0 oy
451 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,444 puan) tarafından
Kızlar bebeklerinize ceviz, badem gibi kuruyemisleri nasil veriyorsunuz, neyle veriyorsunuz? 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık seninki  bende merak ediyorum
(2,444 puan) tarafından
1 Yaşında kuzus. Blender da olmuyor makine büyük geliyor ufalayamiyorum da
tarafından
Benimki 8 aylık havan varya cevizi onunla un gibi yapıyorum ama yemiyor benimki bişey yemiyo zaten
-Reklam-
0 oy
(1,117 puan) tarafından
İncecik öğütüp muhallebisine mamasına koyabilirsiniz. Ama miktarı ve bebeğin kaç aylık olduğu önemli 
(2,444 puan) tarafından
1 Yaşında canim da ince nasıl öğütüyorsun
(1,117 puan) tarafından
Blendera vuruyorum canım
0 oy
tarafından
1 yasindaki bebege hurma ile cevizi dograyicidan gecirip top haline getirip hindistan cevizine bulayip verebikirsin yada kek yaparak 
(2,444 puan) tarafından
Büyük blender var canım onda olur mu ki ya
tarafından
olur hurma sekerli oldugu icin icine aliyor hemen
0 oy
tarafından
Ceviz veryrm mamasina ezip koyuyrm
(2,444 puan) tarafından
Nasil eziyorsun canım ufaliyor mu
tarafından
Posete koyuyrm. Sonra havlunun arasina koyup tasla eziyrm. Cok da toz gbi birakmyrm agzina gelsin alışsın diye
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Sarımsak dovecegi ile dövüp bebek buskivisi e vs katıyorum bazen de direk agizia veriyorum  biraz rahatsız bal ile verdim az 11 aylık 
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Nasil verirsn bilmiormda  kucultemiorm demissin ayikladiktan snra bi posete koy buzdolabi poseti gbi biseye agzini bagla hava olmasn posette havasini cek. Snra bi bardakla vur kuruyemislere un ufak olur . Annem  cevizi ole un ufak ederdi  tatliya koymak icn
(5,399 puan) tarafından
kızın sana benziyor sanki :)
(2,348 puan) tarafından
Evt  bana benziyor :) tanisiyor muyuz :)
(5,399 puan) tarafından
yok canım arada görüyodum burda resmi görünce aha anasına benziyor dedim :)
(2,348 puan) tarafından
Hii anladm :))  baygidirda aktf deglm burda  isimlerde degisince acaba tanidgm biri misn die sey ettm bende
0 oy
tarafından
Ceviz neyse de badem için küçük.
0 oy
(17,446 puan) tarafından
Kızım 10 ay 19 günlük bir cevizin yarısını bide 2 tane fındığı döve döve eziyorum üstüne de pekmez koyup yediriyorum 
0 oy
(5,399 puan) tarafından
cevizi elimle ezip veriyorum findigida toz gibi yaptim rondoda meyve içine katip veriyorum bazen 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
14 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 147 göst.
15 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
10 cevap 239 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,924 soru

12,400,542 cevap

44,404 kullanıcı

Kategoriler

...