0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (1,630 puan) tarafından
Bu ara marmara denizinde ufak ufak depremler oluyo bu iyi mi kotu mu kimi enerjisni atiyo diyo kimi buyuk deprem olcak diyo anlamadm ben bisey szce hangisi dogru

3 Cevaplar

0 oy
(2,372 puan) tarafından
Allah bilir canım şuan kim ne dese boş
(1,630 puan) tarafından
Oyle tabi allah yasatmasin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sabaha karşı adana çok sallandı 4.8 le başladı gitgide azaldı korkuyorum yine deprem olacak gibi Hatay depremzedesiyim o anı birdaha yaşamak istemiyorum :'(

(2,082 puan) tarafından
Adananın neresindesnz acaba semt olarak çukurovadayim  hissettmedik hiç
tarafından
Adana'da değilim erzindeyim bende hissetmedim şükür çok sallandı derken peşpeşe depremler oldu 4.8 3.7 diye azalarak
(2,082 puan) tarafından
Ha evet evet haklisiniz deprem zamanı bizim burda da çok yıkılan bina oldu ve bu ara duyuyorum depremleri tedirginim zaten çoğu mahalle özal tarafı çok hissetmiş de biz hissetmedik. apartmanımız hasarlı denildi aylarca sokakta kaldık sonra yanlış baktık temiz dediler ama korkuyorum en ufak bisey de 2 çocukla nasıl kaçarız diye :(
tarafından
Allah o anı birdaha yaşatmasın çok kötüydü 5 aylık bebemle soskaklarda kaldık 2 ay çadırda hala ortalardayiz kendi evimize geçemedik tokiyi bekliyoruz
(1,630 puan) tarafından
Insallah allahim bidha gostermem hepimiz tetikte bekliyorz valla
0 oy
(28 puan) tarafından
Açıkcası korkutmak hiç istemem Rabbim bilir maraşlıyım maraş depreminden yani 6 şubat depreminden 4 5 ay öncesinden ufak çaplı 5 4 3 şiddetinde hemen hemen hergün günde 2 3 defa artçı oluyordu hatta hergün artçılarla uyanıyoduk sabaha karşı çok oluyordu burda da diyorlardı faylar yerleşiyor korkulacak bişey yok diye ama meğersem büyük depremin habercisiymiş 6 şubatta en büyüğünü yaşadık ben yerleştiğini düşünmüyorum genelde sürekli üst üste olan artçılar büyük depremin habercisidir bence hâlâ çok korkuyoruz ama Rabbim bilir bir daha yaşatmasın bu acıyı bizlere 
(1,630 puan) tarafından
Cok gecmis olsun burdaki artcilar okadr buyuk degl ama 2 yi gecmiyo

İlgili bir soru bulunamadı

411,713 soru

12,394,404 cevap

44,055 kullanıcı

Kategoriler

...