0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (8,365 puan) tarafından
Telefonun ekranı kırıldı verdim ekranı değişti sonra ekranda sorun cıktı 2 gunde yeniden giti ekran arzalıymıs yine ücretsiz değiştirdiler markası redmi 10 2022 orjinel dediler ekran ama yine süpeliyim 1200 TL oldu ekranı normal mi fiyatı 

6 Cevaplar

0 oy
(3,294 puan) tarafından

Kesinlikle sahtedir orjinali o fiyata takmaz. Benim ekran da. Bundan 5 ay önce 1000 TL'ye değişti yandan bakınca ekran mor duruyor. Telefoncuya söyledim orjinal değil dedim bla o fiyata orjinal mi olur redmilerde ekran bulmak neredeyse imkansız dedi 

Hele ki tekrar değiştirmiş yani
(8,365 puan) tarafından
Şuan iyi de dokunmatigi isallah bişey olmaz orjinel dediler ama
(3,294 puan) tarafından
Valla ben pubg oynuyorum ordan anladım ekrannın kötü olduğunu. eski ekranın ile alakası yok
(8,365 puan) tarafından
Babamla aynı telefon karşıstirmak lazım
(8,365 puan) tarafından
Dün birden dokunmatik calismadı ilkten beri çok kötüydü sonra kople giti bida goturdum telefonu dusurmedim dedim ekran bozukmuş dedi bida değiştirdi ücret almadı isallah bu iyi çıkar babamın telefona baktım ekranlar benziyo ama hayirlisi
-Reklam-
0 oy
(340 puan) tarafından
Vall netten baktım bu civarda çıkıyo fiyat ama bu adam hiç mi işçilik parası almadı vardır bişey 
(8,365 puan) tarafından
Bende anlamadım diyom ki başka telefondan alıp ekranı öyle mi takiyolar çünkü hep uyguna yapıyo burası
(340 puan) tarafından
Bilmiyorum ki
(8,365 puan) tarafından
İsallah sorun olmaz tekrar ekranda
0 oy
(1,778 puan) tarafından
Cnm yan sanayi takmıştır büyük ihtimal ben geçen eşimin tlfnunu oğlum oynar diye tlfncuya götürdüm ekran değişimi için ki okdr popüler bı tlfn da değil markası oppo bana orjinali 1800 dedi. Yan sanayi ise 800 ama kasma yapar ben randıman alamazsın dedi 
(8,365 puan) tarafından
Şuan iyi canım bakalım idare eder biraz
0 oy
(710 puan) tarafından
Tabikide sahte benim ekranim kirildi degismek icin 6 bin istediler 1200 e orjinal olmaz suan ekran koruyucular bile 600 tl 
(8,365 puan) tarafından
Ekran koruyucu 50 TL yaptırdım
(710 puan) tarafından
Gercegi degil iste koruyucudan koruyucuya degisiyor mesela ben 600 verdim taktirdim 2 sene boyunca hergun gidip hergun yenisini taktirabilirim:))
(8,365 puan) tarafından
Aynen canım idareten taktirdim uyguna bida ekranı gitmesin diye
(710 puan) tarafından
O ekran koruyucu kirildigi an cikarip atin alttaki ekrana zarar veriyormus benim ekranim o yuzden gitmis ya
(8,365 puan) tarafından
Benim ondan dolayı diğil dusurdum telefonumu o an ekran koruyucu yoktu daha taktirmamiştım o
0 oy
(1,247 puan) tarafından
2 sene önce tlfumun ekranı kırıldı. Resmi note 10 pro. 3 bine taktırdım canim 
(8,365 puan) tarafından
Hmm yan sanayi öyle diyolar
0 oy
(60 puan) tarafından
Bi orijinal ekran var bide yan sanayi var canım. Zaten sorunca iksine de ayrı fiyat veriliyor ve acayip fiyat farkı var ikisi arasında. Seninki yan sanayi muhtemelen 
(8,365 puan) tarafından
Tm canim sağol idare etsin de

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 385 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Greyy (1,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 233 göst.
0 oy
17 cevap 621 göst.
1 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melekkk34 (6,859 puan) tarafından soruldu

401,764 soru

12,027,132 cevap

36,243 kullanıcı

...