne olur bana bir akıl verin ben bu eşle ilgili tavsiye fikir verin

13 Cevaplar

+1 oy
(11,566 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi. Böyleleri neyi kısıtlıyorsa aynısını kendisi yapıyordur 
(6,828 puan) tarafından
Kesinlikle bende hep öyle düşünürüm
-Reklam-
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Kendi öyle bı halt mi yiyor acep genelde öyle oluyo ya densizler çoğaldı ya
0 oy
(2,581 puan) tarafından
Niye böyle bir şey yapıyor ki hani yanlış anlama geçmişle alakalı birşeyler oldu da evli değilken şuan adam kafasında mi kuruyor oraya takılıp ne bilim yada psikolojik sorunları var hiç konuşmayı denedin mi neden böyle şeyler diyor açıklama yapıyor mu şöyle şöyle diye 
(13 puan) tarafından
Hiç birşey görmedi ama sürekli kafasinda kuruyor böyle şeyleri ama yoruldum artık bu adam ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Hasta belli ki. Dikkat edin. 
0 oy
tarafından
Kişi kendinden bilir işi. Eski postunda seni aldatmış. Seninde öyle bir *** yediğini düşünüyor ayrıca sana çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. 
0 oy
tarafından
Eşin nasıl birisi öyle demek ki kendi öyle hataları terbiyesizlikleri yapıyor ki sana böyle bir ithamda bulunuyor ayrıca teknoloji yani şu an telefonu açsa senin telefonunu açsa nerede ne yaptığını görebilir ne bu ne bu güvensizlik bilmiyorum eşin sıkıntılıymış canım Allah yardımcın olsun
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah ya. Ne oluyor ya bu erkeklere . Hiç edep , ahlak , ar, namus kalmamış. Erkek adamın bir ağırlığı olur. 
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Kolayı var sadece bir kez telefon dokümanlarını çıkart göster. İkinci kez böyle bir şey yaparsa evi terk et üçüncü kez yaparsa boşa gitsin . Böyle insan başa bela olur kimse de inanmaz sana.
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Sana verilecek gel tavsiye o hasta ruhlu adamdan uzaklaş yoksa bir gün kafasında kuracak kuracak sonuçlar kötü olacak Allah korusun sana birşey yapar
0 oy
(208 puan) tarafından
Görümcem 16-17 senelik evli sadece 1 senedir elinde telefon var kimseyle gorusturup eve kimseyi almiyormus kocası daha 1 senedir düzeldi ama hala bizlerden başkası aramaz kendi halası arar görümcemin kocası açar telefonu müsait değil der konuşturmaz görümcem de çirkin yani güzel olsa neyse ama adam kafayı bozmuş ömür gecmez daha görümcem kendi tek başına sağlık ocağına pazara gitmiş adam değil 
0 oy
(993 puan) tarafından
Çocugu dogurmadan hemen kac kurtul bence hamile karni burnunda kadina bunu diyen adam canavardir ceker tek kursunla seni de o cocugu da vurur.
0 oy
(794 puan) tarafından
Kendisi yapan birisi karşın dakinden Süpe duyar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
6 cevap 485 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 324 göst.
17 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Sevim günes (170 puan) tarafından soruldu