0 oy
326 göst.
Aile kategorisinde (297 puan) tarafından
Merhabalar, Yakin zamanda boşanma davası açan var mı acaba avukat ücretleri ne kadar bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maddi durumun varmı? Bide neden boşanmak istiyorsun özel değilse
(297 puan) tarafından
Köşeye attığım bir miktar var ama çok istenirse karşilayamayabilirim 2 evladım var bezi maması ancak ona gider sıkıştığım an başkasına boyun egmektense onlara harcarım. Boşanma sebebim yalanlar üstüne kurulmuş bir evlilik bitmeyen borçların olduğunu öğrendim bu sabah bunun gibi daha birçok sebep
tarafından
Köşeye attığın bir miktar ne kadar mesela çok pahalı yorumlara baktımda. Onun için bir 100 bin olması lazım cebinde:)
(297 puan) tarafından
O kadar çıkmaz işte:) 3-5 çeyrek bir kolye ve alyansim
tarafından
Yetmez bence tahmini 25 bin felan tutar hadi 30 olsun. Bence barodan avukat tut oda biraz uğraştırıcı sana kağıt veriyolar galiba onları biyerlere götürüyorsun filan. Bende boşanmak istiyorum ama hiç cesaret edip adım atamadım inşallah birgün bu aralar daha çok düşünüyorum.
(297 puan) tarafından
Hayat insanın karşısına çok şey getirebiliyor sevdiğim herseyi uğruna feda ettiğim insana karşı boşanmak istiyorum diyebileceğim aklımın ucuna dahi gelmezdi kafamın içi kazan gibi herkes bisi diyor 2 evladın var nereye gideceksin ne yapacaksın aldatmadı şiddet uygulamadi ne istedinsse yaptılar falan falan ama yalanda bir ihanet borç yapıp yüzüme pişkin pişkin bakması da ihanet
tarafından
Ailen arkandamı?
(297 puan) tarafından
Ailem bilmiyor bilse boşanma diyecekler daha bu sabah oldu herşey zaten kayinvalidem çok ağladı evlatlarına yazık annenle konuşacağım diyor annem babam yaşlı insanlar onlara ne diyeceğimi de bilmiyorum bosanip boşanmama konusunda da kararsızım bir korku var içimde ne olacak nasıl olacak tek bildiğim artık onunla aynı çatı altında kalmak istemeyisim ailem arkamda durur mu onu da bilmiyorum yarın en geç 2 güne hersey netleşir zaten
-Reklam-
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Yaşadığın şehrin asgari ücret tarifesinden bakabilirsin canım
(297 puan) tarafından
Baktım ama bulamadım sadece 2024 yılı için KDV dahil 19.690 TL yazıyor
0 oy
(3,025 puan) tarafından
35 bin istedi arkadaşımdan antalya şehir arkadaşta barodan avukat istedi mecbur 
(297 puan) tarafından
Çokmuş barodan avukat nasıl isteniyor peki bilginiz var midir
(3,025 puan) tarafından
Sigorta olmayacak bide bütün banka bilgilerinizi istiyorlar
(297 puan) tarafından
İşe ara vereli 4 yıl oldu nerdeyse bankada da herhangi bir birikimim yok
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Geçen hafta yeni bir avukatla anlaştım. Anlaşmalı 52 bin demişti çekişmeli 78 bin ama biz çekişmeli olarak 60 bine anlaştık çünkü ben avukat değiştirdim dosyam zaten açıktı o yüzden indirim yaptı. Önceki avukatıma 45 bin vermiştim geçen sene Kasım ayında
(297 puan) tarafından
Ben evlenmeden önce alınmıştı canım bu durumda bölünmez diye biliyorum abimde evi satılığa çıkardı işletmesi için tekrar bir masraf çıkmasın demişti
(4,405 puan) tarafından
Ama evin borcu siz evlendikten sonra ödenmeye devam etmişse iyi bir avukat bulursa hak talebinde bulunabilir. Buna benzer bir durumu şu an arkadaşım yaşıyor kendisine evlenmeden önce TOKİ'den ev çıktı abisiyle borcunu ortak ödediler evi de ortak saydılar ama evlendikten sonra da borcu ödemeye devam ettiler karşı taraf benle evliyken o borcu ödedi diye yarı hakkını istiyor. Sonuç alınır mı hakim ne karar verir bilmem ama yinede de dikkatli olun önceden
(297 puan) tarafından
Araştırayım bir öyle bir insan değil normalinde ama insanın bir diğer yüzü de oluyor tedbirli olmakta fayda var benim eve 1 liram dahi geçmedi abimin emeği o riske atmak istemem çok teşekkür ediyorum bilgiler için
(4,405 puan) tarafından
Rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun insanların gerçek yüzü maalesef boşanma davasında ortaya çıkıyor
(297 puan) tarafından
Maalesef canım
0 oy
(3,652 puan) tarafından
Devletin ücretsiz avukatları var canım barodan talep edebilirsin. Google dan detaylı bakabilirsin 
(297 puan) tarafından
Onu araştırıyorum şimdilik avukat ücreti çok fazla
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bi akrabam pazarlikla 40 bin ödedi. Bildiğim kadarıyla 60 dan başlıyor 
(297 puan) tarafından
Fiyatlar çok yüksek
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Arakadasim avukat 60 bin demisti en son.Ama cok buyuk bir dava olmayacak esinizle ortak mallar vs bolusulmeyecekse devlete basvuru yapabiliyorsunuz size avukat atiyor.Hatta anlasmali ile avukata bile gerek kalmiyor dilekceyi veriyorsunuz 1 ay sonraya mahkeme gunu bile veriliyor.
(297 puan) tarafından
Anlaşmalı olmayacak belli canım boşanma taraftarı değil kendisi boşanmaya talep eden benim fiyatlarda çok yüksek
(1,147 puan) tarafından
Alabileceginiz bir mal mulk yoksa bosuna ozel avukata gerek yok.Cocuklae her turlu kucukse anneye veriliyor zaten.Altinlar da ortak bolunuyor yeni yasaya gore de sanirim.
(297 puan) tarafından
Malını mülkünü istemem olanda birşey yok zaten çocuklarına iyi bir baba olsun başka bisi istemem. Bilgi içinde teşekkür ediyorum
(1,147 puan) tarafından
Zorunlu seyler vae her turlu nafaka baglanacak,ortak mal varsa bolunecek vs vs ozel bir avukata ihtiyacinjz yok.Baroya basvurun size devlet avukat atasin ozel avukatin amaci cekismeli olursa arada mallar vs varsa.Zaten bir sey yokmus ozele de gerek yok.Allah yardimciniz olsun insallah
(297 puan) tarafından
Yarın ona bakacağım çok teşekkür ediyorum
0 oy
(2,093 puan) tarafından
30 milyar istedi geçen sene avukat anlaşmalı boşanma için 

Eski eşimle 15 15 ortak ödedik boşandık 

Şimdi ücretler artmıştır 

Baro avukat veriyor araştır istersen anlasmaliysa tek celsede bitiyor zaten 
(297 puan) tarafından
Araştırıyorum buradaki kişilere de sormak istedim bilgi için de teşekkür ediyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 617 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 507 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 04 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 387 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu