0 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (957 puan) tarafından
ben ve cocuklarim kimse tarafindan istenmiyoruz.esim bile bizden kaciyor.esimin ailesi kendj ailem kardeslerim.iki oglum var 5 ve 2 yaslarinda.kimseye yuk olmazlar bisey istemezler.ben de oyleyim.insani kendu.ailesi bile.istemez mj.bbam.annem.yegenlere kizmiyor benim cocuklara.bagirip cagiriyor.yegenlerimin yedigi ictigi kirdigi doktugunun haddi hesabi yok.esimden yuzum gulmedi ondan.midir her gitmemde esimin ailesiyle ve kendi ailemle bj daha gorusmuycem diyorum kendime.ama.aonra cocujlar ozledigi ixin geliyorum sonra yine ayni duygular suratlar laflar cok uzuluyorum ne yapmis olabiliriz herkes mi boyle

5 Cevaplar

0 oy
(280 puan) tarafından
Boşa dememisler ya eşi yanında olanı el üstünde tutarlar diye o hesap işte canım. Sıkma canını boşver sağlığınız yerinde olsun da gerisi bir sekilde hallolur 
(957 puan) tarafından
cok sukur sagligimuz yerinde ama hicbir cevre yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır tabii ki, neden herkes öyle olsun. Anlattığınız sağlıklı bir aile biçimi değil ki. Öncelikle siz bir anne olarak, çocuğunuza bağırmalarına izin vermeyin. Açık açık söyleyin. Bunlar çocuk , laftan anlamazlar. Aklı başında olsalar hiç kırıp dökerler mi ? Gibi sözler söyleyin. Üzüldüğünüzü ifade edin. 
(957 puan) tarafından
soyluyorum ama kimse takmiyor
0 oy
(22 puan) tarafından
Çok üzüldüm okurken, Rabbim binlerce kez yardımcınız olsun ♡ Çocuklarınız büyüdüğünde size daha yakın arkadaş olacak hiç merak etmeyin. Hayatta her şey bir şekilde geçiyor 
(957 puan) tarafından
insallah canim benim insallah
0 oy
(4,479 puan) tarafından
Mutsuz olduğum yerde durmam bir daha da gitmem ve lafımı da bıkmadan, usanmadan çatır çutur söylerim. Bu yüzden kimse böyle davranamaz. Çocuklar gitmek istedğinde onlarla başka aktivite yapın. Öyle mutlu olsunlar ki oraya gitmek akıllarına bile gelmesin
(957 puan) tarafından
ne kadar aktivite yapsak da es dost akraba gorunce mutlu oluyorlar hic istemeseler ben de eksiklik.duymam.iyi olsalar hep isterdim ama bu durumda gormek istemiyorum
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Sorun ne olabilir ki .ailen ozellike neden bu kayırma yani .üzüldüm canım ama sende üzülmemek istiyorsan ve çocuklarının psikoloji etkilenmesin istiyorsan madem sizi kimse istemiyor,görüşme .çocuklar bir söyler iki söyler unutur giderler .sürekli bagirilan çocuklar neden mutlu olsunlar ki onlara gidince.esin neden kaçıyor sizden 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,434,822 soru

23,597,713 cevap

305,849 kullanıcı

...