0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (1,955 puan) tarafından
ya Allah aşkına şu taze fasulye kavurması güzel yapan bi tarif verebilir mı ya:(( bir kere yaptım tutturamadım bi daha da hic yapmadım 

4 Cevaplar

+1 oy
(6,499 puan) tarafından
Kız onda ne var haşla yumuşayınca süzgece dök  sonra suyunu sık tencerede yağda soğanı kavur pembeleşince yumurtayı kır tuz ve pulbiber at yumurta pişmeye yakın at fasulyeyi iki çevir tamam
(6,771 puan) tarafından
Ben geçen gün haşlamadan yaptım önce soğanı kavurdum sonra fasulyeyi attım altını kıstım azda su koydum zaten kendisi de sulanıyor güzelde pisti en son da istediğim baharati attım yumurtayı kırdım
(5,292 puan) tarafından
Haslayinca tum lezzeti suyla birlikte gidiyo. Ben hic haslamam.
Sogani kisik ateste kavururum,sonra salca,sonra domates en sonda fasulyeyi koyarim kisik ateste yavas yavas piser tuzzunuda atarim bazden de karabiber.
(6,771 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor salça atmıyorum ben sadece
(6,499 puan) tarafından
Tercih meselesi çok defa yaptım misafirimde dahil olmak üzere lezzet kaybı olduğunu düşünmüyorum
(6,771 puan) tarafından
Yenecek birşey olsunda nasıl olduğu önemli değil:)
-Reklam-
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Yumurtalı olan mı 
(1,955 puan) tarafından
evet canım
(2,272 puan) tarafından
Kaynanam yapmıştı çok güzel olmuştu. Fasulyeyi haşladi. Kavrulmus et çıkarmıştı. Birleştirdi fasulyeyle sonra içine yumurta kırdı. Çok net hatırlamıyorum ama böyle birşeydi sanırım
(1,955 puan) tarafından
teşekkür ederim canım deneyeceğim
0 oy
(723 puan) tarafından
Her yeşil fasulye aldigimda bibsefer yapacam deyip asla cesaret edemeyisim:)) 
(1,955 puan) tarafından
aynen bende öyle
0 oy
(6,771 puan) tarafından
Annem haşlardı sonda soğanı kavurur içine atar yumurta kırardı bende geçen gün normal yemek gibi soğanı kavurdum sonra fasulyeyi attım altını kıstım azda su koydum iyice kavurdum ardından yumurta kırdım çok da güzel olmuş eşim işteydi onu yemezse belki diye yemeğini yaptım kendime de onu 
(1,955 puan) tarafından
teşekkür ederim canım
(6,771 puan) tarafından
Afiyet olsun canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
18 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde denizimsi (7,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
19 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
27 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 947 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,911 soru

12,129,798 cevap

36,498 kullanıcı