0 oy
548 göst.
Aile kategorisinde (247 puan) tarafından
Kızlar yenıden evlılık düşünüyormusunuz

14 Cevaplar

+4 oy
(723 puan) tarafından
Şunu başımdan atarsam bidaha başımı yakmayı düşünmüyorum.  
-Reklam-
0 oy
(891 puan) tarafından
Ben evlenip ayrıldım sonra tekrar evlendim 
(247 puan) tarafından
Allah mesut etsın
(891 puan) tarafından
Amin cümlemizi inşallah
0 oy
(2,454 puan) tarafından
İkinci evliliğim bugün tekrar şükrettim evlendigim için iyiki hemen evlenmisim 
tarafından
Boşandıktan sonra tekrar ne  kadar süre sonra evlendin
(2,454 puan) tarafından
İki sene sonra
tarafından
Bende iki sene sonra evlendim
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Henüz boşanmadım davam devam ediyor büyük konuşmak istemiyorum ama asla tekrar evlenmeyi düşünmüyorum. Evlenmek bir imzaya bakıyor ama boşanmak çok zor ve yıpratıcı oluyor bu süreçte bunu anlamış oldum. Hele bir de çocuk olunca insan hiç istemiyor ne kadar iyi biri de olsa oğluma karşı bir kere bile asık suratlı görsem dayanamam
0 oy
(2,037 puan) tarafından
Boşanalı Eylül'de bir sene olacak 

Büyük konusmam ama asla evlenmek istemiyorum 

oglumla böyle mutluyum 

Oğluma üvey baba istemem 

Kendi başımıda tekrar yakamam stres yapa yapa hastalıklarım arttı iyice 

Bundan sonra kendim ve oglum mutlu bir hayat yaşamak istiyorum 
0 oy
(340 puan) tarafından
Boşandım ve asla evlenmem diyordum 8 yıl hiç kimseyi kabul etmedim ama karşıma öyle bi adam çıktı ki bana eş olmadan oğluma baba oldu ve 8 yıl sonra evlendim rabbime binlerce şükürler olsun ki 5 yıldır evliyim iyiki diyorum 8 yıl beklemişim çok şükür mutlu ve huzurluyum 
tarafından
Şeyi merak ediyorum karşınıza çıkan kişi nasıl çıkıyor. Hani nasıl tanışıyorsunz onun da ikinci evliliği mi. Allah Mesud etsin bu arada
(340 puan) tarafından
Arkadaşımın arkadaşıydı eşim arkadaş ortamında tanıştık evet eşimin de ikinci evliliği
0 oy
(257 puan) tarafından
Bende ayrıldım asla kimseyle evlenmem diyordum 8 yılın sonunda eşim çıktı karşıma benim çocuğum yoktu çok şükür iyiki evlenmişim şükür şimdi 7 aylık oğlum var çok şükür mutluyum
0 oy
(5,328 puan) tarafından

Yengemin kardeşi boşandı 34 yaşında.  Daha evlenmek istiyonmu diyorlar.  Zengin birini bulursam evlenirim diyo :D

0 oy
(205 puan) tarafından
Ben14yıllık evliliğimi ağır şiddetten ve sorumsuzluğundan terkettm 3yıl sonra bu eşimle evlendim 1 buçuk yıldır evliyim çok şükür üstüme titrer sahip çıkar her konuda mutluyum
0 oy
(2,962 puan) tarafından
Zamanında birdaha evlenmem dedim ama karışma eşim gibi bi adam çıktı çok şükür 8 senelik evliyiz diğerinden ayrılalı 12 sene oldu 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bosanma aşamasındayım kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. Yine de sevilmek benim de hakkım değil mi diyorum keşke hersey daha farklı olsaydı ama değil. Zaman ne gosterir bilemem 
0 oy
tarafından
Benim ikinci evliliğim İyiki evlenmişim mutluyum ikimizde ilk eşlerimizden birer tane çocuğumız var eşimin iki tane de diğeri annesinde arada tabiki sorunlarımız oluyor ama büyütecek kadar değil konuşmaya çözülecek kadar 
0 oy
(2 puan) tarafından
30 yaşında iki yıllık evliligimi bitirdim. Tam 10 yıl sonra şimdiki eşimle evlendim. 5 yıl oldu evleneli. Bir bebegimiz olması için çok zaman ve para harcadık. Benim çocuğum yoktu  eşimin ilk evliliğinden bir kızı vardı. O da yaşadığımız bu süreçte benim kadar emek harcadı. Ve rabbim bir evlat bağışladı sonunda. Hem eşim hem evladım için hergun şükrediyorum. İyiki evlenmisim. Ikisi de benim su hayattaki mucizelerim. 
0 oy
(757 puan) tarafından
Yeniden evlendim çokta mutluyuz Allah herkesin karşısına Allah korkusu olan insanlar çıkarsın 

İlgili bir soru bulunamadı

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...